Nowa Strona gry-Online jest do DU**!!!!
Co oni zrobili z tą stroną ? czemu ją zepsuli! Nie dość że nie ma już wyszukiwania listy istniejących gier to do tego usunęli lajki pod tytułami gier.. co za amatorzy !
W ogóle gry online stało się takie jak wspominasz w tytule, z kanałem na YT włącznie. Przestałem to oglądać bo bez heda, gambriego, arasza, Kacpra P. a teraz jeszcze Kacpra L. ten kanał to coś czego nie chce oglądać. W porównaniu z tym co było ok. 5 lat temu, mam wrażenie że forum umiera. Jest mało wątków zakładanych przez ludzi z tematami pomocy lub po prostu rozmów na każdy temat. Nie wiem czy to kwestia targetu czy mojego wieku. Sama strona internetowa po tych zmianach jest jakaś dziwna i te zmiany też wrzucam do worka z "minusami". Nie wiem kto tym zarządza, ale sądze że to idzie w złym kierunku.
Nie ma co atakować. Każdy tak ma. Opór wobec zmiany, będąc naturalną reakcją człowieka. Opór wobec zmiany bierze się m.in. z naturalnego strachu przed nowością, nieznajomości zasad, na jakich odbywać się będzie wprowadzanie zmiany, niechęci do uczenia się, niechęci do osoby odpowiedzialnej za przeprowadzenie zmiany. U GOL to niejasno określone oczekiwania, świadomość słabych stron proponowanych zmian, brak dostatecznej informacji, niedostrzeganie korzyści, niewłaściwa ocena zmiany (uważanej za złą lub źle przemyślaną). Mała tolerancja wobec zmiany. Lęk przed kompromitacją, niechęć do eksperymentowania w ogóle. Przywiązanie do tradycji.
nie kurwa pozawalajcie dalej psuć co się da. i nic z tym nie róbcie. nie reagujcie, nie stawiajcie oporu, potakujcie jak ktoś zacznie krzyczeć. bądź jak masa .. pusty i bez polotu uzależniony od czyjegoś "chorego" puktu widzenia. a na koniec dodaj zdanie "sam zrób lepiej" bo nic innego moąrego nie wymyślisz. a teraz jeszcze opisz " nie zesraj się"
Nie musi robić lepiej aby mógł wyrazić swoją opinię. Sam jakichś wielkich różnic nie widzę.
W ogóle gry online stało się takie jak wspominasz w tytule, z kanałem na YT włącznie. Przestałem to oglądać bo bez heda, gambriego, arasza, Kacpra P. a teraz jeszcze Kacpra L. ten kanał to coś czego nie chce oglądać. W porównaniu z tym co było ok. 5 lat temu, mam wrażenie że forum umiera. Jest mało wątków zakładanych przez ludzi z tematami pomocy lub po prostu rozmów na każdy temat. Nie wiem czy to kwestia targetu czy mojego wieku. Sama strona internetowa po tych zmianach jest jakaś dziwna i te zmiany też wrzucam do worka z "minusami". Nie wiem kto tym zarządza, ale sądze że to idzie w złym kierunku.
Ciul z lajkami. Usunęli kolekcję gier >:(. Zresztą same lajki też dawały gry na twój profil do Polecany/Niepolecane. Ale usunięcie Posiadam/Ukończyłem itd. to naprawdę syf. Ma to niby wrócić. Ciekawy jestem jak to będzie wyglądać. Tak samo jak wcześniej? Jeśli tak to czemu to tyle zajmuje? Więc pewnie inaczej. Oby lepiej, ale tak jak wcześniej było to już było bardzo dobrze.
Usunięcie minusowania postów to jakiś żart xD
O jezusiu, bo hejt w internecie xD A minusy skutecznie działały na trolli, taka prawda
Z całym szacunkiem, ale zauważyłem że jednak brak tych minusów działa na nich bardziej. Teraz co prawda co jakiś czas pojawiają się wątki "ku wolności" które jest tak naprawdę wyciem trolli, a w rzeczywistości ich to zniechęca. A poza tym nastały czasy miłości.
To fakt, brak minusów to największy idiotyzm. Troll dostając ich odpowiednią ilość, mógł zostać zakopany i ludzie nie musieliby widzieć jego bełkotu.
Nowych użytkowników nie przyciągacie, a starym zabraliście "naszą stronę" - zawsze mieliście łeb do interesów ;)
Ale cieszę się, że przynajmniej reklamowanie chłamu z amazona zostało po staremu <3
Zdrapałem przyschinęty ketchup z ekranu smartfona bo już mnie denerwował. Tak tylko daje znać i uciekam.
Chociaż strona jeszcze przypomina tamtą poprzednią. Ciekawe jaka będzie reakcja kiedy ta strona zostanie całkowicie przebudowana a podobno jest w planach albo nawet w realizacji.
Ło matko... wchodze dzis na strone, chce poszukac gry a tu taki zonk... nie da sie... kto tak zepsuł tą stronę? droga redakcjo, wróćcie do starej wersji!
Wyszukiwanie gier, encyklopedia gier ... nie no spoko zmiana, na tyle spoko że do niczego ... gry-online już nie ma ... zmińsie nazwę na syf-online bo lepiej pasuje ...