Nowy zwiastun filmu Hobbit Pustkowie Smauga
Witam!
Dzisiaj pojawił się nowy trailer filmu The Hobbit: The Desolation of Smaug. :)
http://www.youtube.com/watch?v=mbOEknbi4gQ#t=67
Naprawdę mocny trailer. Pierwszy trailer drugiej części mocno mnie rozczarował, za to z tym jest na odwrót :)
Trailer świetny, ale nie podoba mi się że pokazali cały film w skrócie :/
[4] Akurat niczym mnie nie zaskoczą, skoro książkę przeczytałem. Jednak jak ktoś nie czytał to dla niego będzie głupio :P
dlatego nie ogląda się trailerów kilka miesięcy przed premierą jeśli chce się iść do kina :)
wygląda i słucha się zacnie, bo w dużej mierze to podkład muzyczny robi największe wrażenie.
Trochę te pająki za sztucznie wyglądają, no ale może jeszcze zdążą je dopracować w post produkcji
Mam nadzieję że troszeczkę bardziej posępny będzie klimat i pojawi się więcej magii znanej z Trylogii, no i dialogi/ prowadzenie rozwoju postaci- głównie w drugoplanowych rolach.
Za każdym razem mam ochotę od nowa zacząć czytać albo oglądać "Władcę" :)
Mnie zobojetnila pierwsza marna czesc tej ekranizacji, tu cos czuje, ze bedzie jeszcze gorzej. Nawet Klockobora wcisneli na sile..
pierwsza część mi się podobała, może dlatego, że nie czytałem książki?
a tu widzę...nie wiem sam co, ale nic co by mnie porwało :/
Na siłę to oni wcisnęli Tauriel. To jest jedyna rzecz (a raczej postać) która najbardziej mi nie pasuje.
Ale mimo to jestem dobrej myśli. :)
ja też jestem dobrej myśli - tym bardziej, że ograniczyłem próg oczekiwań po "średniej" części 1 - no i z tego co widzę gobliny chyba poza tym wielkim "białasem" nie będą generowane tylko dzięki CGI - a to już wielki plus!
Takie mam pytanie bo Hobbita wieku temu pisałem. Co to za armia orków maszeruje w 1:05 ?
w książce, to wielka armia goblinów z gór mglistych idąca na wypchany złotem erebor po zabitym smaugu.