Nowy Wyglad strony Chyba cos nie teges...
panowie pomysl moze i dobry ale cos tu nie pyklo mowie powaznie, nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie ale wydaje mi sie ze strona troche jest przekombinowana teraz jakos ciezko sie odnazlezc niby to samo ale w ciagu dalszym jakos mniej przyjazna dla oka, prosilbym o jakis maly upgrade aby mozna bylo przejzyscie strone przegladac mam nadzieje ze znajdzie sie pod tym tematem duzo osob ktore sa tego samego zdania i gol to doceni i poprawi. pozdrawiam

Wszystko w najlepszym porzadku, zgodnie z nowymi trendami! Ponad 3/4 strony to niepotrzebny nikomu szajs, powielone przyciski (link do "forum" az 4 razy) a sama wiadomosc to zaledwie pasek szerokosci wizjera w T-34. Czego tu nie lubic? Na komorce przeciez masz jeszcze gorzej!
Brakuje jeszcze wyskakujacych reklam blokujacych reszte wizji i odpalajacej sie muzyczki w tle. A moze i jest, nie jestem w stanie tego stwierdzic przez ADblocka - a nie zaryzykuje wylaczenia go.
Trzeba jednak docenic, ze post sie zmiescil na ekranie bez scrollowania. Bo na glownej stronie bez adblocka musisz scrollowac, zeby zobaczyc cokolwiek oprocz nazwy strony i jebitnej reklamy lol.
"Nowoczesny" design www to absurd.
Normalnie jak czlowiek sobie wejdzie na jakas bardziej niszowa albo starsza stronke, to az sie micha cieszy w porownaniu z tymi mainstreamowymi bezdusznymi onlajnowymi odpowiednikami szpitalnej sali operacyjnej.
masz słabego adbloka. Ja nie widzę tego prostokątna z napisem reklama. Czasem na chwilę wyskoczy ale zaraz jest to blokowane.
Totalny szajs, zero przejrzystości, brak wyróżnień poszczególnych wielkich premier, dziękuję i nigdy więcej, totalna porażka, strona chyba już dla pokolenia „Z“ totalnie ślepego, katastrofa, szkoda iż to zmierza w tym kierunku