Jaka jest najlepsza gra w którą graliście na androidzie?
Little Inferno - bardzo zaskakująca gra, wygląda na typowego causalowego klikacza i przez 99% czasu tak rzeczywiście jest, ale posiada bardzo fajną i zaskakującą fabułę.
Candy Crush - Jedna z nielicznych ktora nie koczy sie po tygodniu czy miesiacu. I jedyna gra w ktora gram ze swoja.
Jednyna gra w ktora chyba caly kontynent gra bo codzien widze conajmniej kilka osob ( przechodniow ) ktorzy w to graja
Spelltower - niby popierdolka, jakich wiele, ale momentami wrecz nie moge sie od tego oderwac, szczegolnie jak sobie czlowiek wmowil ze sie dzieki temu angielski szlifuje ;).
Happy Jump - NAJLEPSZA
Jestem ciekaw czy któraś z tych gier jest naprawdę fajna. U mnie zazwyczaj, włączę z 5 razy jakąś grę, a potem w nią nie gram.
Ice Rage najlepszy hockey na androida, nabiera kolorów jak gra się w dwie osoby.
reaper i badlands to naprawde swietne gry na androida. Jeśli ma się dobrego tableta to nie można ich przegapić.
ja przegrałem na nich wiele godzin więc nie powiem że są to gry by pograć chwile i usunąć.
Emulator gier na Infinity Engine, można dzięki niemu pograć w Baldursy, Icewind Dale etc.
Takie użycie ekranów dotykowych to ja rozumiem a nie jakieś popierdółki...
Ja napieram w slowotok :) Chyba to to samo co spelltower tylko ze po polsku.
SpecShadow --> Zainstalowalem i wszystko fajnie tylko nie moge ustawic innej rozdzielczosci niz domyslna. Wiesz moze czy da sie to jakos zmienic?
Ostatnio jaram się GTA: San Andreas 5 na urządzenia mobilne. Kosztowała mnie 27 zł na Google Play - ale dla kilkudziesięciu godzin gier - myślę, że jak najbardziej warto w to zainwestować :)
Kolejną grą za którą zapłaciłem ciężkie pieniądze była Need for Speed - ale trochę żałuję. Nie spełniła moich oczekiwań ;/
Już lepsza wydaje się być Contra - znana ze słynnych pegazusów w latach 90. Na pewno pamiętacie - na tych śmiesznych dyskietkach. Pojawiła się ostatnio wersja (troszkę wybajerzona) na telefony :)
Dobrze mi się też grało w Robocop-a - chodzi w niej o to aby strzelać do wszystkiego co się rusza. Trzeba robić to celnie - bo wraz z postępem gry rośnie poziom trudności :)
Sprawdźcie sobie też Angry Birds (nie trzeba chyba nikomu tłumaczyć o co chodzi w tej grze), Sudoku, Chińczyk (ale ta akurat szybko się nudzi). Generalnie to warto dodać do zakładek tą witrynę: yourapps.info/gry-na-telefon - kopalnia recenzji gier i apek na urządzenia mobilne - zawsze można tam coś znaleźć fajnego.
Moja lubiona gra to Jumpi Jumpo :D Graliście kiedyś w nią? Można się w nią naprawdę wkręcić ;) Jak ktoś byłby ciekawy, to tutaj jest jej opis www.androidweb.pl/jumpi-jumpo-skacz-gin/
A może znacie jakieś inne tego typu żeby mi polecić? :)
A macie cos do polecenia dla nastolatków/dzieciaków?
cut the rope :D
Pytanie o najlepsze gry zawsze jest podchwytliwe, ale ostatnio zagrywałem się w Hoplite (wcale niełatwy rogalik), Boom Beach (wreszcie na androidach!) i Angry Birds Epic (trzeba uważać, bo gra wciągająca :]).
Ta gra jest czaderska - www.androidweb.pl/disney-bola-soccer-koledzy-myszki-miki-graja-noge/
Gwarantuję, że jak ją sobie pobierzesz i zaczniesz grać, to przez kilka godzin nie da się Ciebie od fona odciągnąć :)
MLG Simulator
Robotic Bug Raid Free jest jedna z niewielu gier gdzie nie grasz dalej kupujac diamenciki. tutaj przeciwnik jest zawsze tak samo silny jak ty w 26 poziomach czy w grze wieoosobowej czyli multiplayer. wiecej takich gier by mnie bardzo ucieszylo!
[link]
mikrotransakcje juz mnie bardzo mecza. gry sa tak ustawione aby mozna je bardzo latwo zaczac a pozniej jest niemozliwe ich kotynuowanie...
Biorąc pod uwagę czas, jaki zmarnowałem, to bezapelacyjnie extreme road trip 2. A z dużych gier Galaxy in fire 2 hd. Obiektywnie patrząc, to chyba San Andreas.
Od paru dni zacząłem pykać sobie w Earn to Die 2. Polecam, bo bardzo dobra produkcja. :)
Ja mam ich kilka: Earn To Die 2, Geometry Dash Lite, Hill Climb Racing, Subway Surfers, Circle, Dont touch the spikes, The line zen, Skater Boy, BMX Boy, Tennis 3d, Wrestling Revolution 3d, Jelly Jump, TrainRunning, Dr Driving, Red Ball. Polecam ci gry od Ketchappa.
Grand theft auto San andreas, Grand theft auto Vice city, Grand theft auto 3
- Candy Crush Saga
- Hyperpath
- New Star Soccer
- Hill Climb Racing
- Benji Bananas
Witam.
Ostatnio stworzyliśmy ciekawą aplikację do rysowania na androida. Wyróżnia się prostą obsługą z którą radzi sobie nawet 2 latek (chwilka wytchnienia dla rodziców), a przy tym pozwala stworzyć i zapisać ciekawe rysunki. Ciekawy jestem Waszej opini o niej.
[link]
Fiskars ostatnio stworzyło niezłą łopatę, łatwa do obsługi, poradzisz sobie nawet ty (chwila wytchnienia dla twoich rodziców), można wykopywać ciekawe rzeczy jak kartoniki po mleku i kondomy. Ciekaw jestem Twojej opinii o niej.
[link]
A ja polecam strategię turową typu CiV. Age of Strategy pu
Óki co beta ale wygląda świetnie.
Crazy Creatures. Darmowa gra na Androida.
Musisz obronic swoja planete przed inwazja kosmicznych stworow. Klikaj w ekran aby ich zniszczyc. Nie zapomnij aby modernizowac tarcze obronne i bron.
Czy potrafisz powstrzymac inwazje?
Wejdz na strone: Google Play
Android Aplikacje
Wyszukaj: Crazy Creatures