Źle nie jest. Ale dziwne jest to że mi się zmienił 1,5 miesiąca temu. Kiedy wszyscy znajomi mieli normalny. WTF
Ja sobie sam zmieniłem jakiś czas temu. Strona główna imo dużo lepsza od poprzedniej... natomiast dzisiaj zmienił mi się sposób wyświetlania profili i to jest dla mnie porażka.
Lol, gościu o zerowym pojęciu informuje, że fb się zmieniło, co za ludzie.
Serwery i konta są aktualizowane niezależne, jeden może już mieć, drugi poczeka tygodnie.
U mnie też zero zmian , żadnej różnicy.
Choć pewnie jak zmienią to na gorsze tak jak z nowym youtube-m.
[13] - dokładnie
Stra -> Mi kilka tygodni temu wyskoczyło, że mogę sobie zmienić i czy chcę. Nie każdy to miał, nie wiem od czego to zależało.
Stra---> Pomoc>>Centrum pomocy>>Informacje o nowym układzie serwisu
Odpalasz pytanie "W jaki sposób mogę uzyskać nowy układ serwisu?" i zapisujesz się na listę oczekujących.
ja juz z miesiac czekam, jak nie wiecej
ma ciocia 50 lat, kolezanka co na fejsbuka loguje sie raz do roku zeby wrzucic fotki z wakacji, no i kolega z podstawowki co chyba zreszta siedzi w wiezieniu albo nie zyje
niezbadane sa wyroki Marka
Macco -> Zapisałem się jako jeden z pierwszych, podobnie jak Loon - ponad miesiąc temu. I nic...

Ja pier$%#$%e... wczoraj wieczorem przeglądałem ten wątek, sprawdziłem FB i miałem wszystko dobrze... dzisiaj wchodzę i aktualności są tak jak były, zmieniło się za to w wyświetlaniu profili... i taki komunikat ---------->
Nie ukrywam, że mi się te zmiany nie podobają.
Co zmiany, to marudzenie, akcje protestacyjne, bojkoty... A za dwa miesiące nikt nie będzie pamiętał, że był jakiś "stary" Facebook.

U niektórych znajomych już dawno zaobserwowałem nowy wygląd. Szczerze mówiąc teraz beznadziejnie przegląda mi się np. zdjęcia. No ale jak to już bywa z nowymi wyglądami - pomarudzimy, przyzwyczaimy się.
Czekamy na akcję "anty nowy facebook".
mnie się ten wygląd nawet podoba.
Mnie wczoraj wlaczyli nowy timeline, zaś na nowy Newsfeed nadal czekam i nic :(
Właśnie nie wie ktos jak włączyć sobie nowy Newsfeed lub też kiedy on będzie dostępny dla wszystkich bo ja zapisałem się i czekam jakies 3 miesiące i nic :/
a ja dalej nie mam