Modern warfare 2 zakup aleee.......
Chciałbym zakupić otóż tą gre na platformie steam , ale jest jeden problem K.R.E.W
Czy jest możliwość jej wyłączenia ? (bo brzydzi mnie np krew tryskająca z głowy przyciwnika,wroga lub zabiajnie tych cywilów a "doodoła" pełen strumyczków. kałuż , jezior krwi)
PLZ O pomoc
THX!!!
hm...
nie ma innej możliwości???
Są 2 możliwości.
1. Możesz mieć wyłączony monitor przez 97% gry.
2. Możesz się przyzwyczaić do widoki krwi w grze.
Żadnego moda nie ma, który to usuwa.
wole te 1
To sobie ustaw contrast na maxa albo jasność.Możesz również pobrać nowe modele albo założyć kuwete na monitor.Jak może krew z pixeli kogoś brzydzić-idz na wojne haha.
EDIT
Tam w menu jest taka opcja dla ciebie idealna(WYJDZ Z GRY)
http://www.google.pl/imgres?q=KREW&um=1&hl=pl&sa=N&rlz=1T4GFRE_plPL388PL388&tbm=isch&tbnid=HkWQ1FX8_uYkiM:&imgrefurl=http://www.menshealth.pl/zdrowie/Bez-rozlewu-krwi-2922.html&docid=BkMwaH68m6bSMM&w=418&h=314&ei=-GEvTr2YPMzVsgbzjc38Dw&zoom=1&iact=hc&vpx=439&vpy=344&dur=390&hovh=195&hovw=259&tx=190&ty=115&page=1&tbnh=155&tbnw=206&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:13,s:0&biw=1280&bih=823
Idź na rzeźnika.
Cipka z ciebie (bez urazy) ale to nie jest normalne...Czerwonego koloru też się boisz?
Teoretycznie krew można wyłączyć z poziomu menu konfiguracyjnego (config_mp.cfg/config_sp.cfg). Musisz znaleźć w nim linię
seta cg_blood "1"
i zmienić wartość "1" na "0".
Sam tego nie próbowałem i nie wiem, jak reaguje gra lub PunkBuster. Musisz sprawdzić własnoręcznie.
KiLlaZ97-Bój się wysłałem już list do hitmana : Oj
CCioto!!
Zostań chirurgiem :
fubu35-wiesz co zapisz sie najlepiej z moim swierdzeniem do poradni Związku Stowarzyszeń Rodzin i Osób Chorych Psychicznie
Bay BAY Chłopczyku :)
Dzikouak
Dziex spróbuje:)
No w multi to tam raczej banknoty wypadają z kolesia niż krew więc nie ma strachu.
Boże, a dużo tej krwi w MW2.. normalnie cała rodzina się wykąpie. Idź się schowaj jak kilka plamek krwi się boisz - pod tym względem ta gra to jedna z słabszych.
Masz taki problem - nie graj w takie gry. I po problemie.
Krew cię brzydzi a zabijanie przeciwników nie?
Technicznie da się wyłączyć krew bez problemu, w plikach gry znajduje się folder Players/<twój profl> tam znajdują się dwa dokumenty: config.cfg i confin_mp.cfg, w obydwu musisz zmienić wartość linijki "draw_blood" z 1 na 0, wtedy wyłączysz krew. Ową linijkę najłatwiej znaleźć wpisując w edytorze tekstowym, w opcji "wyszukaj" słowo Blood.
Edit: kolega wyżej wyjaśnił to lepiej, widać pamięć mnie zawodzi..PB nie ma problemów- ja grałem bez krwi.