Witam. Posiadam notebooka z procesorem i7, grafiką 1gb, 6gb ramu... a tu Hitman Rozgrzeszenie na średnich wysokich i ultra ustawieniach grafiki się tnie :O nie wiem co mam zrobić, gdyż patrząc na wymagania zalecane do tej gry, moje są odpowiednie, a nawet jeszcze lepsze ... Proszę o pomoc... (mam Dirext 11 i Windowsa 8 64 b...może od tego coś zależy) Nowy Hitman płynność uzyskuje dopiero przy niskich ustawieniach grafiki -.- ... z góry dziękuje za pomoc. Moja rozdzielczość to 1366/768.
po pierwsze, zła kategoria !
po drugie podaj co to za grafika dokładnie. masz najnowsze sterowniki do niej ?
Nie jestem w 100% pewny, ale podobno Hitman na Windows 8 źle działa.
Sorry.. Grafika to AMD HD 7670M
1.najnowsze sterowniki do grafiki
2.może to być przyczyna zasilania ustaw w komputerze na max wydajność
zmniejsz Antialiasing i wyłącz Wygładzanie krawędzi (włącz wysokie detale, ale bez tych opcji), gdyż te opcje są sprzętożerne.
chyba, że rzeczywiście to od tego Win8 coś zależy.
No i to jest ta faza jak było przejście z xp na viste, niektóre gry nie działały i to może właśnie być problem choć nie powinien ;)
a mógłby mi ktoś pomóc z tymi sterownikami do grafiki, bo nie wiem za bardzo co i skąd mam pobrać ... nie znam się za bardzo na tym ...
[8]
wejdź na: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
wybierasz kolejno:
1. Notebook Graphics
2. Radeon HD Series
3. Radeon HD 7xxxM Series
4. Windows 8 - 64 Bit
Dzieki, ale mam jeszcze jedno pytanie... jak instaluje te sterowniki to na koniec instalacji mi wuskakuje ze nie można zainstalować AMD catalyst poniezwaz na komputerze zainstalowane są inne sterowniki... (ja mam ten komputer 4 dni i jeszcze zadnych seroownikow nie instalowałem) wiec nie wiem czemu się nie da
Tnie Ci bo karta graficzna szału nie robi. http://www.notebookcheck.pl/Mobilne-karty-graficzne-rozpiska-osiagow.1174.0.html
Dziwne grałem w Hitmana na Windows 8 na gorszej grafice i żadnego problemu na medium detalach nie widziałem.
Wydaje mi się że chodzi o te sterowniki :P Tylko muszę dojść dlaczego nie mogę ich zainstalować i wyskakuje mi pod koniec ich instalacji, ze nie mogę zainstalować tych właściwych ponieważ na komputzerze mam już zainstalowane niezgodne sterowniki/oprogramowanie ... -.-