Niemcy cały czas są faszystowkie! Wychwyciłem absolutnie niezbity dowód!
Wystarczy że porównacie odcień czerwieni na fladze nazistowskiej i obecnej niemiec, odcień jest identyczny! Nie jest to żaden fotomontaż możecie też znaleźć zdjęcia flag w necie i sobie porównać, aby porównać oba kolory wystarczy paint.
Obecna flaga niemiec ->
a takze to, nazwa firmy często reklamowanej: roSSman :D bardziej niemieckie niz ci sie wydaje hehe
Kategoria: Dowcipy.
To żeś chłopie argument znalazł, niech to szlag :D
Ciekawe co w takim razie powiesz na to, zwróć uwagę nie tylko na tekst utworu, ale przede wszystkim na to co mówi wokalista przed samym kawałkiem: http://www.youtube.com/watch?v=HkY6otUwr40
Stalin_SAN
NIE jest. jest delikatna roznica. Kolor z [1] jako liczba szesnastkowa to dc0000, a ten z [2] to: de0000. Twoj arguent jest niewazny
grish - a co mówi? Bo pomimo że ucze się języka zwierząt od pół roku (pod przymusem oczywiście, kiedyś dziadkowie walczyli o to żebyśmy nie dawali się zgermanizować, a teraz polacy robią to dobrowolnie i mało tego, każą się germanizować młodym, nie pytając ich o zdanie, chore, a niby mamy demokracje) to niestety nie jestem w stanie nic z tego psiego turkotu zrozumieć.
[7] Rzeczywiście mega różnica, w auschwitz nie wybierali czy cyklon będzie b czy a.
Stalin_SAN -> Stalin_ -> Stalin
Raz sierpem raz młotem w czerwoną hołotę!
Podpisując sojusz z III Rzeszą, umożliwił Niemcom rozpoczęcie agresji zbrojnej na Polskę, przyczyniając się do wybuchu II wojny światowej.
W wyniku przymusowej kolektywizacji przeprowadzonej na początku lat 30. zesłano do łagrów ponad 2 miliony chłopów, z czego tylko od lutego 1930 do grudnia 1931 ponad 1,8 miliona – kilkaset tysięcy zmarło w obozach, a kulminacją wymierzonej przeciwko chłopom akcji stał się Wielki Głód na Ukrainie, który spowodował śmierć co najmniej od 6 do 7 milionów ludzi (niektóre szacunki podają liczbę nawet 10-15 milionów ludzi). Kolektywizacja łączyła się z eksterminacją zamożniejszych chłopów, przez stalinowską propagandę określanych mianem "kułaków" (według planów Stalina miało to być 10% mieszkańców wsi) oraz głodem spowodowanym przymusowymi rekwizycjami produkcji rolnej(...)
Wynikiem tych działań było m.in. uwięzienie kilkunastu tysięcy polskich oficerów, zamordowanych w ramach tzw. zbrodni katyńskiej na podstawie decyzji Stalina i jego współpracowników. Polityka Stalina pochłonęła również ponad milion ofiar na wschodnich terenach Polski okupowanych przez ZSRR w wyniku zaprowadzonego tam terroru, rozstrzeliwań, zesłań do obozów pracy oraz deportacji całych rodzin. Liczbę wywiezionych z samej Wileńszczyzny ocenia się na 130 000.
[źródło: pl.wikipedia.org]
I Ty nędzny człowieczku śmiesz tutaj wyskakiwać z jakimś oskarżeniami, jednocześnie pisząc na forum pod takim nickiem?
Dobra prowokacja!
>> [7] Rzeczywiście mega różnica, w auschwitz nie wybierali czy cyklon będzie b czy a.
napisales odcień jest identyczny!, glupku, wiec pokazalem Ci, ze klamiesz. To tak jakby nazwac ciebie inteligentnym, a ty przeciez po takich watkach pokazujesz, ze nie jestes
Joshi aka sraka
Mój nick nie ma tu nic do rzeczy, jest taki tylko dla tego że nie miałem pomysłu na nick a podczas zakładania konta oglądałem to:
http://www.youtube.com/watch?v=_Fh1dY33hVU
[ 00:18 ]
Wiec wypieprzaj ze swoimi komunistycznymi fakcikami na inny peron.
<-- Joshi aka sraka
Oglądałeś to: http://www.youtube.com/watch?v=_Fh1dY33hVU i z tego wziąłeś nick. Wszystko jasne, już rozumiem.;) Zakopmy topór wojenny. Dobrze że oglądasz coś na swoim poziomie.
Pozdrawiam.
Z tego co wiem, to ogólno przyjętym symbolem nazizmu jest swastyka, a tej na obecnej fladze brakuje :)
.ąicśonlamorof oklyt ćyb eżom ikytsaws einadod ot amas at yesj awrab oroks elA
Mówisz masz, ale nie wiem po co ci to, masz jakieś problemy psychiczne czy inną dysleksję, że musisz czytać zdania od tyłu? Polecam udać się do specjalistycznego lekarza.
Mam lepszy dowod. Czarna swastyka jest tak samo czarna jak ten czarny pasek. Super nie ?
Czemu wszyscy równoważą faszyzm z nazizmem? Czy my jesteśmy dziennikarzami by popełniać takie błędy?
): einecelop ejom zsanokyw i meikifoT mynzsułsop śetsej yzc ćyzcaboz mełaichc utsorp op eż ,iC meiwop ycinmejat W .ainaząiwzor oklyt ąs ,wómelborp am eiN ? ymelborP
.ułyt do atyzc ein anwod am ein eibeic czórp tkin echal im warpo zaret a enreimzein ęis ęszeiC
Plączesz się ludziu... Te niemcy(a raczej III rzesza) w końcu były faszystowskie czy nazistowskie?
i): awarps ogej ot imacpołhc z ilow śotk kaj eż ,mażawu ,maineco ein ęiC ela ,yteibok ęloW
Ale skoro barwa jest ta sama to dodanie swastyki może być tylko formalnością.
>>ALE JEJ TAM NIE MA.
[25] ksrpqjif xl ofmvzuwsowerag qwkanigwsa
grish - a co mówi?
Wokalista - Ciągle jest dużo za dużo faszystów w Niemczech.
Publika - Nazi won, nazi won (...) !!
Wokalista - OK, ale to że dzisiaj wygonicie nazistów z tej hali, to jednak za mało. Gdy spotkacie faszystę na ulicy, powiedzcie mu to samo, ok?
Publika - OK!!
Wokalista - a gdy będzie próbował szerzyć jakąkolwiek propagandę, albo jak zwykle zacznie wam pieprzyć o neofaszyzmie, powiedzcie mu po prostu WYP***DALAJ *w tym miejscu jest wyraz którego nie rozumiem, ale pewnie coś obraźliwego*
W tym momencie zaczyna się utwór.
[29] .ic malawzop, ujeg asinep ogejom z ikis ćassyw szerzoM
grish - dzięki za wytłumaczenie, ale to nie zmieni faktu, że dziadkowie tego wokalisty jak i 99,9% osób w tej hali jedyne co miał w głowie to jak fajnie pozabijać polaków i przejąć świat w imię bohatera narodowego - hitlera, a tak łatwo to że kraj niemiecki przez tysiące lat niszczył niszczył nasz piękny kraj nie jestem w stanie wybaczyć, według mnie po I WŚ powinni wybić cały ten kraj, albo przynajmniej cały ten kraj ogrodzić ogromnym murem i stale kontrolować czy w środku nie szykują broni do jakiegoś powstania, jak coś to kula w łeb, czyli działać ich sposobami, byłoby sprawiedliwie, a i całemu światu byłoby lżej bez tego powalonego narodu.