Cześć, planuję zakup butów i wybór padł na new balance 574. Z racji tego, że nigdy nie posiadałem butów z tej firmy pomyślałem, że warto sprawdzić co to za buciory. I teraz tylko obawiam się jak jest z ich trwałością. Spotkałem się z wieloma opiniami. Jedni chwalą, drudzy przeciwnie. Np. szwagrowi rozkleiły się po miesiącu. Dwa razy były na reklamacji i nic. Dlatego się obawiam. Czy ktoś z Was takie posiada i może chciałby dodać coś od siebie?
Pozdrawiam.
Posiadam od roku i sobie chwalę. Trwałość? To buty ze szmatki, więc to zależy jak je kto użytkuje.
Moje mają 2 lata i nigdzie się jeszcze nie odkleiły. Po 2 latach nie wyglądają już tak dobrze ale też jakoś specjalnie o nie nie dbałem. Ogólnie jednak fajne i bardzo wygodne buciory.
Mam moje od roku, i nie mam z nimi na razie problemu. Jeśli o nie dbasz, to raczej nic ci się nie rozklei.
Na ceneo czy gdzieś na pewno opinie znajdziesz, marka New Balance cieszy się powodzeniem, a i ceny też wysokie nie są. Sam nigdy nie posiadałem, bo stawiam na inne firmy, ale polecam.