Metro 2033 key
Jest ktoś kto mógłby mi dać kod do metro 2033 ? Z uwagi na to że ominięta została przeze mnie ta promocja. Mój nr gg 20039862
Wiem jednak gdy chce włączyć tą aplikacje wyrzuca mnie na strone główną FB
Nic nie daje
[5] - Jaki masz wiek ustawiony na FB? Bo podobno(nie wiem bo mi wskoczyło jako że mam odpowiedni) trzeba mieć 18+ na FB aby aplikacja zadziałała. Jak nie masz tyle to stwórz drugie fikcyjne konto i już...
[6] Ja mam 17 i zadziałało. Więc to nieprawda.
[5] - Jaki masz wiek ustawiony na FB? Bo podobno(nie wiem bo mi wskoczyło jako że mam odpowiedni) trzeba mieć 18+ na FB aby aplikacja zadziałała. Jak nie masz tyle to stwórz drugie fikcyjne konto i już...
Bzdury ja nie mam 18 i działa. Zresztą gra ma PEGI 16.
Stwórz nowe konto na fejsie i spróbuj uzyskać kod.
Co jak co ale ja uważam, że promocja się już skończyła, ponieważ nawet ręcznie nie da się tego w FB znaleźć, z linka też nie działa. Może po porostu skończyły im się klucze. Jak bardzo wam zależy na Metro 2033 to są klucze na allegro po 1zł.
https://www.facebook.com/MetroVideoGame?ref=stream
For fans that haven't yet seen our promotion, we are giving everyone a free PC copy of Metro 2033! Simply visit HTTP://WWW.FREEMETROGAME.COM/ and follow the instructions to retrieve a key to download a copy of the game free via Steam. Already have a copy? SHARE with friends!
Have you bagged your FREE copy of Metro 2033 yet? Well, it ends this weekend and time is running out. Click the link, like and then redeem your code. http://thq.me/g6ASS
Mam pytanie, bo dodalem gre do steam i czy da sie jakos to recznie zainstalowac ? Nie chce mi sie teraz pobierac tyle gb przez steam (mam wolny internet).
Mam pytanie, bo dodalem gre do steam i czy da sie jakos to recznie zainstalowac ? Nie chce mi sie teraz pobierac tyle gb przez steam (mam wolny internet).
Niby jak chcesz ją 'ręcznie' zainstalować, jeśli nie masz plików gry?
Niby jak chcesz ją 'ręcznie' zainstalować, jeśli nie masz plików gry?
Jedyne co mi przychodzi na myśl to kupno gry w box'ie (bez klucza) i zainstalujesz z płyt. Innego sposobu raczej nie znajdziesz.
Mi się raczej wydaje, że on pyta czy może nie ściągać gry od razu po aktywacji. Otóż wystarczy anulować pobieranie gdy pokaże się komunikat o ilości miejsca na dysku potrzebnej do instalacji. W każdej chwili możesz potem kliknąć "zainstaluj" w bibliotece.
Stworzyłem nowe konto na FB na którym jestem pełnoletni i zadziałało.Dzięki wszystkim za pomoc