Na jakie gry poza GTA 6 i Wiedzminem 4 czekasz najbardziej?
U mnie bezapelacyjnie:
ILL. Zaraz po nim TR: Legacy of Atlantis, Metro 2039, Alien Isolation 2 i oczywiście jeśli kiedykolwiek wyjdzie HL3. Czekam jeszcze na Blood of the Dawnwalker, ale czuję, że tutaj szybko się zniechęcę. Do listy dorzucam jeszcze Silent Hill - Townfall
GTA VI, ale to już za rogiem, Dodatek do Wiedzmina 3 , ILL, TR LEgact of Atlantis i tyle póki co, ale to mi się do tych gier nie spieszy bo mam sporo grania jeszcze :) W miedzyczasie chciałęm jeszcze się zaznajomić z Crimson Desert i AC Balc Flag resynced - póki co jestem już prawie w 7 rozdziale w DS2 i masa innych do przejscia wiec czekam - nie czekam , wyjdzie to to zagram, z tych gier co wymieniłem jedynie kupiłem GTA VI, reszta pewnie jak stanieje
Wystarczyło po prostu napisać, że czekasz na same Blockbuster AAA i akcyjniaki.
Ja jeszcze na Wiedzmina 4 i GTA 6.
I zeby nie wypasc zle przed dariuszem to czekam tez na DLC 'Teorie, Przecieki i Spiski' do niezaleznego 'Basement Simulator'.
A ja nie czekam ani na GTA ani wiedźmina. I tyle. Za to czekam na Warhammer 40k zarówno total jak i dawn of war 4.
Na gta nie czekam nie kupuje.
Ps. Gdzie maja pudełko? Tam też mam ich produkt.
Z większych gier to czekam chyba tylko na No Rest for the Wicked.
Chociaż jak już zerknąłem na Steamową listę życzeń to jest tam jeszcze Kena: Scars of Kosmora, Valor Mortis, ILL i kilka innych.
reszta to drobnica indie ;)
Czekam na dodatek do Wiedźmina 3, GTA 6 i przede wszystkim na remake Gothic 2
Jeśli chodzi o gry, które są w produkcji i na pewno wyjdą, to najbardziej czekam na kolejnego "Cyberpunka".
A ponadto na:
- "No Rest for the Wicked";
- "Judas";
- "Alien: Isolation 2"
- W4;
- "The Witcher Remake"
- "The Expanse"
- "Fatekeeper";
- "ILL";
- "Hexe";
- "Metro 2039"
- "Exodus".
Dodałbym "Fallout 5", ale straciłem już nadzieję na to, że Bethesda coś sensownego zrobi. Czekam też na "Amsterdam", choć mam obawy, że nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Na GTA VI w ogóle nie czekam, mimo że nowe mechaniki zyskały w moich oczach.
Wiedźmin 3: Pieśni Przeszłości
Wiedźmin 4
Resident Evil Veronica
Metro 2039
Silent Hill Townfall
Wiedźmin Remake
Dodatek do RE9, oby z Ejdą
Więc wychodzi znowu że Wiedźmin Trzy Najlepszy, bo aż trzy razy znalazł się na liście 🤪
A co do Half-Life 3 to na zawsze w moim serduszku się będzie tlić, chciałbym aby zakończyli definitywnie historię i odeszli w pełnej chwale.
Judas
Exodus
Metro
Alien Isolation
Gta mam gdzies a W4 zagram jak wyjda wszystkie dodatki.
Czekam aż czymś zaskoczy mnie Devolver Digital.
Na jakie gry poza GTA 6 i Wiedzminem 4 czekasz najbardziej?
Założenie na starcie błędne więc skromnie rzeknę iż na GTA 6 nie czekam, za to na inne GTA już tak. Stay tuned!
Na Wiedźmin 4 też nie czekam, fajnie że będzie ale jak dla mnie to może wyjść nawet w 2030. Co innego W3DLC3 na to czekam mocno i już jutro może będą pierwsze konkrety.
No panowie, szacunek za Wasze tytuły i przy okazji dzięki jednej osobie z Was mogę do listy dopisać Resident Evil - Veronica, bo zapomniałem :)
A jak nie czekam na te tytuły to co?
Z tych zapowiedzionych na dzień dzisiejszy to chyba nie ma tytułu, na który bym czekał, może Warhammer 40K DoW4.
Bo to Hydro. Nic więcej nie trzeba.
Nie osobna gre, ale nowy full fidelity (odwzorowany w 100%, klikalny kokpit) F15C. Pomiomo, ze posiadam F15E od Razbam (Strike Eagle, 2 osobowy) to samolot nastawiony na bombardowanie i obrona przed innymi mysliwcami. W grze istnieje tez F15C Flamming Clifs bez klikalnego kokpitu, uproszczony radar i inne systemy. Tak FF F-15C z dzialajacym Datalinkiem i innymi systemami i jako samolot glownie do walki z innymi samolotami to bedzie ogien. W F-15C jak tylko wchodze na dopalacze i ciagne drazek w dol to od razu spiewam "Im a rocket man" . Papa sie sama cieszy. No i F-15C to taki piekny samolot.