Mistrzostwa Świata 2026 - Piłkarska Ruletka (Wpisujemy się w wątku, żeby tym razem również się pojawiła)
Tak jak Łosiu napisał - w tym roku piłkarskiej ruletki nie będzie. Mam nadzieję, że jeszcze przemyślicie tę decyzję i ją zmienicie. Toż to przecież już tradycja, nie musi być przecież nawet jakichś nagród, tylko sam fun z zabawy - myślę, że wiele osób podziela moje zdanie.
Domagamy się Ruletki.
Proszę o plusowanie tego posta.
Sankcje na USA wchodzą w życie :)
Domagamy się Ruletki.
Proszę o plusowanie tego posta.
To wszystko przez naszych, jedyna kadra, której wyniku nigdy nie dało się trafić, nie jedzie i Łoś zdecydował, że w tym roku z tymi wszystkimi curakami będzie za łatwo.
Spokojnie, Trump zagrozi wojną i nam to załatwi, już i tak mało kogo interesuje ten mundial, a po tej decyzji FIFA to już się nie podniesie.
Przede wszystkim kwestie prawne - już raz FIFA się chciała do nas dowalić, za podpinanie się pod mundial. To mega śliskie.
Poza tym ruletka wymagałaby przeróbki pod nowego GOL-a, a na to za bardzo nie ma czasu.
Nagród nie udało nam się dorwać (a staraliśmy się zrobić coś z pompą w tym roku) bo kryzys i wszyscy mają węża w kieszeni. Poza tym część firm łączy to z hazardem i zakładami.
Dziś jak o tym rozmawialiśmy, to zrodziła się jakaś idea ruletki na forum, z pomocą oddzielnej kategorii, wspomaganej przez userów itp. To może jest do zrobienia, ale tu muszą być tłumy :D
Challenge accepted, od dzisiaj każdy z nas namawia swoich znajomych do uczestnictwa w nowej forumowej ruletce, skoro jednemu łatwogangowi na cancer fighters udało się zjednoczyć cały internet, to i nam też się uda uratować nasze GOLowe niematerialne dziedzictwo UNESCO.
Czas przetestować wytrzymałość tego nowego forum, niech serwery zapłoną!
Zróbmy ściepę chłopakom i dziewczynom na ulubione trunki i może nam zrobią ruletkę!
Nawet jak człowiek był na 1000+ miejscu to i tak miał frajdę :D

No więc jest nadzieja. Dopisywać się moi drodzy, kto chce, żeby tradycji stało się zadość. 😎
Via Tenor
A jeśli tak z 10 osób wpisze się po 100 razy???
Przejdzie to???
Teraz to już musi być Ruletka. Gdzieś wcięło fragment o bombardowaniu z orbity, ale kto by się przejmował szczegółami.
https://www.youtube.com/watch?v=Urbc8INBlfE