Najlepszy waszym zdaniem bank z dostępem do konta internetowego.

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
03.09.2013 20:01
1
odpowiedz
czesiu89
70
Pretorianin

Najlepszy waszym zdaniem bank z dostępem do konta internetowego.

Witam was serdecznie :)
Chciałbym się dowiedzieć a raczej poradzić, jaki jest wg was najlepszy bank, który ma w swojej ofercie rozwinięte usługi z dziedziny bankowości elektronicznej a w szczególności konto internetowe. Chodzi mi tutaj o banki, które posiadają również swoje tradycyjne oddziały.

03.09.2013 20:02
2
odpowiedz
zanonimizowany773549
45
Senator

Citibank Handlowy

spoiler start

Chyba, że pomyliłem użytkownika :(

spoiler stop

03.09.2013 22:26
Stra Moldas
😊
3
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Szczerze powiedziawszy to moim zdaniem takiego nie ma. Wszystko jest do siebie bardzo podobne, kolorystyką i logiem się różni.

03.09.2013 23:14
Orrin
4
odpowiedz
Orrin
236
Najemnik

Czy jest jakiś bank, który nie ma usług internetowych?

03.09.2013 23:20
5
odpowiedz
Likfidator
120
Senator

BZWBK. Ma tradycyjne oddziały, jak również bardzo rozbudowane usługi internetowe. Przez net załatwisz prawie wszystko, przelewy lokaty i chyba nawet jakieś formalności odnośnie wzięcia kredytu. Zwykła karta płatnicza działa jak kredytowa, działa ze Steamem, Paypalem, płatnościami Amazon, sklepem Nintendo itd...
Może nie jest to najtańsza oferta, ale działa dobrze i nie chce mi się zmieniać.

03.09.2013 23:58
Stra Moldas
6
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Orrin -> Spółdzielcze niektóre może?

W Eurobanku jest jedno konto bez usług internetowych, ale to jakieś reliktowe. Podstawowe konto osobiste ma. :)

04.09.2013 00:14
7
odpowiedz
Rafael0091
24
Chorąży

Mam od kilku lat konto internetowe w BZWBK oraz powiązaną z tym kontem kartę kredytową. Jak dotąd działa bezproblemowo. Można powiązać z Paypalem itd. Brak opłat za prowadzenie rachunku i przelewy, a za pobranie środków z karty kredytowej, minimalne odsetki naliczane dopiero po 3 miesiącach. Tak więc koszty rachunku i karty niskie co do szybkości przelewów i dostępu do usług bankowych i kontaktu z bankiem, wszytko działa bez zarzutu.

04.09.2013 00:18
Cainoor
8
odpowiedz
Cainoor
284
Mów mi wuju

Ja polecam mBank. Mam od wielu lat i jestem zadowolony.

04.09.2013 00:25
Arxel
9
odpowiedz
Arxel
240
Kostka Rubika

Sporą funkcjonalność ma ING - taką, z której przeciętny Kowalski nie korzysta.. ;) Zwykłe rachunki, oszczędnościowe, karty, dom maklerski, ubezpieczenia, fundusze inwestycyjne i kilka innych, których sam jeszcze dobrze nie znam, a wciąż dochodzą nowe ustrojstwa.. :)

Przedwczoraj założyłem konto w Sync - będę tam korzystał głównie z płatności kartą + w internecie, w ING najprawdopodobniej zastrzegę kartę, a samo konto pozostawię dla rachunków oszczędnościowych + inwestycji.

04.09.2013 00:32
10
odpowiedz
Aurelius
71
Weteran

Podaj miasto z jakiego jesteś to ci powiem.

04.09.2013 07:50
Stra Moldas
11
odpowiedz
Stra Moldas
98
Wujek Samo Stra

Niektóre banki spółdzielcze mają. Słabe bo słabe, ale mają.

04.09.2013 08:20
12
odpowiedz
zanonimizowany860688
3
Konsul

A o jakie 'rozwinięte usługi' chodzi?

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl