Witam, da się jakoś to gówno wywalić? Czcionka ohydna, a cała ściana tak zwężona, że aż łeb boli.
Raczej nie, tak samo jak wcześniejszych. Trzeba się po prostu do niego przyzwyczaić, mi też nie bardzo pasuje.
Do dupy. Ja rozumiem zmiany wyglądu, że zawsze ludzie maurdzą ale to jest naprawdę okropne. Czekam tylko aż pojawi się jakiś skrypt to naprawiający.
Bardzo ładny ten nowy wygląd. Szkoda że mi się nic nie zmieniło.
[10] Wręcz cudownie.
To ja "nowy" wygląd mam już od przeszło roku. IMO jest świetny i mam nadzieję, że pozostanie na dłuuugo ;)
>>>>
Za kazdym razem to samo - gimbaza sie burzy, a potem przy kolejnej zmianie mowi, ze nowa jest be, a poprzednia kul.
No ale wy wszyscy przeciez macie stare smierdzace gowna.
[13]
Ja mam z 2 wersje do tylu
Ja mam nadal ten sam wygląd co w [7].
Od czego zależy wygląd facebooka? Po jakim okresie czasu będą widoczne zmiany? Może wie ktoś na jakiej zasadzie to się odbywa? Nie żeby mi jakoś specjalnie zależało na jego wyglądzie, tak po prostu z ciekawości pytam ;)
Emm, u mnie jest taki jaki był od dawna. Jedynie co zauważyłem to że znaczek "wiadomości" jest troszkę inny. Ktoś wie od czego zależy wygląd FB, kiedy się on zmienia?
Ja dalej mam ten stary bo nawet nie wiedziałem, że nastąpiła jakaś zmiana i sczesze powiedziawszy nie chce mi się tego zmieniać. Przyzwyczaiłem się.
Ciekawy jestem, od czego to zależy, że jedni przeskakują na nowe szybciej od innych.
Mój facebook w takim razie jest milion lat w tył, nadal mam najstarszą wersję, którą wszyscy najlepiej kojarzą.
Też mnie to strasznie zastanawia. Wśród moich znajomych połowa ma taki, druga połowa taki. Nikt nie wie dlaczego.
Trochę słabe są te petycje. Administracja robi to co jej się będzie podobać, a jak wam to nie pasuję to tego nie używajcie.
Najbardziej jednak spodobał mi się post , że "proszę to zmienić bo my mamy wolną wolę, i nie możecie nam nic za plecami robić".
Ale macie problemy.
U mnie dalej po staremu, ale na screenach nie wygląda tak paskudnie jak mówicie.
Ja sie podpisałem na ten nowy wygląd jako jeden z pierwszych i jak czekałem tak czekam, nic się dotąd nie zmieniło -.-
Kto nie ma takiego layoutu, a koniecznie chce mieć, niech sobie zmieni język na angielski ;)
Mi tam się podoba nowy layout. :)
Roniq u mnie niestety nie działa. :c
Zmiana jezyka na Angielski (US) spowodowala zmiane jedynie gornej belki, ktora wyglada calkiem sympatycznie. Cala reszta bez zmian...
no ja tez mam ten nowy ale jest całkiem schludny :)
przeszkadza troche ze ikonke zaproszen/wiadomosci/powiadomien przeniesiony na prawa strone...
i klikniecie w litere F po lewej i strona główna po prawej daje to samo....
i calkiem podoba mi sie layout z [13] :)
Da się jakoś przywrócić przycisk 'ukryj pasek boczny'?