Witam was bardzo serdecznie.
Ostatnio zacząłem nagrywać let's play po pierwszym odcinku w jedną noc napiłem 30 widzów i 350 wyświetleni! Uważałem że to jest świetny wynik bo po jednym odcinku dokonałem to co niektórzy youtuberzy nie osiągnęli przez np. pół roku. Jednak po dodaniu dwóch kolejnych odcinków wyświetlenia systematycznie spadły. Nagrywam serie porównującą GTA IV i Saints Row The Third oraz czasami Slendera a dokładnie jutro pojawi się pierwszy odcinek.
Dochodząc do sedna sprawy chciałbym byście wyrazili swoją opinie na temat tych filmów i ewentualnie przekazali mi jakieś uwagi i rady!
Z góry dzięki i pozdrawiam serdecznie Dikej. :)
Może mi ktoś wytłumaczyć skąd jest taka popularność na nagrywanie swoich wyczynów w grach? Zresztą, nagrywanie to tam uj ale po co ktoś to ogląda?
A tak w ogóle to będzie chyba lepiej jak dasz link do kanału.
Racja zapomniałem
Link do kanału http://www.youtube.com/channel/UCuK7jIKdzfK1PGSfRB2dCpw?feature=mhee
Nie wiem czemu ale ludziom się to podoba i jeśli jest film dobry to się przyjemnie to ogląda :)
Jeśli film jest dobry to nie trzeba żebrać o widzów na forach. Poniekąd sam sobie odpowiedziałeś.
Btw. Kiepskie produkcje, te 350 wyświetleń to sam sobie nabiłeś.
Po pierwsze czy ja Cie proszę żebyś mnie subskrybował? Po drugie nawet dobry film trzeba reklamować. Myślisz że np. Rock stał się popularny tak po prostu.. On też się reklamował nawet o tym opowiadał w jednym z vblogów... Po trzecie nie osądzaj mnie bezpodstawnie o oszustwo.. Nie mam co robić i nabijać wyświetlenia proszę Cie...
Boże... kolejny gimbus od stonealonea i joja, ktory myśli, że będzie kokosy na jutubie zarabiał...
Nie chce mi się z Tobą gadać. Kolega trudnezycie bardzo dobrze Cię podsumował. Jeśli robisz te głupoty, bo lubisz- to siedź cicho i je po prostu rób. Natomiast jeśli wydaje Ci się, że cokolwiek na tym zarobisz... trzeba Cię sprowadzić na ziemię. Polski yt codziennie jest zaśmiecany Tobie podobnymi gwiazdkami. Każdej się wydaje, że "bende miau 1000tys supskrypci to zarobie". Będziesz dobry w tych pierdołkach z gier, to widzowie przyjdą, nie rób sobie wstydu żebractwem.
Poszedłeś na totalną łatwiznę. Choć w sumie mogłeś jeszcze nagrać gimbocrafta z innym gimbusem.
CyberTron --> Bo Ci żyłka pęknie.
Dikej-->Nie chce mi się tego oglądać całego, męczy mnie już forma let's playów. Pierwszy poważny błąd rzuca mi się już w intrze, mogłeś do niego użyć swojego materiału a nie materiału IGN.
Byłoby dobrze gdyby to nie był 754236875634609216 już lestplej, gejmpley czy inne Jutubowe g..no...
Po prostu to zaczyna nużyć, u ciebie przynajmniej jest HD (rozciągnięte, ale jest) + bez ścin, co jest niespotykane u 90% innych naśladowców Rocka.