Wie ktoś ile może kosztować naprawa Xboxa 360 z czterema zapalonymi czerwonymi diodami? Chciałbym kupić tego xboxa od kolegi ale nie ma w moim mieśce serwisu, gwarancja już sie skończyła a ja za dużo nie moge wydać ;/
Sorki za double posta ale mam jeszcze jedno pytanie. Jak sprawdzić jaka jest pojemność dysku?
4 zapalone diody czerwone to swieca jak nie podlaczysz kable video/hdmi. A pojemnosc dysku sprawdzisz jak podlaczysz do xboxa lub zdejmiesz obudowe.
Właśnie chodzi o to że w tym przypadku nie chodzi o kabel ale o zje**ne luty. A przy zdjęciu obudowy gdzie jest napisane ile on ma GB?
UP
jak zdejmiesz obudowe to bedzie tam dysk taki jak w laptopie np. Hitachi i bedzie pisalo czy 20,60 czy 120gb.
Jak patrze sobie na przykładowe zdjęcie z googli to nigdzie nie widze ile ma GB ;/ http://oceanic.wsisiz.edu.pl/~kaczorow/tai/X360v2/dysk2.jpg
Ma pudełko po xboxie twój kolega? Na nim powinno gdzieś pisać, nawet jeśli nie na froncie, to gdzieś w napisach.
Ale kolega nie ma pudełka ;/
A wiesz przynajmniej jaka to wersja x-a? Bo trudno będzie to inaczej ustalić bez włączania.
Jak napiszesz jak sprawdzić jaka to wersja to sie dowiem :) ale na pewno nie slim.
A kolegi nie możesz się spytać?
Hmm, to nie kupuj. Nie warto brać w ciemno, a jeśli nie ma chociaż jasper'a w sobie, to tym bardziej.
On ledwo co pamięta czy ma 2 pady czy 1 więc tego na pewno nie wie.
Wiem że to nie RROD ale kumpel gada że mu sie luty zje***y. A na co mi ten jasper?
Kolego, nie wiem po co ty chcesz kupować xboxa skoro nie znasz tak podstawowych rzeczy ;) Przed wprowadzeniem technologii nazwanej "jasper" awaryjność xboxów była bardzo wysoka, zaś po, spadła o wiele, wiele w dół. W Slimie podobno kompletnie wyeliminowano rroda, ja mam go od grudnia 2010 i nic się nie zepsuło
Czyli za każdym razem jak coś sie zje**e bede musiał zapłacić z 100zł za naprawe?
Po prostu nie kupuj, jak nie wiesz czy to jasper. Stresu sobie oszczędzisz. Powiedz przynajmniej, za ile ci go chce opylić, skoro on nic o nim nie wie
300zł
Myślę, że na 100% nie jasper. Pewnie naprawiał go już ze 20 razy
Nie karmmy trolla ^
Kurcze a już sie cieszyłem że coś z tego będzie ;/
Myślę, że obecnie bez sensu kupować xa 360, gdyż to już końcówka kariery tejże konsoli. Pewnie za jakieś 0.5 roku wylecą pierwsze duże i ważne wycieki nt nowej konsolki od Microsoftu.
Jeśli zależy ci tak mocno na xboxie 360, to po prostu poczekaj aż wyjdzie nowa generacja konsol, wtedy ceny zaczną mocno schodzić w dół