Linux zamiast Windows 11?

Forum Komputery
Odpowiedz
23.04.2026 00:09
1
odpowiedz
Marcin26
6
Legionista

Linux zamiast Windows 11?

Witajcie! Co sądzicie na temat tego aby przy zakupie nowego laptopa do pracy. Wybrać model bez Windowsa 11 na pokładzie i zamiast tego zainstalować sobie na przykład którąś z wersji Linuxa?

Najbardziej obawiam się tutaj braku dostępu do pakietu Microsoft 365, Microsoft Copilot, Word, Excel, PowerPoint, Outlook i OneNote. Czy któraś z wersji Linuxa otrzymała już może kompatybilność z Microsoft 365 oraz aplikacji peryferyjnych? Jak tutaj wygląda korzystanie z Canva? Będę wdzięczny za wszelkie informacje.

23.04.2026 01:14
mohenjodaro
2
odpowiedz
mohenjodaro
131
Mieszkaniec Beregostu

Nie chcę zabrzmieć arogancko, bo nie jest to moją intencją, po prostu oszczędzę Ci czasu i cierpienia - jeśli zadajesz takie pytania, to Linux zamiast Windows 11 nie jest dla Ciebie. Generalnie mam wrażenie, ze dla mało kogo jest.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl