Najlepsze piosenki wszechczasów
Jakie są wasze najlepsze piosenki ? Podawajcie je w tym wątku.
Moja to Black Sabbath Iron Man
Sabaton - 40 - 1 i Sabaton - uprising, nie ma to jak piosenki o Polskich żołnierzach :)
Najlepsze piosenki wszech czasów to dobre piosenki.
Takich tematów było wiele...
Ulubionych to masa, ale wg. mnie najlepszą, najwazniejszą piosenką wszechczasów jest We are the champions
[2] podbijam za siebie i montere
blee, bitlesi :P to juz michael lepiej wykonuje lepiej ich piosenki lepiej
Zawsze to powtarzam i będę powtarzał, że najlepsze piosenki mieli Queen.
Opowiem się za We are the champions, ale nie wiem czy plasuje ją jednak na pierwszym miejscu. Musiałbym pomyśleć... długo.
Najlepsze utwory wszech czasów? Mogę podać najlepszy.
The Doors - Light My Fire
http://www.youtube.com/watch?v=flOvM4Z355A
Queen - Bohemian Rhapsody, bezapelacyjnie :]
Nie ma. Dla mnie większość tych "najlepszych" to nuda nie z tej ziemii, a prym wiodą takie, których nie wymieniłby nikt inny. Zbyt szeroki, dyskusyjny i po prostu głupi temat.
Ale po co się tak rozpisujesz, wystarczyło napisać "Machine Head"
Oczywiście że by wystarczyło, i nawet byłoby dla mnie zgodne z prawdą, bo mam ich płyty w swojej osobistej czołówce, ale sam w sobie temat wydaje mi się po prostu głupi - zostawiam takie rozważania dziennikarzom, to ich działka, sam nie czuję się powołany do wymieniania kogokolwiek i czegokolwiek jako najlepszego wszech czasów. Ot, śmieszy mnie trochę takie gadanie, no ale jak ktoś czuje się pewnie ze swoim zdaniem, to niech się go trzyma ;)
Nie znam wszystkiego - może jest tam coś mi nieznanego, co zmiotłoby w mojej głowie Machine Head z powierzchni ziemi. Zresztą, czym jest "piosenka wszech czasów", skoro czas dalej płynie, a ciągle pojawiają się nowe, nie gorsze?
Zresztą, czym jest "piosenka wszech czasów", skoro czas dalej płynie, a ciągle pojawiają się nowe, nie gorsze?
E-e, dla mnie w ogóle piosenka wszech czasów nie istnieje. Może być najbardziej rozbudowana, najbardziej wzruszająca czy coś, ale nie najlepsza. Nie ma czegoś takiego. Co to znaczy w ogóle, że piosenka jest najlepsza?
Bob Marley - No Woman no cry :]
Bullzeye_NEO - he było było cała pedałówa to znała
[27]
90% magii tkwi w teledysku :D