Likwidacja minusów z komentarzy
Widzę, że Gol się zmienia, to można by od razu to zmienić. Kiedyś usunięto łapki w dół z artykułów, to dobrze byłoby też z komentarzy, byłoby to spójne.
Czas iść naprzód. Minusy może i kiedyś były potrzebne, ale obecnie są wykorzystywane głównie przez frustratów, którzy nie potrafią zrozumieć, że ktoś może lubić inną grę, niż oni. Spotkałem się wielokrotnie na tej stronie, że merytoryczny komentarz na temat np. Assassin's Creed Shadows był ukryty przez minusy, mimo że był konstruktywną opinią.
Mam nadzieję, że admini zauważą i przemyślą ten temat. Dziękuję.
Via Tenor
Nie ma już minusów, są tylko serca - wielkie, ciepłe, pluszowe, empatyczne, pełne szacunku i miłości serca.
Chciałbym widzieć miny tych frustratów co pisali swoje wysrywy, a później z multikont wchodzili żeby minusować.
Zastanawia mnie jedynie jakim cudem jeszcze ktoś nie zauważył że minusy zniknęły xD
Fajnie. Ja juz dostawalem minusy za umieszczanie zdjec z gier w topicu z zdjeciami z gier. To jest dla mnie topka nienawisci. Zwlaszcza z gry AC Shadows. No normalnie jakbym tymi zdjeciami komus krzywde robil. Osobiscie dla mnie to smutne bo wielokrotnie zdjecia z tego topicu powodowaly zainteresowanie sie dana gra. Gdzie normalnie bym gre pominal.
Bardzo dobrze, że nie ma już minusów. Szczególnie to było widać w wątkach politycznych, gdzie ludzie minusowali tylko dlatego, że nie zgadzali się z danymi poglądami, a nie odnośnie treści. Według mnie zmiana na plus.
Minusy moga byc, przeciez nie zyjemy w jakims sterowanym swiecie, gdzie można wyrazac tylko zadowolenie. Tylko zmienilbym system, niech plusy nie kasuja minusow i na odwrót. Powinien byc licznik pokazujacy ile komentarz zebral plusow i minusow obok siebie. Bez ukrywania, niech juz bedzie wyroznienie za plusy, ale bez kary za minusy.