Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja The Sinking City 2GTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Ludzie miłego grania w dniu premiery GTA

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
31.08.2026 12:25
The Division 2 Player
👎
1
odpowiedz
The Division 2 Player
0
Junior

Ludzie miłego grania w dniu premiery GTA

Ludzie miłego grania w dniu premiery GTA 6 mnie nie obchodzi ten tytuł jak na razie nie planuje zakupu tego tytułu tak że mnie mało obchodzi te 30 klatek i frapsów tak że miłego przegrzewania ps5

31.08.2026 12:28
Felipe
😂
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Felipe
29
Messiah

Tak bardzo cię to nie obchodzi, że musiałeś zerówko zrobić konto i te wypociny napisać XD.
Co do przegrzewania to jak ktoś trzyma w ciasnej przestrzeni i nie czyści to niech się nie dziwi.

31.08.2026 12:33
The Division 2 Player
2.1
odpowiedz
The Division 2 Player
0
Junior

Felipe A skąd możesz wiedzieć czy czyszczę czy nie więc się nie odzywaj 😝😝😝😝😝👎👎👎👎👎

31.08.2026 12:35
The Division 2 Player
👎
3
odpowiedz
The Division 2 Player
0
Junior

Hahaha 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

31.08.2026 12:36
The Division 2 Player
👎
4
odpowiedz
The Division 2 Player
0
Junior

Tyle ci powiem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

31.08.2026 12:49
5
1
odpowiedz
1 odpowiedź
boy3
151
Legend

Ja nie mogę zrozumieć czemu rockstar w ogóle wydaje szybciej swoją grę na tą uposledzoną konsole zamiast na pecety które są dużo wydajniejsze?

31.08.2026 13:15
The Division 2 Player
5.1
odpowiedz
The Division 2 Player
0
Junior

boy3 Dlatego ja nie planuje zakupić tego tytułu mało mnie obchodzi ten tytuł po za tym że konsole ps5 podobno mają jak samoloty działać czy helikoptery przy tej grze 🤣🤣🤣🤣

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl