No to widzę że ostro zaszaleliście a i babka ogarnięta bo nasz to pewnie nawet nie ogarnąłby 4chana. Siedział cały czas na wp a jak ktoś prosił o pomoc to podchodził i tak namieszał że trzeba było od nowa robić.
OJ wszystko spoko tylko za którymś razem jak ktoś nieopatrznie zauważył słoik w dupie, to zaczął sie mocno śmiac, no i tak właśnie mam 1, 2 dni przed zakończeniem roku w maturalnej klasie. sweet.
Btw. jest leska na stałe. YEAAAAAAAHHHHHHH! Musiałem się przypucować ;)
Gratulacje
No ja rozpocząłem. Spuchłem jak cholera, jak przebiegłem, ale mimo palenia szlug przebiegłem jakieś ~4km. I to w sumie z jakimiś 2 małymi przerwami. Ogólnie mam zamiar mieć znów kaloryfer więc bieganko i jak ogarnę wszystko w szkole to brzuszki. Bo siłkę zakończyłem na razie z braku hajsu. Jeszcze motam drążek, pompki już robię, będzie dobrze.
5 miechów na siłce bez alko w tym 2 miechy bez szlug i takie coś mi się udało wypracować. Pochwalę, się, a co! Do tego kaloryfer i miód będzie. No i klatę trzeba jeszcze lekko zaokrąglić, bo ciężary ciskam ładnie na nią, ale się franca na dole i pomiędzy cycami nie rzeźbi. Dlatego zacząłem robić pompki z wąsko rozstawionymi ramionami.
Wiadome, że ja biegam ma ktoś konto na endomondo ? Normalnie raz w tygodniu piłka nożna i bieganie co parę dni, niedzielny wynik 6,5 km w 30 minut (chuj wie czy to dobry wynik)
Dawid Świniaku
wynik 6,5 km w 30 minut (chuj wie czy to dobry wynik)
Jak na moje to niezły wynik.
Chętny ktoś na koszulki STUSSY?:*
http://www.stussy.com/us/compton-tee (biała)
http://www.stussy.com/us/stock-tee-17294 (czarna)
http://www.stussy.com/us/basic-logo-tee-17720 (czarna/biała)
http://www.stussy.com/us/stu-crew-ssy-tee (czarna/biała)
Nówki. Rozmiar M. 100ziko + ship.
No, zdane :) Teraz tylko maturka ;)
Dragon- brałeś jakieś odżywki/węgle/pumpy czy na sucho?
OK. DRUGI DAWID WRZUCA FOTE.
spoiler start
Z PRZED ROKU:*
spoiler stop
Gratki!
Justin Bieber!!!!!11oneone
Mam ładniejszą fryzurę.
Niech Ci będzie, powiedzmy, że wierzę. Ja mam z 2-3cm krótsze nić te na zdjęciu i czesane na lewo. Nie wyobrażam sobie tego jakbym miał czesać się na prawo, jakoś tak jak nie ja bym wyglądał chyba :D
Dragon- brałeś jakieś odżywki/węgle/pumpy czy na sucho?
Tak jak pisałem wcześniej
5 miechów na siłce bez alko w tym 2 miechy bez szlug
Do tego kreatyna i Provit 80 z Olimpu.
kubic, rzeźba konkret. Biki mi isę podobają, sam teraz nad nimi pracuję bo mnie nie satysfakcjonują, chcę większe. Ile na łapie?
Podbijam.
Btw. Co mógłbym zrobić, żeby biki były bardziej widoczne tyłem. Znaczy się jak napinam plechy to żeby były bardziej zaokrąglone, bo na razie widać je słabo.
Gzzz, co za tydzień, w życiu się tyle nie uczyłem! Czas na zasłużony chillout, wrzuciłbym Wam zdjęcie moich ostatnich zakupów, ale aparacik mi nawala, także niech Wam wystarczy, że są czarne i kręcą się jak szalone. :>
Darek, na Laika się czeszesz?
No jasne, że na Laika. Tylko nie wiem, w którą stronę Laik się czesze i ja na dodatek nie mam ogolonych boków.
Gdzie idziesz do roboty?
Hahah, serio? Jaram się tymi koszulkami na wf, kupowałbym to, gdyby były za 5zł.
Też coś będę ogarniał na wakacje. Znalazłem nawet ogłoszenie sprzedawcy/konsultanta w orange ale nie będę podbijał bo jeszcze mnie wezmą i co zrobię w czasie matur jak szef nie będzie chciał puścić :D
Ja w te wakacje chcę poleniuchować, zobaczymy na ile mnie hajs przyciśnie, ale chciałbym dużo czillować i ogarnąć małą praktykę z pracy w studio nagrań.
W ogóle to najlepszy przepis na udaną niedzielę:
- spokój
- słońce
- spokój
I płyta z rapem.
Weekend majowy mode on #L4
Sorry, ale muszę to zrobić i wytłuścić aby sobie podbudować ego.
31.12.2012 (LOL)
Myślałem że wpadnie Kęsik znawca kobiet ale niestety się go nie doczekałem :P
Dzięki mefek, oficjalnie witam cię w moim fan-clubie. Zwerbuj kolejnych członków to dostaniesz awans.
Aha.
Nie wiem kim ty jesteś, ani co tu robisz. Ja jestem dawną legendą tej karczmy, i takie "Aha" do mnie nie trafia.
Zajebiście kęsik, ja już jednego legenda miałem, zaraz sobie zrobię drugiego, więc nic ciekawego tu nie wnosisz. Ranking prawie taki sam mam jak Ty, a Tobie nadal zwijają asfalt w nocy. Nara.
a Tobie nadal zwijają asfalt w nocy. Nara.
Pomyślałem o tym samym, beskitu
P.S.
Asfalt kęsika jest tak betonowy, że Tytus czuje się oszukany.
Nie wiem kim ty jesteś, ani co tu robisz. Ja jestem dawną legendą tej karczmy, i takie "Aha" do mnie nie trafia.
Napuszyłeś się, jakbyś nie wiadomo co tu do tej karczmy wniósł. Spuść powietrze i nabierz pokory.
spoiler start
A legendą to jesteś tylko stopniem
spoiler stop
No, piździ trochę ;c
http://www.youtube.com/watch?v=gShx2eXBWKE
Typa znałem tylko z jego fitów(sic!), a dzisiaj sprawdzam wszystko od niego. Sztosik forumki moje!
Tak poza tym, chciałem się zapytać czy ktoś tu dziś dycha? Nie poszedłem w balety, więc coś bym z kimś popisał o życiu jak za czasów gimbazy.
Ja jestem, ale już pewnie śpisz Kubic. A Szymek planuje samobójstwo, wiem, bo mi się zwierzał dzisiaj ;/
Kurde, to taniej niż Perla u nas. Szkoda, że nie mam siedmiu złotych.
Co poprawiasz? Ja chciałem matme, ale zapomniałem złożyć deklaracje xD
Ja też coś chciałem, ale w sumie już nie wiem.
Powodzenia Nikodem!
spoiler start
Mam śliweczkę pod okiem i wyglądam hurwa jak ostatni patola z tego szarego bruku:|
spoiler stop
spoiler start
Sobota, środek miasta. Lecę na kumpla (KUMPLA) biegiem dla żartów (ŻARTÓW), a on mi z całej siły sierpem w głowę i idiota zaczyna przepraszać. Nadstawił się, żeby mu oddać, to tak uczyniłem. No i dziś przez debila śmigam do tyrki jak na plaże w okularkach.
spoiler stop
[246]
Thug life
Dragon Dragon Dragon dawaj jak tam polski, tak myśle czy sprawdzać odpowiedzi czy po prostu na rauszu do czerwca i rozdania świadectw poczekać.
Tyrka zaczyna się od 12 czerwca, Bang. Bierzecie coś czy wszycho na sucho?
Kubic dobrze, że oddałeś - streetcredit spłacony
Pisze ktoś maturę w tym roku? Szymonie? Trzeba znowu mieć jakieś śmieszne naklejki, jakieś inne procedury mam załatwić?
Stój, patrz, słuchaj!
Jedzie ktoś na Openera? Jak się wczoraj dowiedziałem, że będzie najlepszy raper biało-czarnego rapu <wieczny spust>, to zacząłem się pakować.
Ja nie mam nawet na perłe
a ja muszę za Soulpete'a zapłacić, bo kupiony tydzień temu, a jeszcze hajs nie powędrował
Chuja poprawiłem te matury przegrywam życie, zostanę na tych gównianych studiach
gwiazdkę, dziewczynę, dowód
spoiler start
tylko z hajsem wieczna lipa
spoiler stop
Angelina usunęła sobie cycki
Świat się kończy
spoiler start
ale wstawi sobie gumowe, więc się nie liczy, c'nie?
spoiler stop
O KURDE, SIEMA TADEK, CO TAM ZIOMBLU? SŁUCHASZ RAPU JESZCZE? STUDIUJESZ? ROBIMY DOSTROJ? OPOWIADAJ CO U CIEBIE
Chuja poprawiłem te matury przegrywam życie, zostanę na tych gównianych studiach
Przykro nam, to na prawdę smutne.
spoiler start
serio
spoiler stop
p.s.
Tak, serio mam bana na fb
Jelituwa to suka
No siema Darek!
Rap zaczął mi koło juhca latać w czasach kiedy rozumiałem Mikołaja Bugajaka
spoiler start
a tak serio to słucham cały czas, lubię przed południem, skumaj
spoiler stop
Trochę się opierdalam, studiuję. W Warszawie, a te się śmieją, że hipster. Tylko już nie mogę być hipsterem, bo hipster to jest teraz prawica...
No i panna, wciąż ta sama (to już 2,5 roku będzie), tylko widzimy się średnio raz na miesiąc (350 km robi swoje PKP TY SZMATO)
A co tam u was mordeczki? Opowiadajcie mi bo dawno mnie tu nie było
Nawet nie wiem, kiedy ostatni raz tu byłeś i nie wiem od czego zacząć :D U mnie zmiany zmiany zmiany, a na prawdę to nie zmienia się nic. Niby studiuję, niby się żyje, panny nie mam i nie chce mi się szukać to raczej one szukają mnie. Dawno nie jarałem zioła i robię czasem bity też. Nihil novi
Forumek mi mówi, że ostatni post 26 kwietnia 2010 #syn_marnotrawny
Jeżeli o panny chodzi to mam duży smutek, bo przyjaciółka moja, co ją na roku mam i tu ją poznałem to jest taka, że się zawsze ślinię na jej widok... I mam potem wyrzuty, bo przecież kocham tą moją lubą, ale czasem samotność doskwiera i się ma głupie pomysły. Z resztą ta przyjaciółka też ma chłopaka ; p
... także, jak zwykle, Tadeusz i jego rozterki zbijają sobie piątki nogami...
W'ogle to takich zajebistych ludzi poznałem na studiach, że bratnie dusze!
spoiler start
edit.
No i byłem dzisiaj u Wojewódzkiego na nagrywaniu odcinka. Jak będzie odcinek z Podsiadło (zajebisty koleś) i Farną (w życiu bym nie powiedział, że ma taki duży tyłek ; o), to szukajcie mnie w pierwszym rzędzie po prawej stronie Pani Wodzianki jak będzie wchodzić
spoiler stop
Mnie na początku wkurzali ludzie na uczelni, ale teraz trochę niektórych polubiłem #syndrom sztokholmski. Po za tym moje studia są pozbawione sensu i pierdolne je pewnie. A akcja z dziewczynami bardzo interesująca, opisuj na bieżąco :D
spoiler start
i pokaż fotki
spoiler stop
Farnie się przytyło mocno chyba. Kiedyś bym ją kochał, teraz musiałbym się zastanowić poważnie nad tym.
To co ty, wariacie, studiujesz, że tak nie w smak?
S. (to ta panna z roku) spodobała mi się od razu jak ją zobaczyłem. W sensie, że to było takie #klink i już kolana miękkie, wiecie jak jest. I tak tego dnia później wyszło, że się do tej grupki podłączyłem, i tak jesteśmy razem do teraz. No a z S. to jest tak, że to strasznie ciepła osóbka i urocza taka, i słodka, i mądra do tego wszystkiego <3
I tak się nią jaram co rusz. Ale sobie mówię, że to z tęsknoty za M.
I było takie jedno melo/popijawa/chyba karaoke czycoś, i tam trochę się pobawiliśmy we dwoje (bo były dwie pary + nas dwoje), zrobiło się miło, ale to wszystko...
Łudzę się, c'nie? A NIE POWINIENEM
Tadek, co Ty w ogóle studiujesz? No i z tą S., niebezpiecznie. Od przyjaciółek uzależnia się najprzyjemniej.
Rozpierdol na noc:
http://www.youtube.com/watch?v=4K9sNfcfBaU
spoiler start
przyznać się kto wiedział bez sprawdzania, że wrzucam nowego Mesa
spoiler stop
Od przyjaciółek uzależnia się najprzyjemniej
Tak bardzo prawdziwe. I nawet nie wiesz kiedy
Studiuję socjologię. Mówcie co chcecie, hejtujcie, nawet moja M. mnie hejtuje ; p
Poszedłem z pasji. I z powołania(?)
spoiler start
ja wiedziałem ^^
spoiler stop
Elektrotechnikę studiuję.
W związku na odległość chyba nie ma nic gorszego od kogoś nowego na horyzoncie na miejscu. Nie zazdroszczę Tadziu, powinszuje jak się ogarniesz. Mogę Ci powiedzieć, że z boku nie wygląda to ciekawie, skoro sam widzisz to, że wmawiasz sobie nieprawdę. Powodzenia.
Mes rozpierdol jak zwykle.
Tadek w WWA się powodzi na fejsie widzę ciągle kawiarnie z INSTAGRAMEM, mieszkasz w akademcu czy wynajmujesz? Dużo hajsu leci tam #rajfajzen ?
A wczoraj miałem nie pić i nie palić i kupiłem te fajki i te browary i lali na juwenaliach i chwilę miałem być i zostałem na długo jak śmieć studentas obsrany SLABA SILNA WOLA TY SZMATO
Mnie (a nie mi kurwa z Miodkiem gadałem to wiem) się podoba mój kierunek, ale jestem na tak fatalnej uczelni, że wstyd no i chciałbym porzucić to pieprzone miasto jak ktoś nawinął
Egzamin z socjologi na 4 handluj z tym
Może jakaś ustawka karczmy naszej po sesji w WWA ?
Darek na jakiej uczelni to studiujesz? Po tym dobra robota jest chyba?
Też propsuje Tadka, zdrowa żywność, nieskromne zakupy rspkt.
Ja nie melanżuje od jakiegoś miesiąca, bo choroby mnie polubiły ostatnio. Ostatnio na melo wyskoczyłem, po trzech dniach musiałem wbijać do łóżka i leże do teraz. A SŁOŃCE NAPIERDALA CO :C
Studiuje na lokalnej uczelni, robota dobra jest, ale jak ma się doświadczenie i siedzi w tym non stop. Same studia nic nie dajo, więc siedzenie na dziennych mija się z celem. Po za tym nie kręci mnie to tak jak robienie bitów i kręcenie gałami c'nie. Będę z tego żył, wierzę.
Pomysł z ustawką w stolicy bardzo dobry, dawno tam nie byłem to bym się z chęcią powłóczył.
Obejrzałem Goodfellas (siara, że dopiero teraz) i film na kozaku, a soundtrack najpiękniejszy.
http://www.youtube.com/watch?v=gfQDuqv0C1c
Tak bardzo prawdziwe. I nawet nie wiesz kiedy
Zauważyłem, że w większości przypadków (albo i we wszystkich), jeżeli w przyjaźni damsko-męskiej pojawia się uczucie, to jest to uczucie ze strony faceta, a dziewczyna zazwyczaj nie potrafi być ze swoim przyjacielem, mimo tego, że go potrzebuje.
spoiler start
A i tak mnie wkurwia kumpel mojej panny.
spoiler stop
Niko, wynajmuję pokój w domu jednorodzinnym. Hajsu idzie jak wariat. 700 za mieszkanie plus 100 za miesięczny (DRUGA STREFA TY SZMATO, ZTM TY SZMATO, KANARY WY SZMATY), No i powiedzmy, że to są koszta stałe. A wiadomo, że jeszcze szamka, alko, szlugi... I podróż z Warszawy do domu to 36-40zł, 6 godzin w jedną stronę
Może jakaś ustawka karczmy naszej po sesji w WWA ?
Było by git, zapraszam, zapraszam <3
A tak poza tym, to dzisiaj całe ćwiczenia szukałem wzrokiem takiej jednej panny z mojej grupy, co razem tydzień temu siedzieliśmy. To jak już się wypatrzyliśmy to poszły iskry, wiadomo, śliczna twarz i takie oczy, że zbudował bym jej lektykę
A nie? Zakopane, dobrze pamiętam?
Tak, 5!
Kubic sieje ferment!
Co tam ziomeczki? U mnie ten weekend wygrał jak na razie w konkurencji tych niezapomnianych, kontynuuję go więc do środy.
I wogle, to uważajcie, złapałem na GOLu dwa Trojany (Kaspersky, ty słaba dziwko)
Też miałem bardzo ciekawy weekend #gorączkasobotniejnocy
Jeszcze więcej niejasnych sygnałów od S.
Nadwiślański świt
Ale o tym więcej koło wieczora, teraz jadę na zajęcia i mnie trzęsie w autobusie
Trochę syf się zrobił w Madrycie, innego wyjścia nie ma chyba ;/
Co tam jakiś niewychowany nicpoń - Alex - tutaj trzeba powspominać ze łzami nad szklanką wódki
Nie, inaczej. Doszedłem do pewnych wniosków
1. Moja "fascynacja" S. wynika tylko i wyłącznie z powodu tęsknoty za moją panną i ma charakter cykliczny #sinusoida. Teraz choćby na przykład jaram się jak wariat, bo w czwartek M. do mnie przyjeżdża na calutki długi weekend i L.O.V.E. będzie grane, wiadomo. A nie widzieliśmy się miesiąc. No i właśnie jak tak długo nie mamy fizycznego kontaktu (no bo codziennie Skype, wiecie), zaczynam sobie szukać czegoś na miejscu...
(i tu płynnie przechodzimy do punktu drugiego)
2. ... bo mam jakąś wewnętrzną potrzebę zrobienia czegoś, by życie było pikantne. Czasem odnoszę wrażenie, że nie robię nic ciekawego, a jedyny hardkor to czy rano zdążę na autobus na uczelnię. A z S. super mi się spędza czas, świetnie się dogadujemy i takie tam. I jest ładna. Ale wiem, że nic nie zrobię w jej kierunku w TYM kierunku, bo to dobra przyjaźń jest i szkoda mi to marnować. Tutaj można wstawić hasztag self-friendzone.
A wy?
spoiler start
Laik eskaluje, jak kreska pod spirol jest on
spoiler stop
Siema, dzisiaj jestem didżej i będę Wam puszczał dobre rap kawałki.
Na początek kawałek wszystkim Wam znanego Zeusa, który położył świetne zwrotki na mało znanej producentce Oliwy, sprawdzać!
http://www.youtube.com/watch?v=xGum6ZrzBPo
Panie didżej, daj pan coś od Szopsa. Katuję od niedzielki, co za kot
Pierwszy egzamin w tej sesji już za mną, za tydzień wpisy, a tak to żyćko studenta nie jara mnie bo ta sesja to jakieś mordobicie będzie...
ej siema, ktoś tu bawi się całkiem dobrze grając kolejny z rzędu koncert w swoim mieście
Zamulamy
Prawilnie przypominam, bo pamiętam że rok temu obchodziliśmy rocznice opuszczenia naszego prywatnego forum.
Prawilnie przypominam, bo pamiętam że rok temu obchodziliśmy rocznice opuszczenia naszego prywatnego forum.
spoiler start
CZYSTA
spoiler stop
Słyszę trzysta, myślę czysta i na odwrót.
Upały są zajebiste przecież. Ja lubię.
Jeśli jest się nad jakimś jeziorem, morzem, czy cokolwiek, to owszem.
Jeśli jednak nie, to w łeb można dostać.
spoiler start
Dobiłem do 21 ranku, powinienem już mieć 25. Za byle co mnie obniżają :|
spoiler stop
Wrzucam, żeby podtrzymać tradycję
http://www.youtube.com/watch?v=hzOEfFEEUYQ
spoiler start
chuj z cieniem w taką pogodę
spoiler stop
Kiedy my mamy melanż, to o pionierach stylu
i nie myśl, że wybierasz, melanż wybiera synu
Pierwszy raz jestem bez wpisu od miesiąca. GOL TY SZMATO
Ej bo to wakacje już. KTO MI ZNAJDZIE ROBOTE?
Sam bym poszedł do roboty, ale od 4.08 mam zaklepane domki i po tak krótkim przerobionym czasie nie dostałbym wolnego, także jestem "wrzodem na zdrowym organizmie narodu"
Eis, Wankz, Finker, Reno, Laikike1! - Hurwa dla mnie sztos olbrzymi.
Idę chyba na studia drugi raz. Idzie ktoś też?
LaikIke1 bóg
Ja nie wiem, szukam pracy jak pisałem wcześniej. Kubic, załatw mi ziom
Musiałbym się zarejestrować jako bezrobotny chyba, ale jestem marnym studentasem niestety :C
Lecę zaraz do empiku sprawdzić, czy są bilety na Openera. Jadę z ziomkiem w piątek na Nasa przez całą Polskę. Najebie się troszkę i wracam, a brak pracy wkurwia tu tak samo jak sama praca.