“Moje Gry” - poprawki, błędy i uwagi - grudzień 2025

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
03.12.2025 10:12
Soulcatcher
1
3
odpowiedz
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

“Moje Gry” - poprawki, błędy i uwagi - grudzień 2025

Witam
Udostępniliśmy dzisiaj dla wszystkich kolejną (nie ostatnią) partię zmian na serwisie.
Poza dużą ilością drobnych modyfikacji i poprawek, tematem grudnia jest nowa wersja “Moje Gry”.

Moje Gry to część serwisu intensywnie używana przez was od wielu lat. To miejsce gdzie każdy zarejestrowany czytelnik może bezpłatnie tworzyć sobie własną wersję Encyklopedii Gier i oznaczać w grach swoje postępy, statusy itd.

Główny wysiłek który włożyliśmy przy nowej wersji to poza poprawieniem wydajności włożyliśmy w zachowane wszystkich wprowadzanych przez was przez lata gier.

Powinniście mieć w swoich kolekcjach wszystkie gry z którymi mieliście jakąkolwiek interakcję na serwisie. Więc jak wystawicie ocenę, ustawicie że "chcecie zagrać", napiszecie recenzję itd., gra ta znajdzie się na waszej liście.
Może się zdarzyć że gry zaznaczone dawniej, nie będą miały wszystkich statusów jakich oczekujecie, bo np. nie mamy gier “nie polecanych”. Przepraszam jeżeli będziecie musieli coś popoprawiać w swoich Kolekcjach.

Każda gra ma swoją przypisaną platformę. Zdecydowaliśmy nie grupować gier po tytule, gdyż są ludzie którzy grają w dany tytuł na różne platformy.

Pierwsza lista na stronie Moje Gry (po zalogowaniu się) to lista Moje Gry, obejmująca wszystkie gry z którymi miałeś interakcję na serwisie. Można użyć dodatkowych kryteriów sortowania lub użyć wyszukiwarki aby zmienić sposób jej wyświetlania.

To czy gra pojawia się na tej liście i jakie ma statusy ustawiasz na stronach serwisu gry-online.pl i tu na stronie Moje Gry.
Możesz więc za pomocą “Pokaż grę na stronie Moje Gry” dodać lub usunąć grę z listy.
Możesz po prostu dodać grę bez wybierania jakichkolwiek innych opcji, aby mieć ją pod ręką, lub ustawić jej szereg znaczników “Chcę zagrać”, “Grałem”, “Ukończyłem”, “Ukończyłem w 100%”, “Dodać ocenę”, “Recenzję” lub/i po prostu ustawić ją jako “Ulubioną”.

Wszystkie ustawienia odbywają się za pomocą ikony "Oczka" które znajdziecie przy grach i materiałach na serwisie.

To tyle spoilerów na ten temat, resztę odkryjecie sami, życzę miłej zabawy.

Proszę o zgłaszanie uwag, problemów, błędów, sugestii i wyrazów uznania, wykorzystamy je przy kolejnych poprawkach, gdyż również Moje Gry będą jeszcze modyfikowane.

Powiadomienia
Powiadomienia o nowych materiałach do gier pojawiają się na stronie Powiadomień. Tą stronę również będziemy rozwijali, np. o powiadomienia mailowe.
Tu również proszę o uwagi.

Pozostałe błędy.
Spora część rzeczy została poprawiona, nad resztą pracujemy. Jak wgramy ich większą ilość poproszę was w osobnym wątku o kolejną porcję uwag i sugestii.

To nie jest nadal ostateczna wersja, będziemy pracowali nad wieloma aspektami wyglądu i funkcjonalności.
Dziękuję za sugestie i uwagi.

03.12.2025 10:16
sekret_mnicha
1.1
1
sekret_mnicha
270
fsm

GRYOnline.plTeam

To ja mam dwie sugestie:
1. obok daty wydania ocenionej/ukończonej gry chciałbym zobaczyć również datę wystawienia oceny.
2. opcja, by z poziomu strony Moje gry można było oznaczyć "ukończona" , "100%" i tak dalej - teraz trzeba wracać do strony każdej z grier osobno i szukać odpowiednich guzików.

04.12.2025 00:52
Parambolumb
1.2
1
Parambolumb
10
Legionista

Super że to wróciło. Rozdzielenie gier na "Ukończone" i "Ukończone na 100%" to dobry pomysł.

W przyszłości przydałoby się na pewno przywrócić wyszukiwanie w sekcji Video. Albo przy najmniej jakieś kategorie czy filtry bo na ten moment ciężko znaleźć np. stare materiały

03.12.2025 10:21
Soulcatcher
2
1
odpowiedz
2 odpowiedzi
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

sekret_mnicha
ad.1 Data wystawienia oceny jest jak wybierzesz oceny. Data ukończenia jak wybierzesz "Ukończone".
ad.2 na Moje Gry przy każdej grze jest "Oczko", możesz z poziomu tej strony ustawić sobie wszystko.

post wyedytowany przez Soulcatcher 2025-12-03 10:22:46
03.12.2025 10:30
sekret_mnicha
2.1
sekret_mnicha
270
fsm

GRYOnline.plTeam

Dzięki za info. Punkt 2 w sumie opisałeś w głównym poście, ale punkt 1 nie jest IMO intuicyjny. Tym niemniej dobrze, że opcja jest.

03.12.2025 10:34
Soulcatcher
2.2
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Potraktujmy to jako gamifikację, czyli odkrywanie nowych funkcjonalności.
Nie chcieliśmy aby lista była zbyt cieżka, szczególnie na mobile, a ilość informacji jest spora więc są porozdzielane pomiędzy strony.

03.12.2025 10:39
Felipe
3
odpowiedz
1 odpowiedź
Felipe
22
Messiah

W sekcji "Moje gry" pod wszystkimi grami jest dodatkowy opis co tam każdy sobie pisał. Jak mogę go zmienić, bo nie mogę znaleźć tej opcji. Jedyne co można "ręcznie" napisać to sygnatura i stopień w ustawieniach forum, albo konfiguracja sprzętu i info o mnie w "edytuj profil".

03.12.2025 10:42
Soulcatcher
3.1
1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Felipe kliknij dowolne oczko i masz "ustawienia" na dole, tam zmienisz opis.

03.12.2025 11:27
Felipe
4
odpowiedz
1 odpowiedź
Felipe
22
Messiah

Przez to, że jest zwykły artykuł dot. wyglądu GOLa i przypięty wątek do dyskusji o tym nie mam pojęcia gdzie o tym pisać lol.
.
Domyślam, się że nie, ale czy usunięcie gry z kolekcji usunie też wystawioną ocenę?

03.12.2025 11:43
Soulcatcher
4.1
1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Felipe nie usuniesz gry z kolekcji, możesz tylko włączyć i wyłączyć jej widoczność, wszystkie ustawienia tej gry ci zostają.
Więc jak zaznaczysz np. że grałeś, czy wystawiłeś ocenę danej grze, to ona pojawia cię się w kolekcji jeżeli wcześniej jej nie było.
I wtedy możesz wyłączyć jej widoczność, i na liście ci się nie pojawia ale wszystko co z nią zrobiłeś zostaje.
Jak wejdziesz do encyklopedii kilkniesz na oczko to możesz ponownie włączyć jej widoczność i wszystko to co robiłeś wcześnie znowu widzisz.

03.12.2025 13:04
Wrzesień
5
odpowiedz
1 odpowiedź
Wrzesień
76
Idiot Doom Spiral

Zostawiłbym przycisk "zaloguj/wyloguj" osobno, bo jednak z tego często się używa, a po co klikać dwa razy, jak można raz.

03.12.2025 14:02
Soulcatcher
5.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Wrzesień rozumiem, ale jednak chcemy tak aby domyślnie było mniej przycisków. Dla mnie ważniejsze są inne przyciski, wylogowywanie jest naprawdę mało istotne. Zalogowany możesz być automatycznie cały czas.

03.12.2025 13:18
kęsik
6
odpowiedz
1 odpowiedź
kęsik
169
Legend

Może data ukończenia gry mogłaby być także ustawiana przez nas? Na razie to jest bardziej data dodania. Jak Moje Gry nie działały w ostatnim czasie to ukończyłem parę gier i dopiero teraz mogę je dodać do "Ukończyłem" z datą dzisiejszą co oczywiście nie jest datą ukończenia.

Rozumiem, że czas ukończenia graczy będzie widoczny w statystykach na stronie w encyklopedii?

post wyedytowany przez kęsik 2025-12-03 13:22:47
03.12.2025 14:00
Soulcatcher
6.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

kęsik data ukończenia jest wtedy gry ustawisz że ukończona, nie chcieliśmy komplikować czytelnikom życia kolejnymi polami do wpisywania.

Tak, będzie widoczna średnia, ale jak się zbierze kilka wyników.

03.12.2025 13:29
[Gammorin]
7
1
odpowiedz
3 odpowiedzi
[Gammorin]
102
N7

Brakuje jeszcze licznika ile gier mamy w moje gry, ile ukończone, itp. W starszej wersji to było, a tutaj z tego co widzę nie ma.

03.12.2025 13:57
Soulcatcher
7.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

[Gammorin] tak, mieliśmy pewne wątpliwości w tym temacie. Wrócimy do tego.

03.12.2025 17:49
[Gammorin]
7.2
[Gammorin]
102
N7

Ogólnie wyglada to super, ale jakbyście dodali te liczniki, to ten dział dla mnie byłby już super.
Tak poza tym świetna robota. Widać,że przykładacie się do swojej pracy i słuchacie opinii ludzi, to sie chwali.

03.12.2025 18:34
Soulcatcher
7.3
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

[Gammorin] będą obiecuję.

03.12.2025 16:13
papież Flo IV
8
odpowiedz
1 odpowiedź
papież Flo IV
104
Kardynał

Przycisk "Oceny gier" nie zawsze działa. Muszę kliknąć opcję Dobre/Średnie/Złe, a dopiero potem działa mi lista wszystkich ocen.
Ale doceniam, wasze 100 obietnic na 100 dni jak na razie rzeczywiście jest spełniane. Zmiana ocen już nie dla bogaczy, możliwość usunięcia oceny* i dodania liczby godzin grania, wszystko co zapowiedziane zostało dowiezione. I na dodatek nie trzeba przeklikiwać na stronę gry by coś zmienić na liście, wystarczy zrobić to z poziomu profilu (Filmweb, uczcie się).
Ale mam nadzieję, że jak opanujecie ten programistyczny chaos, który niby tam macie, to jeszcze będziecie pracować nad wyglądem. Bo od tych pustych przestrzeni umierają oczy (oraz niektóre awatary, które rozlazły się niczym stara gra na panoramicznym monitorze). Ocena powinna się jak najbardziej wyróżniać i być widoczna, a jest mała i schowana max na prawo, tak że w ogóle nie widzę jakiej gry dana ocena dotyczy. No i ogólnie cała sekcja wygląda generycznie nudno, ale w sumie pasuje do nowego designu stronki. Szkoda, bo dawny wykresik może nie był funkcjonalny, ale za to był jasny, czytelny i oryginalny. Przydałby się jakiś godny jego następca żeby aż chciało się oceniać i przeglądać swoje oceny tak jak to jest na innych stronach. Jak na razie takiej chęci nie poczułem.
*Co się dzieje z recenzją w przypadku usunięcia oceny? Mam kilka gier, które oceniłem podwójnie, bo pomyliłem platformy i chciałem je usunąć by uporządkować swoją listę, ale niektóre recenzje przypisały się właśnie do tych niechcianych ocen. Fajnie jakby zostały zachowane, albo żeby można było je przenieść pomiędzy ocenami lub platformami.

03.12.2025 16:58
Soulcatcher
8.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Przycisk działa - może traciłeś akurat na moment gdy coś było zmieniane.

Jest cały wielki panel do ocen.

Wydaje mi się ze recenzja zostaje po usunięciu oceny.

03.12.2025 16:45
9
odpowiedz
1 odpowiedź
bialasek42
2
Legionista

Takie sugestie
1. Jak mam dodana gre do moje gry na ps5 to chcialbym widziec date premiery wersji ps5 a nie inna np. Mam dodany Frostpunk 2 na PS5 a date premiery pokazuje PC z zeszlego roku
2. Dodajcie jakas ikonke smietnika w moje gry zeby mozna latwiej je usuwac odrazu niech sie odznaczaja wszystkie opcje obserwacji
Ogolnie jest okej pozdro ;)

03.12.2025 16:54
Soulcatcher
9.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

bialasek4

ad.1 sprawdzimy te daty, poprawimy
ad.2 Gry nie możesz skasować z Moje Gry. Możesz tylko wyłączyć lub włączyć jej widoczność. Ta zmiana nie wpływa na to co masz zaznaczone.

Czyli jak wybierzesz do gry grałem i dodasz ocenę, a potem wyłączysz jej widoczność z Moje Gry to te rzeczy nie znikają. Nie widzisz jej na liście ale jak wejdziesz do encyklopedii i klikniesz "Oczko" to możesz z powrotem włączyć jej widoczność i "grałem" i "ocena" zostają stare.

03.12.2025 21:20
MDmaster
10
1
odpowiedz
1 odpowiedź
MDmaster
45
Centurion

To ja zaproponuję coś, czego chyba jeszcze nikt nie powiedział. Super byłoby móc ustawić wielkość albo ułożenie kafelek z grami z mojej listy. Obecnie są według mnie trochę za małe i nie rzucają się w oczy tak, jakbym chciał. Oczywiście najlepszą opcją byłoby móc wybrać, czy chce się te gry widzieć w formie obecnej listy, czy np. w formie małych, średnich i dużych kafelków, vide różne launchery jak Steam czy Ubisoft Connect. Poza tym w kwestii możliwości i różnorodnych opcji sortowania jest faktycznie lepiej i jestem zadowolony :)

03.12.2025 21:36
Soulcatcher
10.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

MDmaster nie powiedział ale ja o tym myślałem :) To będzie fajne, nie ma w tym nic trudnego, tylko jest trochę pracy. Jest to rzecz czysto estetyczna nie funkcjonalna, a mamy naprawdę dużo ważnych rzeczy do poprawienia w pierwszej kolejności i nie pozwolą mi tego teraz zrobić. Ale za jakiś czas, myślę że nie ma problemu. Myślałem o większych kafelkach 200x200 px bo większych do wszystkich gier nie mamy i do tego nieco mniejsze ikony z tytułem pod spodem obrazka, a boxy obok siebie i w rzędach. Jeżeli o coś takiego ci chodzi to kiesyś to powstanie. Ja też uważam że obrazki są za małe ale ludzie tak w większości chcieli bo niektórzy mają setki gier i lepiej im się tak układa.

03.12.2025 21:38
mgr. Kuba
11
odpowiedz
1 odpowiedź
mgr. Kuba
167
-
Image

Ogólnie super i fajnie że poszliście w końcu w tym kierunku, bo pamiętam hasła przy poprzednich tego typu zmianach że próbujecie to zrobić jakoś tam po swojemu byle by nie upodabniać się do filmwebu.
Tylko czemu? No teraz już jak widać nie wiadomo czemu i bardzo fajnie że jest taki filmweb/lubimyczytac z grami i bardzo chętnie sobie to wszystko pouzupełniam w wolnej chwili, czyt. w pracy :)

Czy coś wychwyciłem, no trochę tak ->
Oceniałem tą grę ale no nigdy w życiu na switchu, pewnie robiłem to w wątku ogólnym ale w takim razie wciąż nie powinny tam widnieć obce mi platformy
No dobra, można to ukryć ale sprawdziłem sobie wątek poświęcony temu produktowi i faktycznie z niewiadomych mi przyczyn wystawiłem tam NIBY 3 opinie na każdą z tych platform (???), trochę nie wiem co tam się stało, bo absolutnie tak nie było :D

post wyedytowany przez mgr. Kuba 2025-12-03 21:46:16
03.12.2025 22:32
Soulcatcher
11.1
1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

mgr.Kuba był okres kiedy wystawianie ocen szwankowało. Patrząc się po dacie to mogło być właśnie wtedy. Między starym a nowym systemem. Sorry, taki mamy klimat :).
Ale wiesz co, teraz możesz skasować te oceny.
Wejdź do „Oczka” i pod oceną usuń ocenę. I to ci zniknie. Możesz też odznaczyć z Moje Gry i wtedy gry też ci znikną.
Jak byś miał problem daj znać bo to może też być inny problem.
Jeżeli chodzi o filmweb, doceniam moc tego serwisu. Startował w tym samym czasie jak GOL. Ale od czasu gdy zaczeli dodawać gry, wiele lat temu przerzuciłem się na IMDB, także nie wiem czy mamy tak samo czy lepiej, czy gorzej. I nie będę sprawdzać żeby się nie sugerować, bo bardzo bym nie chciał kopiować cudze pomysły.
Obecne Moje Gry są na bazie mojego pomysłu sprzed lat który nigdy nie został tak zrealizowany jak chciałem na dawnym GOLu a teraz dopracowany przez zespół i uwagi czytelników możesz oglądać w wersji 90% ukończenia, bo jeszcze trochę go zmienimy.
Natomiast jeżeli chodzi o lubimyczytać to odwiedzam go często by czytać opinie ludzi co pomaga w wyborze kolejnej lektury, ale przy ok. 100 książkach rocznie które czytam nie chciało by mi się zaznaczać tego w kolekcji i jakoś nigdy na to nie wpadłem.
A to jest w ogóle zabawna dygresja bo ja lubię SF i przez ostatnie 40lat przeczytałem już naprawdę dużo. Jak może wiesz teraz wiele nowego SF nie powstaje i zawsze mam ten problem co następne. Jakież słodkie chwile przeżywam gdy w końcu znajdę super książkę z dobrymi recenzjami na lubimyczytać, tylko po to by po pierwszych 10 stronach przeżyć deja vu że już ją 20 lat temu czytałem. W tym pomaga mi lubimyczytać, zobaczę kiedyś ich kolekcję.

post wyedytowany przez Soulcatcher 2025-12-03 22:36:33
03.12.2025 22:50
mohenjodaro
12
odpowiedz
4 odpowiedzi
mohenjodaro
128
285 właściwy ranking

Średnie oceny graczy chyba też do końca nie działają jak trzeba. Spójrzmy tutaj - https://www.gry-online.pl/gry/without-escape/z252ef - ja tej grze dałem 6.5. A tymczasem średnia ocena 16 GOL-asów to 1.0. Nawet gdyby 15 osób oceniło na 1.0, a ja na 6.5, to już nam daje średnią 1.3.

post wyedytowany przez mohenjodaro 2025-12-03 22:50:39
03.12.2025 23:06
Soulcatcher
12.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Tak dzisiaj wieczorem chyba coś zepsuli z ocenami graczy jak coś poprawiali, jutro poprawią. Sorry i dziękuję za uwagę.

03.12.2025 23:12
Soulcatcher
12.2
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

mohenjodaro to się nazywa „orka na ugorze”, na każde 3 rzeczy poprawione powstaje jeden nowy błąd. Taki urok programistów. Te oceny są w bazie poprawne tylko źle się wyświetlają. Jeszcze raz sorry dla wszystkich.

post wyedytowany przez Soulcatcher 2025-12-03 23:12:39
03.12.2025 23:16
mohenjodaro
12.3
mohenjodaro
128
285 właściwy ranking

Chill, nie musicie nas przepraszać, my to zgłaszamy z sympatii i dlatego, ze sie identyfikujemy z serwisem ;-)

03.12.2025 23:26
Soulcatcher
12.4
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Via Tenor

Ja wiem ale to już było ze trzy razy sprawdzane i poprawiane i trzy razy było dobrze.

04.12.2025 02:50
Kompo
👍
13
odpowiedz
1 odpowiedź
Kompo
220
Legend

Premium VIP

Wspaniałe. Dziękuję.

04.12.2025 08:16
Soulcatcher
13.1
1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Proszę , jeszcze będzie kilka poprawek.

04.12.2025 10:22
cycu2003
👍
14
2
odpowiedz
cycu2003
257
Legend
Image

Fajne to ->

post wyedytowany przez cycu2003 2025-12-04 10:22:58
04.12.2025 14:07
15
odpowiedz
2 odpowiedzi
NightGeisha
6
Generał

Mam takie pytanie - przez pomyłkę oceniłem jedną grę na Xbox, a chodziło mi o ocenę wersji PC. Czy można to jakoś zmienić?

04.12.2025 14:17
Łosiu
15.1
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Image

Tak, możesz usuwać swoje oceny. Kilkasz w Oczko przy danej grze i tam masz na liście, pod oceną, masz opcję jej usunięcia.

post wyedytowany przez Łosiu 2025-12-04 14:17:33
04.12.2025 14:49
15.2
NightGeisha
6
Generał

Dzięki za info!

04.12.2025 14:49
Bieniu05
16
odpowiedz
3 odpowiedzi
Bieniu05
161
The100

Strzał w kolano robic biznes z takiej funkcji 25 gier za darmo za malo

04.12.2025 15:39
Soulcatcher
16.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Bieniu05 Za darmo możesz dodać do Moje Gry i oznaczyć jak chcesz wszystkie gry z Encyklopedii Gier, czyli kilkadziesiąt tysięcy.

04.12.2025 15:43
Bieniu05
16.2
Bieniu05
161
The100

Soulcatcher ale powiadomienia dostaniesz tylko do 25

04.12.2025 16:41
Soulcatcher
16.3
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Bieniu05 taka jest decyzja firmy, mamy z tym problem wydajnościowy, nie ma jeszcze nowych serwerów w planie, dlatego większa ilość powiadomień jest dla ludzi którzy płacą, a normalna dla wszystkich.

moim zdaniem 25 gier obserwowanych w szczególny sposób to całkiem sporo. Ja obserwuję gry przed premierą i mam ich kilka. Wydaje mi się że 25 powinno spokojnie wystarczyć dla większości graczy.
Masz stronę Moje Gry gdzie możesz dodać sobie setki gier, one są z linkami do encyklopedii, jednym kliknięciem możesz tam wejść i zobaczyć do jest nowego.
Ale ogólnie masz rację jak by było 100 gier do powiadomień dla każdego to też dla kogoś mogło by być za mało. Wczoraj było 0, dzisiaj jest 25 to całkiem spory wzrost :)

04.12.2025 16:49
Bieniu05
17
odpowiedz
1 odpowiedź
Bieniu05
161
The100

Soulcatcher 50 by bylo lepiej sa tez takie stare gry o ktorych bardzo rzadko pojawia sie info no i w sercu gdzies oczekuje sie na kontynaucje po latach jak np syphon filter, breath of fire, scarface ,dragon ball z atrack of saiyan itp

04.12.2025 16:52
Soulcatcher
17.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Bieniu05 OK, to jest decyzja firmy, jej władz, tak sobie ustalili, nie mam na to wpływu. Ale może się to kiedyś zmieni.

04.12.2025 17:38
abesnai
😢
18
odpowiedz
3 odpowiedzi
abesnai
107
Kociarz
Image

Soulcatcher Gdybyście przy okazji jeszcze naprawili u mnie sekcję "Twoje zgody", tak, żebym mógł je odznaczyć.

post wyedytowany przez abesnai 2025-12-04 17:38:20
04.12.2025 18:11
Soulcatcher
18.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

abesnai GOL chyba aktualnie nie ma newslettera, a dostajesz jakieś maile?
To nie moja działka, ale ktoś to sprawdzi, bo to powinno działać.

05.12.2025 20:39
Łosiu
18.2
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

abesnai

Zobacz jak teraz.

06.12.2025 23:13
abesnai
😃
18.3
1
abesnai
107
Kociarz

Łosiu Dziękuję, działa.

04.12.2025 18:20
Felipe
👍
19
odpowiedz
2 odpowiedzi
Felipe
22
Messiah

Z powrotem jest liczba gier - świetnie.
To jeszcze może liczbę gier, które zostały ukończone jak to było poprzednio chyba, ewentualnie może też licznik gier ukończonych na 100% :D.

04.12.2025 18:25
Łosiu
19.1
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Liczbę gier masz w każdej zakładce, w każdej personalizacji i w każdym filtrze. We wszystkich wariantach. Więcej się raczej nie da :D

04.12.2025 18:49
Felipe
😊
19.2
Felipe
22
Messiah

Łosiu
Faktycznie. To może podział na platformy, bo tego nie ma, bo wszystko jest razem :D.

05.12.2025 13:46
mgr. Kuba
20
odpowiedz
2 odpowiedzi
mgr. Kuba
167
-

Swoją drogą, wiem że zbieranie pomysłów było już wcześniej ale wpadłem na to teraz jak na to patrzę, może dodanie możliwości wpisania ilości godzin spędzonych w tych ulubionych grach?
W sumie nie wiem komu to potrzebne i czy jest się czym chwalić jak ktoś spędził tysiąc godzin przy jakiejś grze ale chętnie bym sobie wpisał te 400h przy Wiedzminie 3 czy tam 600 przy któymś Football Mangaerze :)

Strzał w kolano robic biznes z takiej funkcji 25 gier za darmo za malo
EDIT: No ludzie, czepianie się tego że jakieś tam dodatkowe/rozszerzone funkcje są "ukryte" za płatnością jest abstrakcyjne. A jeszcze jakieś sugerowanie strzału w kolano to "xD".
Wiadomo że wszyscy byście chcieli żeby cudza praca i cudze rzeczy ogólnie były zawsze za darmo, ale może pora wyjść do życia, iść do pracy, zobaczyć że nic nie ma za darmo ;)

post wyedytowany przez mgr. Kuba 2025-12-05 13:53:11
05.12.2025 14:39
Felipe
20.1
1
Felipe
22
Messiah

mgr. Kuba
Przecież godziny są. Wchodzisz w "oczko" i tam masz "Grałem" i obok możesz wpisać czas ile godzin i to samo w ile godzin ukończone.

post wyedytowany przez Felipe 2025-12-05 14:41:32
05.12.2025 19:13
mgr. Kuba
20.2
mgr. Kuba
167
-

O żesz, faktycznie :d
Git. Nie było tematu

05.12.2025 19:43
arthy
21
odpowiedz
arthy
42
Chorąży

Oto mój problem: Wchodzę w zakładkę "chcę zagrać" i widzę że jest pusta. Jakim cudem jest pusta jak miałem zaznaczonych kilka gier w które Chciałem zagrać?
Okej, przeglądam w takim razie gry z zakładki "moje gry" i widzę że przy niektórych nie ma oceny, od razu widzę że są to gry, które miałem zaznaczone wcześniej jako obserwowane. Dlaczego nie ma ich w zakładce "Chcę zagrać"?
Ktoś może powiedzieć "No to kliknij sobie w oko i odfajkuj 'chcę zagrać'" - no tylko, że to nie takie proste, bo niektóre gry, które miałem zaznaczone jako obserwowane, w które Chciałem zagrać, zaznaczyłem bardzo dawno temu.
I nie wiem czy ja coś robię źle, czy coś jest nie tak z tą funkcjonalnością, w każdym razie najbardziej irytujące jest to, że moje obserwowane gry już nie są obserwowane i zniknęły gdzieś w tłumie.

05.12.2025 21:42
DexteR_66
23
odpowiedz
DexteR_66
15
Generał

Premium VIP

Strona od jakichś dwóch godzin tak zamula, że to jest jakaś masakra. Inne strony działają bez zarzutu, więc to nie problem z internetem. Pierwszy raz tak mocno zamula od dobrych kilku lat.

PC
Przeglądarka: Edge

post wyedytowany przez DexteR_66 2025-12-05 21:46:22
05.12.2025 23:09
WolfDale
24
odpowiedz
4 odpowiedzi
WolfDale
93
~sv_cheats 1

Nie wiem czy tylko ja tak mam, ale dziś forum bardzo powoli chodzi. Po kliknięciu odpowiedz jako nowy post czy pod czyimś potrafi myśleć nawet dziesięć sekund. Potem przy dodawaniu dzieje się to samo, a czasem wręcz dubluje mi odpowiedzi jak pod wiadomością o Metroid 4.

06.12.2025 10:33
Soulcatcher
24.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Tak, wczoraj był problem z siecią, dzisiaj już powinno być ok

06.12.2025 10:42
Felipe
24.2
Felipe
22
Messiah

Soulcatcher
Będzie może podział gry na platformy w kolekcji gier jako kolejna opcja filtrowania?

06.12.2025 11:12
Soulcatcher
24.3
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Felipe nie wiem, to nie moja decyzja.
Moje Gry zbierają twoje gry. W zasadzie nie ma znaczenia na jaką platformę masz zaznaczoną grę, bo gry niezależnie od platformy są w zasadzie takie same. Zrobiliśmy wybór platformy abyś mógł przypisać ocenę i swoje osiągnięcia do konkretnej platformy. Ale ludzi którzy grają w daną grę na wiele platform, jest mało. A takich którzy by kończyli na wiele platform prawie wcale.
Zastanów się więc o co tak naprawdę prosisz. Nie będziesz miał selektora z 20 platformami, tylko prosty przełącznik wszystkie/pc/ps5 bo np. grasz na 2 platformach. Nie wiem do końca co by ci to dało. Masz we wszystkich zestawieniach przy grze wyraźny znacznik platformy, więc od razu widać.

07.12.2025 09:22
Felipe
👍
24.4
Felipe
22
Messiah

Soulcatcher
No tak trochę o tym nie pomyślałem, przecież to by trzeba było dodać od PS1-5, PSP, różne nintenda, X360, One, Series i resztę innych konsol a pewnie zrobienie tego tak, żeby filtry wyświetlały się "pod danego użytkownika" tzn. jeśli ma tylko gry na PS4 no to oczywiście nie potrzebne mu filtry z reszty platform to byłoby być może trudne do dodania.

post wyedytowany przez Felipe 2025-12-07 09:23:13
06.12.2025 14:48
Nerthiliuz
25
odpowiedz
2 odpowiedzi
Nerthiliuz
3
Junior

Bardzo lubiłem w starej wersji sortowanie swojej biblioteki według konsoli, rozumiem że nie chcecie dodawać więcej mało przydatnych ikonek, ale może dałoby się tak zrobić, że w "lupie" wpisuje "PS4" i znajduje mi wszystkie gry, jakie przeszedłem/grałem na PS4

06.12.2025 16:08
Łosiu
25.1
2
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Nerthiliuz Felipe

Pochylimy się nad tym. Temat już rzucony do Solnicy, ale końcówka roku jest napięta, więc nie wiem czy wydarzy się w 2025.

07.12.2025 09:17
Felipe
25.2
Felipe
22
Messiah

Łosiu
Spoko :D.
Swoją drogą ogólnie w moich graj jest sortowanie A-Z, ale w reszcie filtrów już nie ma.

06.12.2025 16:19
Janczes
26
odpowiedz
2 odpowiedzi
Janczes
209
You'll never walk alone
Image

kiedys jak wystawialem ocene nie bylo podzialu na platforme. teraz ocenialem ME i wskoczylo mi pc zamiast ps4.
chcialem to teraz zmienic to pokazal sie kolejny wiersz.. tak ma byc? chcialem zmienic a nie dodac nowy

06.12.2025 16:20
Janczes
26.1
Janczes
209
You'll never walk alone
Image

i ten nowy jest bez tych ikonek.

przypominam ze chcialem zmienic platforme a nie ją skopiować z inną platformą

06.12.2025 16:56
Soulcatcher
26.2
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Janczes Wyłącz widoczność tego którego nie chcesz. Zostaw tą którą chcesz.

08.12.2025 00:08
helias16
😍
27
odpowiedz
1 odpowiedź
helias16
112
Glorious PC gamer

gryonline Kocham was za przywrócenie tej zakładki i dodanie nowych opcji.
PS. Wiem że to nierealne ale marzył by mi się opcja zaznaczenia poziomu trudności na której zaliczyliśmy grę :P

08.12.2025 07:44
Soulcatcher
27.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

helias16 jest jeszcze wiele rzeczy które można by zaznaczać, więc ja bardziej myślałem o „notatce” do gry, gdzie można by dopisać wiele różnych rzeczy np. to co napisałeś.
Ale na razie nie będziemy tego zmieniali, niech ludzie poużywają, zbierzemy więcej poprawek i za jakiś czas wrzucimy to razem.
Ale tak czy inaczej dziękuję za pomysł.

08.12.2025 13:26
Mówca Umarłych
28
odpowiedz
1 odpowiedź
Mówca Umarłych
139
Pan Milczącego Królestwa

Skoro w profilu gracza jest opcja, w której dodaje się konta z growych platform to czy rozważaliście może nieco głębszą integrację na poziomie ściągania i wyświetlania zdobytych osiągnięć zamiast obecnej aktualnie zakładki "100%" ?

I prośba:
Proszę o usunięcie z listy moich gier The Lost Pisces. Gra została anulowana i z jakiegoś powodu ciągle siedzi na tej liście i w żaden sposób nie mogę (lub nie potrafię) jej usunąć.

Soulcatcher Dzięki, zadziałało. Z profilu gry nie chciało.

post wyedytowany przez Mówca Umarłych 2025-12-08 14:40:50
08.12.2025 14:30
Soulcatcher
28.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Mówca Umarłych a tak z ciekawości jak wejdziesz na Moje Gry klikniesz oczko przy tek grze to nie możesz wyłączyć widoczności? Powinno to zadziałać.

"growych platform to czy rozważaliście może nieco głębszą integrację na poziomie ściągania i wyświetlania zdobytych osiągnięć"
Tak myśleliśmy o tym ale to jest dosyć złożony problem żeby to działało.
Na początek myśleliśmy o jednorazowym pobraniu danych z "platformy" i zaimportowaniu ich do Moje Gry jako dodatkowych informacji o grze. Ale to musi poczekać bo mamy jeszcze wiele rzeczy "pilniejszych" do zrobienia na serwisie.

08.12.2025 14:53
arthy
29
odpowiedz
1 odpowiedź
arthy
42
Chorąży

Czy dałoby się zrobić w galerii obrazów z gry kontrolę lewo/prawo poprzez "a" i "d" zamiast albo najlepiej oprócz kursorów?

08.12.2025 16:42
Soulcatcher
29.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

arth tak mamy to zapisane

09.12.2025 06:57
pieterkov
30
odpowiedz
1 odpowiedź
pieterkov
164
Senator

Nadal występuje problem, że gdy jestem pierwszym komentującym, piszę komentarz, klikam dodaj, strona się odświeża i komentarz znika. Nie pojawia się pod postem i nie ma go w historii profilu.
Przed chwilą napisałem kom pod tym postem, a go nie ma: https://www.gry-online.pl/newsroom/ta-perelka-z-realistyczna-grafika-w-koncu-pojawila-sie-na-rynku-1/z32fb63

09.12.2025 07:06
Soulcatcher
30.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

pieterkov dziękuję za uwagę, będziemy się tym jeszcze zajmowali, przepraszam, to denerwujące jak piszesz, tracisz czas a to znika.

09.12.2025 08:11
31
odpowiedz
5 odpowiedzi
bialasek42
2
Legionista

Jak to jest z tymi obserwacjami i powiadomieniami z gier niby bez abonamentu mozna obserwowac 25 a z premium 250 mam premium teraz przeliczylem obserwuje 139 gier ktore zostaly przeniesione ze starej wersji strony ale jak chce dodac kolejna to mam komunikat o przekroczeniu limitu mimo ze wychodzi na to ze do limitu premium brakuje mi jeszcze 111 gier

09.12.2025 08:34
Łosiu
31.1
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

bialasek42

Sprawdzimy to dziś. Dante

09.12.2025 08:34
Soulcatcher
31.2
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

bialasek42 dzisiaj to sprawdzimy, teraz ze smartfonu wiele nie powiem, ale to co piszesz wygląda jak byś nie miał Premium.

09.12.2025 08:41
31.3
bialasek42
2
Legionista

Soulcatcher
No dokladnie tak jakby mi nie czytalo mojego premium przed chwila wykupilem przedluzenie o miesiac na probe i dalej nic sie nie zmienilo
Dodatkowo powiadomien na maila tez nie moge zaznaczyc

09.12.2025 08:48
Soulcatcher
31.4
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

bialasek42 bardzo dobrze że dałeś znać, to ważne. Dziękuję i przepraszam za problem. Sprawdzimy to.

09.12.2025 08:54
Łosiu
31.6
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

bialasek42

Zobacz teraz.

09.12.2025 08:12
32
odpowiedz
bialasek42
2
Legionista

Nawet jesli odznacze ktoras z gier ktora teraz obserwuje to znowu dodac do obserwacji juz jej nie moge ze wzgledu na limit

09.12.2025 09:05
33
odpowiedz
bialasek42
2
Legionista

Łosiu
Juz hasa dzieki

09.12.2025 20:11
DexteR_66
😒
34
odpowiedz
DexteR_66
15
Generał

Premium VIP

Znowu strona strasznie zamula.

10.12.2025 17:53
35
odpowiedz
Vietnam1900
5
Legionista

Prosta szata graficzna niech wróci w Grudzień 2025 !!!

13.12.2025 01:31
36
odpowiedz
3 odpowiedzi
murann
22
Legionista

W którym miejscu jest widoczny średni czas ukończenia poszczególnych gier? Przeczytałem wcześniej, że będzie to widoczne jak uzbiera się kilka wyników, ale nie widzę tego kompletnie przy żadnej grze.

13.12.2025 05:32
PersonifikacjaCienia
36.1
PersonifikacjaCienia
35
Brat

Przejrzałem kilka większych tytułów i wszystkie, którym sam dodałem czas i również nie znalazłem. Zakładam, że mało kto dodał swój czas i stąd brak takiej informacji.

13.12.2025 05:56
Soulcatcher
36.2
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

murann PersonifikacjaCienia czas widać na stronie Moje Gry.
Wyniki zbiorcze, muszą się zebrać.
Ciężko mi tłumaczyć się z rozwiązania do którego sam nie mam przekonania, bo jak wpisujesz czas dla gry to chciałbyś od razu aby się tonę encyklopedii pojawiło.
Ja byłem za tym żeby wyświetlać od 1 sztuki, tylko podając ile osób zgłosiło.
Bo wtedy pojawiły by się wpisy przy wielu grach.
Niektóre przez to że pojedyncze były by przekłamane, ale jak by była liczba głosów to było by widać że milion godzin wpisanych przez JestemWariat to przekłamanie. Ale większość była by OK.
Tyle że siła mojej sugestii jest znikoma, bo nie ja o tym decyduję.
Więc jest tak jak ma być, czyli nawet nie tyle że musi się zebrać więcej, ci jeszcze głosy krańcowe są wycinane ze średniej. Taki sposób zliczania daje o wiele lepsze wyniki, tyle że trzeba poczekać.

Dodatkowo miejsce do wpisywania czasu jest nieco ukryte aby nie zasypywać ludzi zbyt dużą liczbą informacji w interface, i trzeba chwilę poczekać aż ludzie do tego dojdą.

Ale gracze to wpisują, tyle że gier jest sporo.

Tak jak napisałem wcześniej na Moje Gry macie swoje wyniki od 1 wpisu.

post wyedytowany przez Soulcatcher 2025-12-13 05:58:33
13.12.2025 06:54
PersonifikacjaCienia
36.3
PersonifikacjaCienia
35
Brat

Ja jestem przekonany, że pokazywanie na karcie gry licznika od 1 sztuki przy wskazaniu ilości głosów, to jedyne sensowne rozwiązanie. To jak to działa mamy najlepszy przykład na HowLongToBeat. Tam też pojedyncze głosy nie są "pewne" ale ładnie to wszystko widać i zawsze jest to jakiś punkt odniesienia. Zgadzam się też, że wybrany przez Was model, koniec końców jest "lepszy" tylko niech on działa dopiero od XX dodanych przez użytkowników czasów dla danej gry. No bo tak, patrząc jak (stosunkowo) mało użytkowników prowadzi rzetelnie sekcję Moje Gry (sam dopiero po ostatnich zmianach zacząłem włączać to w moją rutynę), to raczej długo się tego nie doczekamy. Raz, że komu będzie się chciało uzupełniać czas do starszych gier (w sensie już ogranych nie koniecznie starych) gdzie być może nawet nie za bardzo ma dane, dwa, świeże gry, których prawie nikt jeszcze nie ograł (na luzie dla zwyczajnej rozrywki, nie mówię o spinaniu się bo są z tego pieniądze) dostaną taki wskaźnik na długo po premierze.

15.12.2025 13:54
37
odpowiedz
3 odpowiedzi
NightGeisha
6
Generał

Od kilku dni (u mnie) na stronie występują poważniejsze problemy:
- czasem piszę komentarz, który w chwili publikacji znika
- nie można dodać pliku graficznego (klikam „dodaj obrazek” i nic się nie dzieje)
- oglądane gry w ogóle się nie aktualizują, jeszcze kilka dni temu oglądając nową grę w bibliotece tytuł ten dodawał się do „oglądane gry”, obecnie nic się nie aktualizuje (mam tam niby 50 gier, ale nowe oglądane tytuły nie zapisują się, do tego z tych niby 50 widzę tylko kilka/kilkanascie)
- także ostatnio dodane oceny nie wyświetlają się w ocenionych grach (oceniłem omicrona, a oceny nie widać na mojej stronie, niby usunąłem błędną ocenę na XBox, dodałem taka sam na PC, ale w „ocenionych grach” nic się nie zmieniło i nadal widnieje tam ocena MGS dla Xbox)

iOS 26.x, win10 22H2, win11 25H2, win7 w finalnej wersji. Czy to komputer czy telefon lub iPad (w wypadku 2 ostatnich urządzeń iOS 26.1 i 26.2/ Safari) nigdzie nie działa. Na PC sprawdzałem w Chrome i Edge. Ten sam problem wszędzie.

post wyedytowany przez NightGeisha 2025-12-15 13:57:24
16.12.2025 02:47
37.1
NightGeisha
6
Generał

Istnieje szansa naprawy tych problemów czy raczej nie?

* dodanie grafiki/foty zaczęło ponownie działać
** reszta problemów pozostaje jednak nierozwiązana
*** sugeruje ponownie podwiesić ten wątek

post wyedytowany przez NightGeisha 2025-12-16 02:49:58
16.12.2025 10:03
Łosiu
37.2
1
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Tak tak, będzie poprawiane. Błędy wynikają z tego że programiści cały czas tam działają. Np. wkrótce zmieni się czas edycji posta - zostanie wydłużony. I kupa innych rzeczy.

16.12.2025 10:10
👍
37.3
NightGeisha
6
Generał

Ah, to sorry, bałem się, że zostanie jak jest obecnie i nie będę mógł dodawać gier do „ogladanych”, a ich ocena pozostanie nieodnotowana na moim profilu. W Polsce lepszego portalu o grach nie ma, więc naprawdę warto o gola dbać.

post wyedytowany przez NightGeisha 2025-12-16 10:13:34
16.12.2025 09:13
Soulcatcher
38
2
odpowiedz
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

PersonifikacjaCienia NightGeisha
Dziękujemy za uwagi, cały czas prace są prowadzone i jeszcze to chwilę potrwa.

16.12.2025 14:21
39
odpowiedz
2 odpowiedzi
Vietnam1900
5
Legionista

-----> Soulcatcher

Nowa szata jest mało czytelna.

Serwis był kiedyś bardzo czytelny teraz to jest tragedia.....

16.12.2025 14:43
Soulcatcher
39.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Vietnam1900 to nie jest decyzja jednej osoby, serwis jest taki jak chce go organizacja która go prowadzi.

23.12.2025 01:30
Janczes
😢
39.2
Janczes
209
You'll never walk alone

czyli francuzi którzy to kupili i wprowadzają swoje rządy

19.12.2025 13:59
40
odpowiedz
1 odpowiedź
murann
22
Legionista

Był już chyba wcześniej poruszany ten wątek, ale czy nie ma żadnej szansy, żeby można było edytować datę ukończenia gry. Niby szczegół ale jednak czasami kliknie się omyłkowo w moje gry i gra, która była ograna 15 lat temu ląduje na szczycie listy z datą aktualną. Trochę razi to w oczy jednak . Jak już ktoś wcześniej zauważył wiele gier ludzie dodawali ciągiem a byłaby możliwość dokładnego posortowania a datę ukończenia łatwo sprawdzić przeglądając trofea/osiągnięcia które są z nami już od dobrych kilkunastu lat. Ogólnie podoba mi się strona, myślę że też kwestia przyzwyczajenia. Dużo ludzi narzeka na czytelność ale tak jak napisałem wcześniej, a dużo rzeczy jest też ciekawiej zrobione. Pozdrawiam :)

19.12.2025 18:46
Łosiu
40.1
1
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Dzięki za zwrócenie uwagi. Obgadamy to i może się wydarzy :)

21.12.2025 12:27
Bukary
41
odpowiedz
3 odpowiedzi
Bukary
243
Legend

Soulcatcher

Nie mogę znaleźć wątku poświęconego zmianom na forum (a nie jest już podwieszony), więc zgłaszam tutaj nowy błąd: jeśli wkleimy jakiś link w wypowiedzi, to po jej edycji link znika i jest zastępowany tagiem [link]. Nie da się już ponownie poprawnie wkleić linka w czasie edycji. Po opublikowaniu edytowanej wypowiedzi zawsze wskakuje ten tag.

21.12.2025 12:52
Soulcatcher
41.1
Soulcatcher
288
ESO

Premium VIP

Bukary dziękuję za przypomnienie. Okno do edycji jest systemowo zepsute od lat. Przypominałem o tym wielokrotnie, gdzieś tam czeka na liście. Przepraszam, niestety nie jestem w stanie tego samodzielnie naprawić.

21.12.2025 18:11
Bukary
41.2
Bukary
243
Legend

Soulcatcher

Dzięki za odpowiedź! Wcześniej tego błędu nie miałem, więc sądziłem, że wskoczył w ostatnich dniach z powodu jakichś zmian. A ponieważ jest wyjątkowo irytujący (bo często w długich wypowiedziach dodaję "przypisy źródłowe" w formie linków), mam nadzieję, że mimo wszystko uda się go w miarę szybko załatać. :)

post wyedytowany przez Bukary 2025-12-21 18:11:56
22.12.2025 14:42
Dante
41.3
Dante
20
Legionista

GRYOnline.pl

Bukary dzięki za zgłoszenie. Poprawione

23.12.2025 01:32
Janczes
42
odpowiedz
2 odpowiedzi
Janczes
209
You'll never walk alone

to ja mam pytanie. skomentowalem i wystawilem opinie do dwóch gier (Outlast + dodatek) widac to u mnie w komentarzach.
tymczasem obie gry nie przeniosły sie do zakładki "moje gry" i stamtad nie widze ze je wgl oceniałem. to błąd czy cos zrobilem zle?

i przypomnijcie gdzie mozna bylo sprawdzac kiedy wystawilo sie ocene? lubilem ten tryb, to byla taka moja indywidualna growa oś czasu, kiedy w co grałem

23.12.2025 05:26
PersonifikacjaCienia
42.1
PersonifikacjaCienia
35
Brat
Image

Zakładam że ocenianie przy dodawaniu komentarza nie aktywuje "oczka". Wejdź na kartę gry i tam oznacz widoczność. ( 1 )

W sekcji moje gry masz zakładkę-listę Oceny Gier, tam masz datę wystawienia oceny. ( 2 )

23.12.2025 14:37
Solnica
42.2
Solnica
160
Lord Vaako

GRYOnline.pl

Premium VIP

Image

Janczes czy oceniłeś te gry pisząc wątek na forum i tam ustawiłeś też ocenę? czy może zrobiłeś to klikając w "oceń grę" na karcie gry?

Zakładam że pierwszy przypadek -> przy dodawaniu oceny na forum taka gra nie ma ustawiane, żeby była widoczna na profilu (poprawimy to jakoś po świętach). Żeby to "naprawić" wejdź na kartę gry, kliknij w "oczko", wybierz platformę na którą oceniłeś grę i zaznacz "Pokaż grę na stronie Moje Gry".

Jeżeli ustawisz sobie listę po ocenach to data ustawienia oceny powinna być pod tytułem gry tak jak na załączonym obrazku.

post wyedytowany przez Solnica 2025-12-23 14:54:44
23.12.2025 19:21
Kompo
43
1
odpowiedz
4 odpowiedzi
Kompo
220
Legend

Premium VIP

Będziecie jeszcze coś robić ze stroną z powiadomieniami? Teraz jest konkretna bieda, wyświetla tylko rodzaj nowości, a kliknięcie otwiera nową kartę i to jeszcze nie w tle. Teraz żeby nadrobić albo żeby chociaż wiedzieć co to za aktualizacja, muszę albo czytać otwartą stronę, po czym wrócić do spisu i otworzyć kolejną; albo pootwierać wszystkie naraz, za każdym razem wracając do listy (na odnośnikach nie działają skróty typu "otwórz kartę w tle").

Ja rozumiem, że to zapewne ma swój konkretny cel, taki jak wydłużenie czasu z otwartymi kartami waszej strony, ale funkcjonalność spadła koszmarnie. Pomógłby choćby nagłówek z materiału, żeby wiedzieć czy ta nowa "Wiadomość" to rzeczywiście news o grze, czy gra tylko została wspomniana, więc podpięta pod artykuł, który jest wyliczanką pod SEO.

Poprzednia wersja powiadomień była o niebo lepsza.

24.12.2025 12:16
Łosiu
43.1
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Będzie ulepszane. Słowo.

24.12.2025 16:54
Kompo
43.2
Kompo
220
Legend

Premium VIP

Elegancko, dzięki za odpowiedź. W ogóle właśnie się zorientowałem, że odnośniki z powiadomień nie działają w ogóle na telefonie.

02.01.2026 11:40
Dante
43.3
Dante
20
Legionista

GRYOnline.pl

Kompo daj znać czy jest teraz lepiej z odnośnikami. Jeżeli nie to daj znać na jakim urządzeniu masz problem.

02.01.2026 22:31
Kompo
👍
43.4
Kompo
220
Legend

Premium VIP

Teraz jest elegancko, Dante, nawet nagłówki dodaliście. Szanuję i dziękuję.

23.12.2025 23:20
Bukary
44
odpowiedz
1 odpowiedź
Bukary
243
Legend

Zgłaszam kolejny błąd. Na Androidzie (Chrome) nie działają niektóre przyciski na forum (np. "Dodaj obrazek"). Po dotknięciu ekranu włącza się menu kontekstowe systemu (np. wyszukiwanie słowa "dodaj" lub "obrazek"), tak jakby przeglądarka nie rozpoznawała, że to aktywny przycisk.

Nie dzieje się tak za każdym razem i w każdym wątku. Nie wiem, od czego to zależy.

[EDYTA]
W innej przeglądarce jest to samo. Np. mogę bez problemu dodać obrazek w tym wątku. Ale już w wątku o recepcji trailera "Odysei" jest to niemożliwe.

post wyedytowany przez Bukary 2025-12-23 23:28:13
24.12.2025 12:17
Łosiu
44.1
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Będzie poprawiane. Słowo.

P.S. To dlatego stary prezes nie chciał tykać kodu forum. To labirynt pełen pułapek :D

31.12.2025 01:20
Nolifer
45
odpowiedz
1 odpowiedź
Nolifer
180
The Highest
Image

Poprawcie sobie wyświetlanie gier anulowanych na przełomie lat, bo coś ewidentnie z logiką w kodzie się wysypało

02.01.2026 11:47
Łosiu
45.1
1
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Nolifer

Fixed

02.01.2026 20:31
papież Flo IV
46
odpowiedz
papież Flo IV
104
Kardynał

Nie wiem czy ta funkcja tak powinna działać, ale jak odkliknie się "pokaż w moje gry", to pozycja znika ze wszystkich kategorii, nawet z ocen. Czego szczerze mówiąc nie rozumiem, bo oceny to ja mogę ukrywać przed innymi ludźmi, a nie przed sobą. Tym bardziej, że ta ocena nadal jest zapisana w systemie, ta rubryka akurat powinna być nieruszalna.
Mogłaby być opcja przywrócenia wszystkich ukrytych gier, bo ktoś nieopatrznie sobie usunie gierki z list, zapomni i już ich nie zobaczy. Ja prawie sobie tak zrobiłem, bo zinterpretowałem listę moich gier jako posiadane przeze mnie gry, gdybym się nie zorientował, że te gry znikają we wszystkich kategoriach, to prawie poukrywałbym sobie wiele gierek, których już ledwo co pamiętam, że w nie w ogóle grałem.

post wyedytowany przez papież Flo IV 2026-01-02 20:32:14
11.01.2026 17:24
best.nick.ever
47
odpowiedz
1 odpowiedź
best.nick.ever
145
Generał
Image

Wiem, ze zly watek, ale nie potrafię znaleźć wlasciwego,
a problem dotyczy właśnie szukania wątków. Przy ciemnej kolorystyce prawie nie widać tekstu. Wszystkie 3 pola zawierają tekst.

post wyedytowany przez best.nick.ever 2026-01-11 17:26:46
12.01.2026 09:51
Łosiu
47.1
1
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Problem jest nam znany best.nick.ever i polega na tym, że wyszukiwarka google w wersji na sajty nie obsługuje skórek i dzieją się cuda czasami. Niemniej to o czym piszesz raczej da się ogarnąć. Obadamy.

12.01.2026 08:58
48
odpowiedz
1 odpowiedź
bialasek42
2
Legionista

Jesli dodam gre do moje gry na platformie na ktorej gra jeszcze nie wyszla a na innych platformach juz byla premiera to wrzuca mi ja i tak do listy po premierze. Jakby dalo rade byscie to poprawili bo mi troche miesza gry na ktore czekam a premiery na danej platformie jeszcze nie mialy. Przykladem jest JDM albo Avowed dodalem do biblioteki wersje PS5 i wrzucilo mi je do po premierze mimo ze na tej platformie zadebiutuja dopiero w lutym.
Chodzi o segregacje gier przed premiera/ po premierze na dana platforme a nie kiedy sie pojawila najwczesniej
Z gory dzieki

post wyedytowany przez bialasek42 2026-01-12 08:59:16
12.01.2026 09:49
Łosiu
48.1
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Roger that. Słuszna uwaga. Leci do poprawy.

12.01.2026 11:03
49
odpowiedz
3 odpowiedzi
NightGeisha
6
Generał

Ile można mieć gier w zakładce moje gry? Mam tam 12 ocenionych gier, ale nie widać wcale tych, które ostatnio oceniłem. Tak już jest od kilku miesięcy, tzn. od czasu zmiany designu strony.

12.01.2026 11:22
Łosiu
49.1
Łosiu
287
Najsłynniejszy półprezes

GRYOnline.pl

Nie ma limitów. Ile wlezie. Możesz wbić na mojego maila ([email protected]) - spróbujemy dojść do tego co się dzieje.

post wyedytowany przez Łosiu 2026-01-12 11:22:26
12.01.2026 14:37
49.2
NightGeisha
6
Generał
Image

Dzięki za szybką odpowiedź. Moge nadać mailem wieczorem, ale problem wygląda tak:

W liście gier ocenionych mam ciągle 12 tytułów, a do listy nie dodają się ostatnio ocenione gry. Oceniłem w ciągu ostatnich 2-4 tygodni gry takie jak np. Disco Elysium czy Omikron The Nomad Soul, ale nie dodają się one do tej listy.

Post 119
https://www.gry-online.pl/gry/disco-elysium/komentarze/z3483d?PAGE=1#post0-16854560

Post 29
https://www.gry-online.pl/gry/omikron-the-nomad-soul/komentarze/z5d10#post0-16844457

12.01.2026 14:39
49.3
NightGeisha
6
Generał
Image

I drugi ps, to wszystko co mam na liście moich gier (ocenionych), pomimo że było ich więcej. Zwyczajnie nie dodają się. Bez względu na urządzenie / system operacyjny.

* do tego zmieniłem jedną ocenę (msg) wystawioną pomyłkowo na xbox (usunąłem i dodałem taką samą na PC), ale tak naprawdę nie usunęła się ona z mojej listy, a ocena tej gry na platformę Xbox nadal widnieje.

post wyedytowany przez NightGeisha 2026-01-12 14:43:27
17.01.2026 15:39
pieterkov
50
odpowiedz
pieterkov
164
Senator

Gdy jako ekspert zrecenzuję grę poprzez komentarz, ale zapomnę wybrać oceny to potem nie mogę jej dodać do już opublikowanego komentarza.
Mogę ocenić grę i moja ocena wyświetla się na stronie gry, ale bez komentarza.
Prośba o dodanie możliwości dodania oceny gry do dodanego wcześniej komentarza, tak, żeby recenzja prawidłowo wyświetlała się obok oceny.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl