Ludzie miłego grania w dniu premiery GTA
Ludzie miłego grania w dniu premiery GTA 6 mnie nie obchodzi ten tytuł jak na razie nie planuje zakupu tego tytułu tak że mnie mało obchodzi te 30 klatek i frapsów tak że miłego przegrzewania ps5
Tak bardzo cię to nie obchodzi, że musiałeś zerówko zrobić konto i te wypociny napisać XD.
Co do przegrzewania to jak ktoś trzyma w ciasnej przestrzeni i nie czyści to niech się nie dziwi.
Podręczniki już spakowane do tornistra? Jutro zaczynasz.
No ja też zaczynam i co? Nic.
Another ragebait successful.
Trudno w to uwierzyć z uwagi na brak interpunkcji i logicznego wysławiania się.
Szkoda tylko ze na siodmej klasie.
Ja nie mogę zrozumieć czemu rockstar w ogóle wydaje szybciej swoją grę na tą uposledzoną konsole zamiast na pecety które są dużo wydajniejsze?
Do tego w wypadku GTA większość potencjalnych klientów znajduje się na konsolach, na PC seria jak się okazuje nie jest aż tak popularna. Dalej sprzedaje sie na tyle, ze wersja na PC na pewno powstanie, ale jednak o ile na konsolach liczą, że minimum 1/3 posiadaczy konsol ją kupi w pierwszym roku o ile nie połowa, tak na PC 25% posiadaczy gamingowych PC (czyli takich co grę odpalą) to będzie gigantyczny sukces, który jest bardzo mało prawdopodobny (gdzie liczba PC-tów a PS i Xboxów w sumie jest podobna).

Otoz dzieje sie tak dlatego, iz codziennie o 5:00 AM PST asystent Zelnicka przynosi mu napar zrobiony ze swiezych lez posiadaczy "nieuposledzonego" sprzetu (niestety chyba tylko sprzetu). Napoj ten ma za zadanie odmlodzic jego cialo, utrzymac przyz zyciu do czasu mozliwosci digitalizacji umyslu i jego nieuchronnej transcendencji w chmure jako krola gamingu.
Najnowsze przecieki ze spotkan Rady Starszych Wez Dwa mowia, ze stanie sie to nie wczesniej niz wczesnym rokiem 2028. Tak wiec nawilzajcie. NAWILZAJCIE!
Typo z nickiem "The Division Player lol.
"Nie obchodzi mnie GTA 6" po czym desperat wyrzyguje 11 komentarzy jak bardzo ma to gdzieś. Jak cię to tak nie interesuje to po co tracisz czas pisząc te wypociny? Jak mam coś w dupie to, to olewam, ale ciebie najwyraźniej aż skręca jak widzisz "GTA 6".
I ten spam emotkami jakbyś miał 10 lat. A propos 10 lat to jutro 1 września więc pakuj książki.
Ja tam czekam na wersje PC tylko zastanawiam się czy mój PC uciągnie tą grę choć na minimalnych detalach w wersji full hd. Następnego peceta już raczej nie mam zamiaru składać. Ten będzie zemną do końca. Chyba że padnie wcześniej.
miłego przegrzewania ps5
Spokojnie chłopcze, dodatkowe źródło ciepła zimową porą zawsze sie przyda 😏
Ja życzę wszystkim miłej gry na premierę. Sam jestem graczem blaszaka i na premierę sobie poczekam, jak zwykle zresztą przy produkcjach Rockstara, ale kiedyś zagram.
Chyba będzie powtórka z Xbox 360 i PS3 za czasów gdy była premiera GTA V że masowo konsole się przegrzewały. Teraz to konsole mają najwyżej rok gwarancji bo chyba przewidzieli że tak będzie.

Bawi mnie to gadanie o uber wersji PC. Gram teraz w Red Dead Redemption 2 i ten gówniany konsolowy interfejs przeniesiony 1:1 z konsol jest niegrywalny na myszcze i klawiaturze. Po 20 godzinach grania musiałem się przełączyć na pada.
I nic nie wskazuje na to, że z GTA VI będzie inaczej