Nietypowy problem
Otóż pisałem sobie na czacie z pewną dziewczyną. Zaproponowała zdjęcia swoje za doładowanie (jakaś idiotka) ale powiedziała, że trzy zdjęcia na próbę za darmo wyśle. Więc sobie pomyślałem, co mi tam wyślij. A ona wysłała mi takiego maila: a więc tak się bawimy, zrobię screen konwersacji z tobą i wyśle na policje (cos w tym stylu). Ja jej odpisałem, że jest idiotką i niby za co by mnie mieli złapać. A ona odpisała, że jest córką policjanta.
A więc mam pytanie, pod jakim zarzutem by mogli mnie złapać? Chyba nie ma takiej możliwości. Albo się mylę. Proszę o pomoc.
a ile miała lat? to kluczowa kwestia.
spoiler start
to na pewno nie prowo :P
spoiler stop
Dobrze odpisales. Prawdopodobienstwo tego ze zostales ztrollowany i to nie przez dziewczyne ale przez jakiegos dowcipnisia jest niezwykle wysokie. Choc istnieje pewien procent (na moj gust b. maly) ze to moze byc powazna sprawa. Takze wyluzuj.
Daj Screen z rozmowy to się razem pośmiejemy.
Prawdopodobnie jakiś dzieciak chce wyłudzić od ciebie doładowanie.
Nie odpisuj tamtej osobie.
Dziewiętnastolatka powie tacie policjantowi, że chciała Ci wysłać fotki za doładowanie a Ty się zgodziłeś?
Na miejscu taty policjanta walnąłbym głową w ścianę i zastanawiał się "dlaczego?!".
Popros ja o telefon do taty, to sam zadzwonisz i doniesiesz jak sobie dorabia, :)
A ja 99% ktos probuje cie przyszantazowac "na coreczke policjanta". Powiedz, ze jeszcze jeden telefon a zglaszasz to na policje.
Marcin017 ostatnio na pewnym portalu humorystycznym pojawiły się screeny z czata na którym ktoś zastraszał jednego z użytkowników. Sytuacja była podobna, tylko tam ktoś podawał się za 15-nasto latkę. Ktoś chciał i z Ciebie zrobić sobie żarty, tylko jakieś słabe bo za co miałbyś mieć problemy? Za to że 19-nasto letnia kobieta chciała Ci swoje zdjęcia wysłać? Bez przesady;) Nie masz co się przejmować.
Popieram resztę. Miej to w d**ie. Raczej to żart. I to ona by miała większe kłopoty.