NFS Most Wanted (2005) - pytanie o gre.
Siemka !
Mam takie pytanie. Warto grać w NFS MW z poradnikiem (jaki samochód kupować itp.) czy nie . ? Psuje to radość z gry ?
Ale masz tam podane jaki najlepiej samochód kupić . Chodzi mi o to, bo ja sprzedaje samochody i kupuje jeden, ale porządny.
Najlepiej, choć nie zawsze, wygrywać auto od członka czarnej listy. Głównie z tego powodu, że mają one odblokowane części, których na danym etapie nie byłbyś w stanie dokupić do swojego pojazdu.
Moim ulubionym jest odblokowane pod koniec Porsche Carrera GT, ale nim do niego doszedłem, to jeździłem Lamborghini Gallardo. Murcielago jest niestety za ciężkie. Tak, czy inaczej w głównej mierze miałem autka wygrane podczas bitwy z przedstawicielami czarnej listy.
TomoV8 - To fakt. Również tak postąpiłem w tym wypadku.
Ja też tak robię na razie, ale jedno autko kupiłem ( Eclipse), bo ten lexus był słaaaby. Lepiej mieć kilka samochodów (co najmniej 2), czy lepiej 1 (maksimum tuningu) ?
raziel88ck - A później zmieniałeś autka, czy tylko czarna lista aż do Carrera GT (później kupie na 100% ją !) . Sprzedawać stare samochody "czarnych" i jeździć, i tuningować najnowsze ?
" Lepiej mieć kilka samochodów (co najmniej 2), czy lepiej 1 (maksimum tuningu) ?"
Ja myślę że lepiej mieć 1 samochód.Zawsze jak tylko miałem już odblokowaną Toyote Supre to jeździłem nią do czasu aż kupiłem Vipera.
Ja do zabaw z policją używałem zawsze Lancera - napęd na 4 koła bardzo się przydaje jak się gdzieś utknie, dobrze się zbiera z miejsca i mniejsze ryzyko że radiowozy zdążą zablokować. Do wyścigów to na początku Cobalt, potem różnie, zależy co wygrałem od kierowców z czarnej listy, a pod koniec to robiłem wszystko żeby wygrać Corvette od Webstera (genialna do prób prędkości) a od 3 miejsca Carrera GT.
Czyli teraz jeżdżę suprą i tak dalej jak czarna lista, aż do Carrera GT! Dzięki wszystkim !:D
TomoV8 - Porsche Carrera GT okazała się moim flagowym autem. Oczywiście w garażu stały też inne, ale odkąd ją zakupiłem i ulepszyłem, to ścigałem się tylko i wyłącznie nią. Przód czerwony, tył czarny, a dach pół na pół w kształcie pająka. Carrerę GT będziesz musiał zakupić sam.
Ja zaczynam lexusem lub chevroletem, nastepnie staram sie wylosowac auto sonniego czyli golfa gti. przechodzę nim taza i vica, nastepnie autem vica(toyota supra) przechodze izzy i big lou. Barona przechodze mazda rx 8( auto izzy) Barona autem przechodze Earla .Earla autem przechodze jewels,kaze, i minga. Nastepnie utem minga webstera. i webstera autem joe vage.
i joe vagi autem ronniego. Jak przejde kupuję auto porsche carrera gt jak pisali wyzej inni koledzy.
I oczywiscie carerra gt przechodze juz wszystkich do konca