Najlepsze growe tło do oglądania seriali i słuchania podcastów
Szukam gry, która jest tak mało angażująca intelektualnie, że mogę w nią klikać, mając na drugim monitorze włączony serial albo mecz. Ostatnio w tej roli genialnie sprawdza mi się czyszczenie mapy w Diablo 4 - wyciszam dźwięki z gry, odpalam ulubiony podcast o programowaniu i bezmyślnie tłukę potwory. Czy kojarzycie inne tytuły, które mogą posłużyć jako "wypełniacz rąk", kiedy wasza uwaga jest skupiona zupełnie gdzie indziej?
Euro Truck Simulator 2. Czyszczenie map w sandboxach typu Assassin's Creed. Sportowe jak NBA 2K.
Dzięki! Gry sportowe to nie do końca dla mnie. Natomiast zawsze fascynował mnie ETS, ale jakoś nie miałem okazji pograć. Czas wypróbować ;)
Czyszczenie map w sandboxach typu Assassin's Creed
Kompletna bzdura, po pierwsze map w AC nie można wyczyścić gdyż są respawny, po drugie eliminacja przeciwników jest bardzo angażująca. Włącz sobie najlepiej jakąś bzdurną gierkę typu AstroBot.
Ty tak na powaznie czy glupiego udajesz? Chyba dosc oczywiste ze mial na mysli czyszczenie map ze wszelakich aktywnosci glownych jak i pobicznych a nie doslowne zabicie wszystkich przecienikow na mapie.
Głupotę jeden z drugim palnął gdyż akurat w tej serii walka - bez względu na jej charakter - wymaga zaangażowania i uwagi. Zresztą pokaż mi jak czyścisz mapę w AC skupiając się na oglądaniu filmu.
ETS2 , AOE 3 i 4 , Factorio , SatisFactory, Sims4 , CitesSkyline, StarCraft 2 długo by można wymieniać
Via Tenor
U mnie idealnie sprawdza się OMSI2, jeżdżę sobie autobusem po Berlinie. A to że kogoś przytrzasnę drzwiami czy walnę lusterkiem to kto by się przejmował?
Moim hitem do podcastów są karcianki typu roguelike, a zwłaszcza Balatro albo Slay the Spire. Rozgrywka jest turowa, więc nie ma żadnej presji czasu. Możesz przerwać klikanie w dowolnym momencie, skupić się na minutę na filmie i wrócić do gry bez żadnych konsekwencji.