Via Tenor
Niegrzeczni chłopcy z GOL-a
Chciałam wam chłopcy raz na zawsze uświadomić, że to jak traktujecie dziewczyny (użytkowniczki) na GOL-u jest po prostu bezczelne i prostackie. Ja nie proszę, ja rządam, abyście natychmiast zmienili się w kulturalnych dżentelmenów tu i teraz. Od dzisiaj zawsze wsparcie w kłótniach, poświęcanie uwagi i miłe słówka. W przeciwnym razie Megdzia was zgładzi. To tyle, żegnam i radzę chłopcy, w przeciwnym razie my wam zrobimy taki femdom i lanie po pupie jakiego sobie nie wyobrażacie ;-)
Fifiś nie wygłupiaj się. Masz wyżej napisane co będzie. Więc zrób to - dla własnego dobra. Albo po prostu pomyśl co żona powie jak cię zobaczy w takim stanie?
Via Tenor
ja rządam
Czy to jakis odpowiednik nierzadu?
spoiler start
Internet jednak niszczy umysly.
spoiler stop
Tylko żeby nie przegiąć w drugą stronę i nie zmienić ich w stado hydropodobnych simpów
Jakikolwiek kontakt z kobietą nawet wymyśloną będzie wielką nagrodą dla większości ludzi tutaj, także groźba może nie podziałać.
Perspektywa „my” oznaczająca że może być was więcej, oraz zapowiedź femdomu rozpala nasze uczucia ponad miarę.
A jeżeli nie jesteś wymyślona, nie do końca rozumiem o co chodzi, bo ogólnie to odrywamy kończyny ludziom którzy są niemili dla kobiet.
Tak czy inaczej witamy po mocnym wejściu.