Via Tenor
Niegrzeczni chłopcy z GOL-a
Chciałam wam chłopcy raz na zawsze uświadomić, że to jak traktujecie dziewczyny (użytkowniczki) na GOL-u jest po prostu bezczelne i prostackie. Ja nie proszę, ja rządam, abyście natychmiast zmienili się w kulturalnych dżentelmenów tu i teraz. Od dzisiaj zawsze wsparcie w kłótniach, poświęcanie uwagi i miłe słówka. W przeciwnym razie Megdzia was zgładzi. To tyle, żegnam i radzę chłopcy, w przeciwnym razie my wam zrobimy taki femdom i lanie po pupie jakiego sobie nie wyobrażacie ;-)
Jakikolwiek kontakt z kobietą nawet wymyśloną będzie wielką nagrodą dla większości ludzi tutaj, także groźba może nie podziałać.
Perspektywa „my” oznaczająca że może być was więcej, oraz zapowiedź femdomu rozpala nasze uczucia ponad miarę.
A jeżeli nie jesteś wymyślona, nie do końca rozumiem o co chodzi, bo ogólnie to odrywamy kończyny ludziom którzy są niemili dla kobiet.
Tak czy inaczej witamy po mocnym wejściu.
Fifiś nie wygłupiaj się. Masz wyżej napisane co będzie. Więc zrób to - dla własnego dobra. Albo po prostu pomyśl co żona powie jak cię zobaczy w takim stanie?
Via Tenor
ja rządam
Czy to jakis odpowiednik nierzadu?
spoiler start
Internet jednak niszczy umysly.
spoiler stop
Tylko żeby nie przegiąć w drugą stronę i nie zmienić ich w stado hydropodobnych simpów
Jakikolwiek kontakt z kobietą nawet wymyśloną będzie wielką nagrodą dla większości ludzi tutaj, także groźba może nie podziałać.
Perspektywa „my” oznaczająca że może być was więcej, oraz zapowiedź femdomu rozpala nasze uczucia ponad miarę.
A jeżeli nie jesteś wymyślona, nie do końca rozumiem o co chodzi, bo ogólnie to odrywamy kończyny ludziom którzy są niemili dla kobiet.
Tak czy inaczej witamy po mocnym wejściu.
A a ale nie do końca tego pragnęłam. Mieliście przede mną drżeć nogawkami.
Co do drugiej sprawy oczywiście, że nie jestem zmyślona. Widzisz, gdyby wszyscy chłopcy byli tak władczy i męscy, prawdziwie dżentelmeńscy jak
I wszystkie dziewczyny byłyby tu szczęśliwe.
No ale pomyślmy o takiej Megusi albo Jane_pod_batmanem. One przeżywają tu mobbing, horror i molestowanie seksualne...
Jestem Maryna przystojniaku ;-) Powiedz, że chociaż ty byłeś miły dla dziewczyn
Wrzesień
błagam, zostaw mi choć cień urojenia, Goozys nigdy nie był aż takim debilem, żeby się teraz tak gówniarsko mścić.. :)
Nie no, ja wiem, że to nie jest Goozys ,zupełnie inny styl. I nawet chyba wiem kto, choć ciężko mi tu podać jedną ksywkę, bo wszystkie konta gościa szybko spadały - w pamięci mam go zakodowanego jako "gość od woków".
Po prostu lubię ten tekst, fajnie wpisał się w golowy folklor i uważam, że jeśli się pojawia jakieś nowe, nieznane alterkonto, to w dobrym tonie jest,żeby ktoś napisał "czesć Goozys" ;p
<wzdycha>
OK, rozumiem genezę ;)
Niezależnie od tego, ile postaci Goozys "uśmiercił", i ile razy on sam "odszedł", to fajny chłopak w pewien sposób był i nadal mi ciężko na serduszku, więc sprowadzanie bylejakiego trolla do tej legendy trochę mnie mierzi, tylko tyle. :) Przecież nie sra się na grobach, prawda? ;)
Via Tenor
my wam zrobimy taki femdom i lanie po pupie jakiego sobie nie wyobrażacie
Fajny ten wątek, taki mocno incelowy.
Czy jednak Moderatorzy mogliby coś z tym zrobić? Dobry trolling nie jest zły, ale może są pewne granice...
Nie wiem naprawdę, komu taką krzywdę zrobiłam i rysę na psychice, ale nie chciałam, i mam nadzieję, że uzyska pomoc. I bana.
Ja jak miałem 20 lat to też pewnie się tak zachowywałem, a z biegiem czasu umacniam się w przekonaniu że kobiety są naprawdę fajne i nasycenie kobietami społeczności znacząco podnosi jej jakość i zdecydowanie podnosi poziom grupy.
A nasycenie mężczyznami grupy powoduje chęć współzawodnictwa i wzmaga agresję.
Soulcatcher
To miłe i prawdziwe, co piszesz, ale przecież nie prowadzimy tutaj studium psychoanalizy Freuda ;)
Mnie się po prostu ten bait nie podoba, bo ktoś sobie wyciera gębę, tzn. palce, moją ksywką, i próbuje to wydmuchać. Nie wiem czy ma lat 20, czy 13, no ale tak się po prostu nie robi..
Jeszcze zrozumiałabym, gdybym komukolwiek kiedykolwiek wysmarowała coś w stylu "jestem kobietą, więc mnie szanuj" - ale nie przypominam sobie, bym coś takiego zrobiła. Zresztą nawet moi najwięksi opozycjoniści chyba już to wiedzą, a tymczasem mamy do czynienia po prostu z siusiumajtkiem. (i tym sposobem zrobiłam pseudoanalizę freudowską, której nie chciałam xD)
Ten pierwszy post ma w sobie taki klimat listow do czasopisma o grach, dajmy juz na to CD-Action, gdzieś w 1998 roku. Śmiało mógłby być omawiany w podkasteksie
Ale o co chodzi, przecież Wy lubicie niegrzecznych. Najlepiej takich bandytów z tatuażami po odsiadkach, bo przecież łobuz kocha najbardziej.