Nowa gierka na xboxa 360
Moglibyście mi polecić jakąś fajną grę na xboxa 360 do około 60-70zł?
Mam już:
Fifa 10 i 11
Pure
Forza 3
RDR
Halo 3
Crackdown
Gatunek może być różny z wyjątkiem gier RPG.
borderlands
"gyrosy" 2
burnout paradise
bioshock
bad company 2
pes 11
spoiler start
(jesli masz >16 lat).
spoiler stop
a jak sie przelamiesz do rpgow to jeszcze fallout NV
Z tytułów, które wymieniłeś to RDR, ale jeśli lubisz serie halo to bez zastanowienia bierz Reach (chyba, że już masz).
Jak Crackdown to na pewno nie 2 a 1. Dużej różnicy nie ma w grze, ale jest w cenie ;]
Hm.
- Alan Wake
- Bioshock
- Burnout Paradise
- Need for Speed: Hot Pursuit
Więcej mi na myśl nie przychodzi, nielicząc tych co zostały już wymienione: GoW, BC2.. Kilka naprawdę ciekawych tytułów jeszcze cię czeka, jeśli oczywiście się na nie zdecydujesz. :>
Przepraszam bardzo. Nie zauważyłem, że jest to lista gier które juz posiada. W takim razie 2 w ogóle odpada. Szkoda kaski...
Empik wprowadził fajny system zwany "gry Używane"
Przyjmują tylko gry w dobrym stanie ( bo sam kiedyś chciałem dać 2 gry i jedną mi cofnęli )
A gry tam fajne mają :D
Do 70 zł: Skate 2 i 3 , CoD MW 1 i 2.
Ogólnie to spoko :d
@up
Alice kosztuje troszke więcej niż 70 zł :P
Bioshock 2 Mass effect 2 wiem że RPG ale w to trzeba zagrać :) Prince of persia nowa łatwa na calaka ;0
Myślę, że używkę Black Opsa idzie dostać w tej cenie, a nie mieć Black Opsa na xboxie to grzech.
+ Może AC II lub BH
Batman: Arkham Asylum
Gearsy 2
SW: The Force Unleashed
Afro Samurai
Bayonetta
Darksiders
Batman, Borderlands, Bioshock, Deadspace, AC II
A gdzie twoje GTA 4 ?
gta eflc
[18] --> Po ch... on ma kupować same dodatki warte coś koło 70zł+ (Jak dobrze trafi), kiedy może chociaż trochę pozbierać i kupić Complete Edition z dodatkami i podstawką które o wiele bardziej na dzień dzisiejszy się opłacają. A jeżeli chcesz spędzać dużo czasu i się nie nudzisz i masz Xbox Live Gold'a to polecam Bad Company 2 na multi, lub Gears of War 2 też na multi.