Nowy rozdział życia
Nie wiem czy się cieszyć czy płakać, ale mam już na swoim karku 18 lat. Czuję się tak samo jak wczoraj. Jedyny plus to taki, że zaszedłem dziś do sklepu i mogłem legalnie kupić alko :)
Gratulacje, 100 lat.
spoiler start
Michael już przyjechał na osiemnastkę??
spoiler stop
A mi tam brakuje tylko kilku lat, kiedy kupowałem alko bez dowodu. Zawsze taki jakiś mały dreszczyk był przy kupnie a później przy skrytym spożywaniu ze znajomymi- wydaje mi się że miało to duże znaczenie bo wtedy takie wypady doceniało się bardziej. Teraz jedynym ogranicznikiem jest zdrowy rozsądek i ilość pieniędzy. Skutkiem czego zarówno ja, jak i znajomi spożywamy alko bardzo sporadycznie.
a, i najlepszego :)
O!!! Montera ,nasz naczelny nekrolog
Wszystkiego najlepszego
Najlepszego alkoholiku
Po otwarciu tego screena odruchowo chciałem zamknąć to okienko z informacją o urodzinach.
Wszystkiego najlepszego!
Ja wczoraj miałem taką panią: https://www.gry-online.pl/S055_forum.asp?ID=12731411&WID=12696958&N=1
Najlepszego, teraz ci się niedługo zacznie, studia , praca , masa problemów.
eh kiedy to ja miałem osiemnastkę.... dawno temu... lipiec 2009
WTF, datę rejestracji masz podobną do mojej, urodziny masz prawie wtedy co ja, mieszkasz blisko mnie
Mimo to i tak ze wszystkich użytkowników tego forum to jesteś w czołówce mojej czarnej listy
Człowiek zdaje sobie sprawę ze swojego wieku jak nagle, z dnia na dzień, wszyscy którzy zawsze byli "dorosłymi" okazują się młodsi od Ciebie. Modele na plakatach, lekarze, fryzjerzy, kierowcy w autobusach, nauczyciele. To boli :P
Teraz będzie już tylko gorzej.
Powodzenia Monty.
Od dziś będzie zakładał wątki o narodzinach, bo do śmierci bliżej ;)
Najlepszego :)

W moich wspomnieniach zawsze będziesz tym bachorem co psuł wszystkim gry w L4D i Killing Floora [*]