Dzisiaj o 23:30 ma być emitowany Superwizjer na TVN - bardzo zależy mi na nagraniu tego odcinka, a sam nie mam jak tego zrobić... Nagram go sobie na dekoder, ale z dekodera nie mam jak tego potem wyciągnąć, a zależy mi, żebym miał to na płytce.
Jeżeli dla kogoś to by nie był problem to byłbym bardzo wdzięczny. Wiem, że TVN wrzuca odcinki na swoją stronę, ale chciałbym to mieć możliwie szybko (a nie wiem kiedy wrzucają) i na płytce :)
Sage --> Dzięki. Byłaby możliwość nagrania jeszcze na pięć minut wstecz i na pięć po? Bardzo zależy mi absolutnie na całości, dlatego profilaktycznie fajnie byłoby mieć wcześniejsze minuty i późniejsze, jakby się coś przesunęło :) Sorry, że takie wymagania mam, ale to dla mnie ważne :)
mik --> Jakbym ci powiedział, musiałbym Cię zabić :)
Nie :D
Szczerze powiem nawet nie wiem o czym ma być program, zależy mi bardziej na formie niż treści. Aż się boję, bo jak się okaże, że program jest o jakimś anonimowym uzależnionym od internetu przegrańcu życiowym to się w życiu tutaj nie wytłumaczę po co mi to było :D
No i wykrakałeś! Chyba mam godzinę źle ustawioną w dekoderze, ucięło pierwsze kilka minut... Ale dosłownie sam wstęp. Wyłączyło tak jak należy, przed blokiem reklamowym.
Wrzucam na chomika, później podam Ci login i hasło.
Edit:
Jest ponad 27 minut, całość z reklamami ma niecałe 30, także nie ucięło dużo.