Nadszedł dzień "ZERO" Sprzedaję konto STEAM! Ponad 100 gier! Tanio jak za komuny!
Cena jaka mnie interesuje to 200 zł
Jeśli cena za wysoka, to zawsze można negocjować. Bardzo proszę o niepisanie jakichś komentarzy "po co sprzedajesz", "wiesz, że możesz złapać bana?" itp. Z góry dziękuję :P
Lista gier w linku.
Po więcej informacji proszę pisać na mojego maila
Bardzo proszę o niepisanie jakichś komentarzy "po co sprzedajesz", "wiesz, że możesz złapać bana?"
Napisze inny: ahhhaahahaaa.
Po co wy ludzie tworzycie te listy z grami z bundli?
Te gry przy sprzedaży mają wartość 0 (słownie zero).
Chcesz 200 zł za konto na którym nie ma nawet jeden gry wartej więcej niż 20 zł.
Jeśli są warte zero, to czemu w bundlach sprzedają je po dolarze lub więcej?
Widać, że masz problemy ze wzrokiem bo znajdzie się kilkanaście tytułów wartych więcej niż 20 złotych.
Konstruktywny i pomocny komentarz :
Chcesz za to konto jakieś cztery razy za dużo.
Za 50 złotych nawet mi się nie opłaca sprzedawać :P Co najmniej 150 mi jest potrzebne, bo mam dość ważny wydatek, a że już w ogóle nie gram w gry, to konto sprzedaję.
Zaniżam cenę do 150 złotych
To ja napiszę coś innego: Smutne to, że sprzedajesz swoje konto/gry :D Te 150zł nie są tego warte :P Zarobisz łatwo inaczej nawet jeśli nie jesteś cycatą niebieskooką blondynką.
Nie masz szans za 150zl. 80zl to juz maksymalna kwota... Mimo wszystko zycze powodzenia...
... w szukaniu frajera :)
Wymieniłem się swego czasu z kluhą na gry, świetny kontakt, zero ściemy
Można mu zaufać
do góry ^
Cena za wszystko czyli konto STEAM + konto ORIGIN to tylko 140 złotych!
Moim zdaniem sprzedajesz je za grosze tj. 200 pl to w ogóle śmiech tak samo jak 140, tylko ogłaszasz się w złym miejscu tutaj nawet jakbyś chciał sprzedać GTX titana to by ci napisali że jest warty 500 PLN :) jeśli oddasz maila to spokojnie sprzedaż je za więcej. Wystaw na ebay/allego. Sam Darksiders II kosztuje 30 PLN, nie mówiąc o innych grach które nawet w bundlach były po 5 euro - 20 PLN, na pewno sprzedaż za tyle to strata ale to jak zawsze twoja sprawa.
Tak jak kolega wyżej napisał. Jakiej kwoty nie rzucisz, to na forum GOLa napiszą, że "za drogo".
Tylko nie żałuj potem, IMO Ray Bany nie są tego warte.
@meelosh
Nie mam kuzyna w dowodzie, żebym mu sponsorował naprawę okularków :P
*
Wystawiłbym na allegro, gdybym miał tam konto, a takowego niestety nie posiadam :(
NVM
Czy wy nie potraficie zrozumieć tego, że te gry ma jakieś 90% osób, które kupują bundle?
Właśnie dlatego wartość to 0 bo każdy kto je chciał to je ma, a całkiem "zielony" gracz nie kupi konta Steam.
I właśnie dlatego to konto jest nic nie warte bo nie ma nawet jednej gry AAA o dużej wartości, która by nie była w bundlu/przecenie -75%/kupiona za więcej niż 20 zł.
[12]
WTF, przestan kłamac
[17]
Dokladnie, paranoja nawet 5 dych nie wydal na to konto znajac zycie. Podobna sprawa do "handlowania" bezwartosciowymi kluczami Dota 2.
--->Child of Pain - po pierwsze to tego typu tekstu to możesz sobie pisać do swoich kolegów, nie do mnie (bo kolegami nie jesteśmy i gdyby nie GOL to uwierz mi na słowo nawet byś się nie znalazł w moim otoczeniu). Po drugie to jest całkowicie nie twoja sprawa jak coś wyceniam, bo to jest tylko moja sprawa.
Nie pokazujcie po sobie całkowitej polaczkości, czyli nędzarzy, żebraków i ludzi którzy życzą innym źle. Te konto jest warte przynajmniej 5-10 PLN za grę, jeśli ktoś sprzedaje taniej to jest to jego tylko indywidualna sprawa.
Teksty w stylu było w przecenach bundlach itc. to i tak daje nam sumy po 10,20,30 PLN za pakiet/grę. W jego koncie są gry które nawet jeśli by ktoś kupował w przecenach musiałby zapłacić kilkaset złotych.
I na koniec teksty w stylu każdy kto miał to sobie kupił, to jest chyba oczywiste, ale są ludzie co nie mają i nie kupili i dla takich osób te konto jest jak za darmo.
Większość gier która jest na tym koncie nawet w przecenie kosztowała od 3 do 5 euro za sztukę, a nie były rozdawane za darmo. Na pewno nie ma możliwości aby takie konto złożyć za 200 PLN nawet jakbyście pękli to nie dacie rady.
dokładnie jak pisze A.l.e.X
wszystko zależy od tego gdzie sprzedajesz - golowi malkontenci będą chcieli to konto za 10zł i żebyś ich jeszcze całował po tyłku za to, że Ci wyświadczają przysługę.
Dawno temu nauczyłem się, że wcale nie trzeba sprzedawać "po kosztach" tylko trzeba znaleźć sobie kanał odbiorców. Forum Gola takim kanałem nie jest
[19]
Child of Pain - po pierwsze to tego typu tekstu to możesz sobie pisać do swoich kolegów, nie do mnie (bo kolegami nie jesteśmy i gdyby nie GOL to uwierz mi na słowo nawet byś się nie znalazł w moim otoczeniu). Po drugie to jest całkowicie nie twoja sprawa jak coś wyceniam, bo to jest tylko moja sprawa.
Smieszny jestes, a jak jasnie pan sie wywyzsza.
Konto jest warte tyle za ile ktos to w koncu kupi, a ty piszesz o polaczkowatosci kiedy ludzie jak koles z watku chca takie konta sprzedac za taka cene, podobnie jak zydki sprzedajace klucze do bundli za ktore dali dolca albo minimum sredniej do wszystkich gier, pewnie tobie nieobce sa takie praktyki oceniajac po tonie komentarza.
[20]
To po co wrzuca na gola jak nikt tego nie kupi.
No ale zaraz obaj napisza Child of Pain in the Ass, towarzystwo wzajemnej adoracji, jak Rock i Rojo na youtube :0.
[19] +1, zwłaszcza ostatnia linijka.
Niektórzy powinni się opamiętać, jak czytam brednie typu tego co jest w [17] to płakać się chce. Konto jest tyle warte za ile w tej chwili są warte gry. Jeśli żadna ze tych gier aktualnie nie była by w promocji i kupujący chciałby je wszystkie to nawet -50% podstawowej ceny będzie świetną promocją.
Nie będę powtarzał [19], niektórzy po prostu muszą zdrową pierdzielnąć się w łeb przed sesją na Forum.
Nigdy się nie sprawdzi ile dał właściciel i nie ma to żadnego znaczenia.
A jak dał 10 eurocentów, bo mógł, to co w związku z tym? Rozumiem że dupa pęka przy każdej aukcji gier dodawanych do kart graficznych "bo nic za nie nie zapłacił"?
Skrajny debilizm.
[23]
Konto jest tyle warte za ile w tej chwili są warte gry
O ja nie moge, dobry żart. Prosze nie mow, ze chodzi Ci o ceny sklepowe.
Jaki to problem założyć konto na allegro i olać gola?
Ja robię prawie tak samo: kupować tanio na specjalistycznym forum (foto, video), bo z reguły ludzie znają jego realną wartość rynkową, lub jeśli coś ma wady to ludzie boją się naciągać i spuszczają z ceny, ale sprzedać tam jest ciężko z w/w powodu :D dlatego sprzedawać na allegro a kupować po forach :D
A czy przedmiotem sprzedaży jest wirtualne konto z grami czy kolekcja gier w pudełkach z paragonami?
Nikt nie mówi o pudełkach więc nie wiem skąd takie założenie :)
w sumie wszystkie można ściągnąć z torrentów więc zapewne zaraz CoP napisze, że są nic nie warte. To jest dopiero dobry żart
[26]
Sklepy online czy z kluczami whatever, steam, origin, bundle czy wszystko trzeba pisac?
[27]
? Chyba twoj tok myslenia jest tozsamy z poczuciem humoru.
Przecież w czasie grania można pracować więc w sumie powinno się ludziom dopłacać za grę :(
No i nie zapomnijmy o wycieku w Origin więc wszystkie gry EA są warte 0zł! itp itd
15 lat temu za to by się kupiło 1,5 pudełka, średnich, gier i ludzie się cieszyli. Człowiek daje gry w które można grać parę lat i szczeki na lewo i prawo.
Sklepy online czy z kluczami whatever, steam, origin, bundle czy wszystko trzeba pisac?
Ale o co Ci chodzi bo nie rozumiem tego zdania.
Jakie ma znaczenie czy najtańsza cena Shanka dotyczy wersji digital czy wersji w pudełku. Cena to cena.
??
ed: jeśli miałeś na myśli przez 'najtańsza' słowo 'sugerowana' to nie, nie mówiłem o żadnych cenach sugerowanych...
Widzę idiotów przybyło. Ale wmawiajcie sobie dalej ile to te wasze konta Steam są warte, a ja napiszę jeszcze raz: nawet debil zauważy, że 95 % to gry z bundli kupionych za grosze, a reszta z promocji (w tym Amazon).
Biorąc pod uwagę, że konto Steam można odzyskać w 5 minut to nikt nie da za nie więcej niż 1/4 wartości w jakich te gry można było kupić i to tylko wtedy gdy sprzedający odda mail (ale nawet to nie jest gwarancją, jeśli sprzedający ma na koncie chociaż jedną grę kupioną bezpośrednio na Steamie - wtedy konto może odzyskać kiedy tylko chce nawet za 5 lat).
Dzięki chłopaki za podbijanie tematu, ale moglibyście skończyć z tym spamem. Ja chce po prostu sprzedać konto, a tu wszyscy wypowiadają się o wartości konta etc. Następny post niezwiązany z tematem zgłaszam adminowi.
nawet debil zauważy, że 95 % to gry z bundli kupionych za grosze, a reszta z promocji (w tym Amazon).
Szczerze mówiąc gówno Ci do tego, skąd je ma i za ile, zawistny człowieku.
kluha666=> następnym razem rób tak: zamykaj wątek i otwieraj go na chwilę żeby upowąć :>
@kluha666,
Jak już Ci tu kilka mądrych osób pisało (m.in. Jj, aope, A.L.E.X., maviozo) załóż sobie konto na allegro albo innym ebayu i tam spróbuj upchnąć. Kasa, którą chcesz za konto to wręcz grosze i na pewno ktoś się skusi, bo to zwyczajna okazja. Na golu będzie ciężko - sam zresztą to chyba widzisz :). Pełno domorosłych ekonomistów, którzy nie znają kompletnie wartości pieniądza (bo trudno ją znać kiedy jedyna kasa to kieszonkowe od mamy), za to do cennych rad są pierwsi ;-). Za chwilę Ci wmówią, że to konto powinieneś oddać za darmo, albo wręcz doplacić nowemu właścicielowi.
Druga sprawa - sporo tu Polaczków podpierdalaczy i psów ogrodnika (sam nie kupi, bo kasy brak - kieszonkowe od mamy już dawno przeputał, ale drugiemu nie da kupić), więc uważaj, bo sprzedaż konta steam to jednak złamanie licencji (niezgodnej z polskim prawem tak na marginesie), więc uważaj żeby Cię ktoś do Valve nie podkablował.
Wierz lub nie, ale ten serwis to naprawdę nie jest dobra rzecz do tego typu spraw ;-). Haha - ja tu kilka lat temu spytałem o upgrade kompa (2008 rok to był) to doradzano mi "dwurdzeniowca i XP" zamiast "quada i visty". Uparłem się jednak na to drugie - masa forumowych "speców" za pięć złotych pukała się w czoło i rzucała w moim kierunku dość niewybredne żarty, koniec końców jednak to ja miałem rację. Gdybym wtedy posłuchał golowiczów, to już dawno bym był już w plecy o kilka stów więcej - za nowy system i procek ;-). A tak dopiero się przymierzam do upgrejdu - nie dlatego, że trzeba, ale dlatego że pomału już wypada po tych pięciu latach ;-)
Ale dość dygresji - serio przemyśl czy nie lepiej uderzyć na allegro :)