Witam, chciałbym zaprosić was na nowo powstały kanał o grach opierających się na współpracy lub rywalizacji z drugim graczem. Zauważyłem że wielu internautów poszukuje gier w które można zagrać razem z kumplem, dziewczyną lub też rodzinką, dlatego razem z bratem postanowilismy założyc kanał na którym będą prezentowane gry tego typu. Znajdziecie tam również let's playe a w przyszłości prawdopodobnie recenzje. Tak jak już wcześniej wspominałem kanał dopiero co powstał i potrzebujemy waszej pomocy do jego rozwoju. Prosimy o komentarze i opinie na jego temat, a jeżeli ktoś jest zainteresowany dostawaniem na bieżąco informacji o grach typu co-op to zapraszam do subskrybowania. Zapewniamy że kanał bedzie się rozwijał i w miarę możliwości materiały będą tam zamieszczane na bieżąco. Z góry dzięki wszystkim za pomoc.
Kanał na Yt znajdziecie pod taką samą nazwą jaka widnieje w loginie czyli: 2player4fun
A nie mozna bylo wymyslic polskojezycznej nazwy dla kanalu? Glupio i dwuznacznie to brzmi, gdy sie przetlumaczy po lebkach... Dwoch graczy dla przyjemnosci.
Polsko języczne nazwy w tytułach takich kanałów brzmią dość głupio biorąc pod uwage tłumaczenie tego kanału po łebkach wyglada dość głupio :P. Nierozumiem jednak waszego oburzenia tym postem bo jezeli ktoś widzi w tytule że jest to reklama kanału a go to nie interesuje to po co na to wchodzi...
Nikt nie jest oburzony - po prosty wszyscy cię wyśmiewają i kolejny śmieciowy-kątent w YT. Mój czas jest cenny i nie będę go marnował na amatorów z kiepskim sprzętem i bez charyzmy.
Skoro twój czas jest taki cenny to dlaczego dalej piszesz pod tym tematem zamiast zwyczajnie w świecie zignorować go i przeznaczyć swój czas na robienie czegoś pożytecznego. Co do kwesti sprzetu to nie każdego stać na takie rzeczy...Poza tym od czegoś trzeba zacząć.
Jakby miały się tu wpisywać tylko osoby zainteresowane, to wpisywałbyś się tylko ty (może jeszcze twój brat).
Warto próbować xD
2players jeżeli juz...