No i po co ten cały plastyk...
Dlaczego/Po co dziewczyny nakładają te tony makijażu na twarz, nie lepiej być naturalną dziewczyną? Czy ktoś naprawdę na to leci na te ,,grube tusze" na oczach, pudry, smary, wydry. Tatuaże byłyby spoko, ale teraz trzeba całe ciało jeszcze obkleić, bo to jest ,,cool" + kolczyki w nosie, pępku, sutkach i jeszcze nie powiem gdzie. Szminkę zawsze akceptuję, to akurat ładne dopełnienie wyglądu (jeśli nie chodzi się z nią codziennie, przez cały czas). No i przez to dziewczyny stają się plastyk-fantastyk. Co to za moda XXI wieku?
Jaki zbieg okoliczności akurat co do tematu. Dzisiaj przez pół drogi do pracy jak jechałem, a było troszke kilometrów, jakaś babeczka przede mną cały czas podczas jazdy, gdy kierowała to się malowała. Myślałem że będzie przynajmniej się malować na czerwonych światłach, a tutaj całą drogę podczas jazdy, zdeterminowana. Chyba zaspała i nie zdarzyła się umalować w domu :)
Ja mam to samo ale z facetami na siłce, pakującym w siebie tony chemii, żeby wyglądać jak napompowane, barczyste świniaki, które mają problem z przejściem przez drzwi. Ani to ładne, ani zdrowe, nie wiem... jakieś leczenie kompleksów.
Nie ma to jak klasyczny facet-nerdzik z brzuszkiem, żeby było na czym postawić piwko jak się leży przed TV.
Szukałem mema i ni ch nie mogę go znaleźć, a zajebiście pokazuje, że jak za dużo tapety to o wiele gorzej niż bez. Ale znalazłem takie coś.
https://obrazkowo.pl/3b447e29b42badb735f037b95000a1f2/Czy-tylko-ja-uwa%C5%BCam-%C5%BCe-bez-makija%C5%BCu-wygl%C4%85da-lepiej
Poza tym zgadzam się z
Trochę rzęsy czy brwi dobra, ale czasami to im te twarze aż się od tapety świecą...
A już absolutny hit to są tapety podczas konkursów miss itd XD. To oceniane są tapety czy dziewczyny, bo trochę nie czaję. To w takim razie w sporcie doping powinien być legalny jak w konkursach miss dopuszczają tapety.
Imo jak jest dziewczyna ładna to tego nie potrzebuje i bez też będzie dobrze wyglądać.