Max Payne 3
Cześć jestem nowy na forum i nie wiem czy w dobry dziale ale jak nie no to przepraszam. Ok więc kupiłem wczoraj klucz do Max Payne 3 przyszedł mi na pocztę odebrałem wpisuje go do Steam ale pisze mi że klucz jest nie prawidłowy a klucz jest nowy nie używany.
[link] To jest ta gra kupiłem jeszcze to za 1,78 chyba żeby to pobrać i jak to kupiłem pisze mi to ''No download(s) available.'' czy ktoś wie może o co chodzi??? klucz wygląda tak AAAA-BBBB-CCCC-DDDD jeśli ktoś wie jak to pobrać to proszę o pomoc.
Dzięki
skontaktuj sie z sprzedawca lub sprawdz czy dobrze wpisujesz .. czasami zero wyglada jak literka "o" i odwrotnie .,..
Pisz do tego kto sprzedał klucz. no i nie wszystkie są do steam
Wpisuje dobrze klucz.
A na czym mogę jeszcze to sprawdzić ten klucz o prócz tego Steama?
Sprzedawac twierdzil że jest do steam? jeśli nie to możliwe że jest to klucz z pudelkowej wersji której z netu legalnie nie ściągniesz a klucz umożliwi tylko grę w sieci.
Musiałby ci wysłać pudełko z grą, albo od jakiegoś kolegi zainstalować i użyć swojego klucza jeśli jest tak jak pisze użytkownik wyżej.
www.onlinekeystore.com/Max-Payne-3-CD-KEY-plus-bonus-Direct-Download.html
To nie jest wersja steamowa. Musisz pobrać skądś swoją grę i tam podczas instalacji lub w grze wpisać klucz.
Edit: Prawdopodobnie ze strony te sklepu można pobrać grę.
Tak bylo Direct Download musiałem zapłacić 1.17F gdy zapłaciłem wyskoczyło mi to ''No download(s) available.'' ;// da się z tym coś zrobić ??
Pisz do supportu sklepu albo ściągnij z innego źródła.
spoiler start
Już chyba nie muszę pisać skąd...
spoiler stop
No ok pobiorę to z Torrentow ale jak nie będzie chciał klucza to co? na daremno będę pobierał ponad 20GB? ;/
Nie znam się dobrze na pirackich wersjach ale jak ściągasz z torrentów to pewnie z crackiem który omija CD-key albo coś, najwyżej jak już pobierzesz to i tak będziesz mógł sobie na piracie, ale z multi będziesz musiał coś wykombinować, może tak być że poprosi cię o key i wtedy go sobie wpiszesz, może nie, zależy od torrenta
edit: właśnie zobaczyłem tę stronę co ją podałeś, nie ma tam może jakiegoś bezpośredniego downloadu albo miejsca do wpisania klucza właśnie na tej stronie ?
Nie lubię grać na piratach ;p ale jak coś to masz może jakieś pomysły ? jak to inaczej zrobić ?
Właśnie patrząc na stronę wygląda mi na to że na tej stronie gdzieś podajesz klucz, a potem ściągasz MP3 z tej strony
i gry nie można aktywować przez steam, tak tam przynajmniej pisze
hmmm... w ogole nie powinieneś tracic czasu na taka lipna produkcje jaka jest Max Payne 3 - zakończysz wyjątkowo monotonną rozgrywke w 5 czy 6 h - myślę lepiej ksiazke przeczytać czy w Bioshock'a Infinite (lub innego czesc tej przygody) zagrac.
Mam już działa dzięki wszystkim za wszelką pomoc ;)
Można zamknąć
akończysz wyjątkowo monotonną rozgrywke w 5 czy 6 h - myślę lepiej ksiazke przeczytać czy w Bioshock'a Infinite (lub innego czesc tej przygody) zagrac.
MP3 ma swoje wady, ale na pewno nie jest to długość rozgrywki ani monotonia.
Z kolei BI jest zajebiście zróżnicowany. :D
kolego co zrobiłeś mam ten sam problem klucz bez gry
Ja tam polecam zagrać w oba tytuły bo oba są genialne :D