Petard się boją powiadasz.... Byleby do gęby nie wkładali , co by cygarami szpanować , a będzie dobrze.
Jak ja jeszcze chodziłem do podstawówki to paluszki ze solo albo rurki z kremem robiły a za udawane papierochy ale widzę że czasy się zmieniły i Ishimura12 woli sobie wsadzić petardę do ryja.
Szczęśliwego nowego roku!
chłodna na kunta kincie
Zawsze marzyłem o tym, aby odpalić kompa po pijaku, ale nie wiem skąd się taki twór w mojej głowie wziął.
Tak, czy siak - najlepszego!
Po jakiemu to Kubic?
Miało być po naszemu.
W ogóle wczoraj, około godziny pierwszej przyszedł do nas jakiś typ, który miał dosłownie otwartą rękę i wszystko na zewnątrz. Do teraz kminie, co mu było i kim on był.
...
Niech mi ktoś jakąś szamkę ogarnie
Panny to wczoraj
Jak tam w nowym roku?
Słabo, bo stary jestem już, za rok dwójka z przodu to już w ogóle przesrane. No ale rok zapowiada się ciekawe, matura, studia i parę koncertów, więc czekam ;)
Ja właśnie powrócifszy ze szkoły, zajadam jakieś bułczany z szynką.
A 2012 zapowiada się rokiem wyzwań. Trzeba będzie im dać radę.
nie smuć się Szymek, Kubski nie ma racji.
Ja nie miałem, to sobie sam zrobiłem wolne. Proste. W piątek też wolne, więc jakoś się wytrzyma te 3 dni ^^
Miałem iść dziś do szkoły, nawet chciałem, ba, wyszedłem już z domu ale air forc'y + lód = [*]
Tez mialem isc do szkoly ale zaspalem i pozniej nie mialem jak dojechac. Moze jutro i w czwartek odpadna trzy lekcje polskiego i moze jakas matma bo nauczycielki maja klasy maturalne a w sobote studniowka. :-]
jeszcze prawie rok czekania do 18stki... ech. a niektorzy to juz jutro maja. Zycie jest takie niesprawiedliwe :-((
Kubski ---> Już nie szpanuj, że masz Air Force'y :D
Szymon za co Ty masz gwiazdkę przy nicku?
Za puste posty pewnie.
Jak idziecie na jakakolwiek 8nastke, to po najebaku nie chwytajcie za mikrofon. Pamiętajcie.
Chłoste puszczać na 8nastkach, niech się klasyka szerzy, a wredne, brzydkie kurwy niech mają wała!
Ale obuch nie puszczał nic, tylko panczował leszczy
Kandydat [216] -> Narzekasz na tą 2... jest całkiem spoko, tylko jak już masz tą 2 to już idzie wszystko coraz szybciej...
spoiler start
http: //chomikuj.pl/lolnox/matematyka/Matematyka+3(podstawa*2brozszerzenie)+NOWA+ERA(1),1093451987.pdf
spoiler stop
Mefek - zajebiście! Nawet nie pomyślałem, żeby poszukać w necie.
Dzięki wielkie.
Człowieku! W internecie jest wszystko. Sam mam parę podręczników z neta. Ostatnio znalazłem klucz odpowiedzi do ćwiczeń z angielskiego bo sprawdzała nam nauczycielka. Jest sporo książek, ćwiczeń itd z gimnazjum, liceum i akademickie. Szczególnie lubię chomikuj ale tam powyżej 50 mb trzeba płacić smsem za transfer.
Dzisiaj w Kaliszu było trzęsienie ziemi, czaicie
Głosujcie na Bielsko! Brakuje kilka głosów do prześcignięcia brzydkiej choineczki z Zabrza.
Rap - zarzuć jakimś linkiem i opisz wrażenia.
Właśnie do dupy, bo akurat my nic nie czuliśmy, ale ponoć ktoś tam gdzieś czuł :P
Zagłosowałem.
Zagłosowałem x3
http://soundcloud.com/swiniaraper/winia-brzydka-prawda - w sumie to chujowo wrzucać swoje wałki, ale sprawdzać kto tam chce :D
Ja sprawdziłem już. Propsuje.
http://www.youtube.com/watch?v=KTAqGrxhoIA
Ten kawałek jest kozacki że ja pierdole.
Panowie hastlerzy, mam do was zapytanie. Nawet jeśli nie padnie odpowiedź, to warto pozbyć sie wątpliwości.
Chodzi o studniówkę. Na swoją studniówkę idę z koleżanką z klasy, to ona mnie zaprosiła, w sumie się cieszyłem bo miałem wtedy problem z głowy, nie musiałem się męczyć z poszukiwaniami partnerki, a ona sama jest dosyć ogarnięta i ładna. Jest w związku, lecz takim trochę zakazanym - facet jest o dużo od niej starszy, dlatego z nim nie idzie. Jednak 2 godziny po tym jak ona mnie zaprosiła poznałem laske, która po czasie zaprosiła mnie na swoją studniówkę ^^ w sumie do dzisiaj nie wiem czemu... No i mam wyrzuty sumienia, że dziewczyna będzie za mnie wykładała hajs(niemały), a ja jej nie moge sie odwdzięczyć tzn zaprosić ją na swoją studniówkę, bo obiecałem wcześniej kumpeli z klasy.. Jak załatwić tą sprawę ? Jak się zrewanżować ?
Jakiś prezent ? Ale to może głupio i nachalnie wyglądać. Do tego nadinterpretacja ze strony dziewczyn czasem mnie przeraża. Także, co można zrobić ? Laska jest w sumie spoko, ale jej praktycznie nie znam ^^
Takie troche "Trudne Sprawy" ale..
spoiler start
Rzucam temat, licze na was. Mieliśmy skończyć tą część przed 7 dniami.
spoiler stop
Jakiś prezent ? Ale to może głupio i nachalnie wyglądać. Do tego nadinterpretacja ze strony dziewczyn czasem mnie przeraża. Także, co można zrobić ? Laska jest w sumie spoko, ale jej praktycznie nie znam ^^
... załatwia sprawę
Half - to zależy, czy oczekujesz czegoś od niej. Możesz jej po prostu powiedzieć, że chętnie byś się jej odwzajemnił zabierając ją ze sobą na swoją studniówka, ale sytuacja jest jaka jest - obiecałeś już jednej, więc jej nie wystawisz. Jeżeli byś chciał coś z nią pobajerować to zaproś ją na kawe/spacer(zależy jaka pogoda). Nie wiem, co one widzą w tej kawie, ale zauważyłem, że to ewidentnie działa. Ja np. wolę jebać wóde po krzakach.
No chyba, że nic nie chcesz tylko po prostu się zrewanżować, nic więcej - to będzie ciężko. Jak napisałeś nadinterpretacja dziewczyn przeraża.
Napisałem coś, co i tak pewnie już wiedziałeś:D
[249]
No skoro wbiłem na kompa jeszcze i pisałem bezbłędnie to musiało być epicko :D
Tu własnie nie wiem :D Bo o ile do pewnego czasu laska do mnie podbijała mocno, sama do mnie zagadywała na FB, zapraszała nawet do kina i inne takie, to ja ją wtedy delikatnie mówiąc olewałem :P. Później najebana(chyba) weszła na kompa z koleżankami i tam jakieś pierdoły pisały, jak to najebane dziewczyny i po tym kontakt się urwał, jakby się wstydziła czy cos. Już więcej sama do mnie nie napisała, a jak ja pisałem to się nie kleiło. Za bardzo też się spotkać nie można, bo ona z innej szkoły i daleko dosyć mieszka. Byliśmy razem na sylwestro-osiemnastce i było całkiem fajnie :D. Także żałuję, że wtedy jak podbijała mocno tego nie pociągnąłem :<
Trzeba będzie coś ogarnąć. Kawe, czy coś. Chyba najlepsze rozwiązanie.
Haha, dobry ten obrazek :D
Nie wiem, co one widzą w tej kawie, ale zauważyłem, że to ewidentnie działa. Ja np. wolę jebać wóde po krzakach.
Co się śmiejesz, klasyka, a nie kurwa Long Iseland
Gdzie to napisał? Może mówił to jeszcze w tamtym roku?
Co? Nie dzwoniłem przecież
Pół dnia siedziałem dzisiaj nad licencjatem a nadal jestem w dupie ;/
Może i siedzenie przed PC i konsolą to marnowanie czasu, ale siedzenie przed dokumentem w Wordzie jak debil i zero progresu jest jeszcze gorsze...
Kubic pisałeś tą z CKE/OKE ? Bo my dopiero jutro piszemy. Nie wiesz jaki temat był na rozszerzeniu ? :P
Kubic -> Jakie były tematy referatów?
A i polecam się doraźnie przed Angielskim.
Wszystko jest ciekawsze niż randka z licencjatem...
Half -Były tylko podstawy. Nikt nie mógł pisać rozszerzenia:(
Pat - porównać tragizm w Makbecie do tragizmu w wybranym przez siebie dramacie antycznym - to wybrałem. Drugi to scharakteryzować jakieś tam postacie z Chłopów i coś zrobić jeszcze, czego nie pamiętam.
Też bym tak wybrał. A do czego porównałeś?
Matma, matma, każdy się wyprze!
Napisałem bez jakiegokolwiek przygotowania próbną. 50% na oko zdobyte. Myślę, że jak się przygotuje, to coś z tego będzie w maju, sprawdzone info.
Ja nie wiem, ale ponad 50% może będzie :P Łatwiejsze tematy mieliśmy chyba niż Ty Kubic :P
Rap - no szczerze mówiąc trochę wstyd z 50%. Jeszcze na dodatek zapomniałem o tym, że nie muszę rozwiązać całego zadania, żeby dostać punkty i nie przepisałem z brudnopisu do połowy rozwiązanych zadań, fail z mojej strony.
Nie wiem, czy nie pójdę prywatnie na grafikę komputerową + do roboty, ale i tak dla bezpieczeństwa wolałbym celować w jakiś wyższy pułap punktowy.
słuchaliście Cycki i Krew?
Nie:(
No dla mnie 66% z matmy było porażką i w sumie jest porażką, z polaka też bym chciał jakieś 70-80 na maturze.
To już pisaliście jakąś próbną? My dopiero teraz piszemy pierwszy i ostatni raz.
Jako człowiek z najwyższą średnią z matmy w klasie<skromny> 50% to uj. Chciałbym napisać normalną tak na 70%, tyle by wystarczyło.
Zdajesz coś dodatkowego?
kubic --> żałuj
ładne wyniki, ja w sumie w planach mam matmę rozszerzenie zdawać. myślę też nad fizyką, ale musiałbym się wziąć za rozwiązywanie zadań i ogarniać to równo, bo podstawę mam.
Ze dwa miechy temu pisaliśmy chyba tylko matmę, a jutro nie piszemy. Trochę dziwne, wiem :P Normalną chciałbym na 80-90 napisać, dlatego muszę teraz przysiąść. O ile podstawa jest łatwa do ogarnięcia, to nie wiem jak z moim rozszerzeniem, które mam zamiar pisać :D Do tego jeszcze geografie podstawową sobie wpisałem.
Ambitnie widzę chłopaki z tym rozszerzeniem. Nie gupie z was ludzie, to napiszecie i rozszerzenie. Ja sobie wpisałem jeszcze podstawę z biol i angielski rozszerzony.
Apropo angielskiego - macie jakieś sprawdzone info, jakie długie i krótkie formy są wymagane na podstawie?
No mam nadzieję, że to rozszerzenie napiszę :P Kurde, anglika muszę ogarnąć, bo też by wypadało lepiej to napisać.
Nie chcecie może jakieś gry na iXa?
Na kinecta:
-UFC Trainer
-Fighters Ucaged
Reszta:
-Assassin's Creed
-UFC Undisputed 2010
-Too Human
-Prototype
-Sniper: Ghost Warrior
-Juiced 2
-Pro Evolution Soccer 2009
-Fifa 10
-Fight Night Round 4
-Call of Duty 4
-NBA 2k9
chętnie wezmę, mogę nawet opłacić koszty wysyłki.
WYGRAŁEM DARMOWĄ WLOTE NA KONCERT TETA. JUTRO Z DARKIEM ROBIMY ROZPIERDOL POD SCENĄ !!
STÓJ, PATRZ, SŁUCHAJ!
Awruk! Chciałem iść z moją byłą na studniówkę, ona chciała iść ze mną, ale miałem dylemat pomiędzy nią, a inną koleżanką. Dzisiaj zdecydowałem się, że pójdę z nią, ale okazało się, że nie mogła dłużej czekać i przyjęła zapro od kumpla!
Na dodatek z tamtą drugą nie mogę iść + jestem stówkę w plecy, bo moja była jest z mojej klasy.
No ja wiem, że jestem pacan, ale jak to się nie wq**ić:(
Wyżaliłem się już każdemu, wieczorem pora na was:D
spoko.
:s
uznałem że to będzie bardziej konstruktywne niż jakieś moralizatorskie pierdy :F
Luzik!
To może zadam pytanie. Mam opcję - iść samemu, z zajętą koleżanką bądź z jakimś randomem.
Co myślicie, będzie wioska wybierając którąś z powyższych opcji?
etam, leniwokarczmowcy nie robia wioski, nigdy
Nawet jakbyś przyszedł z pacynką Kermita na ręcę to i tak byłbyś zajebisty bo jesteś leniwokarczmowy :P
Oświeżam gola, a tu 301 postów w leniwej, szok. Wchodzę, a tu Kubicowe Trudne Sprawy i wszystko jasne :D
Iść samemu chyba najgorsza opcja, idź z kimkolwiek. Za dwa tygle mam studniówkę, dzisiaj powiedziałem dopiero koleżance, że ze mną idzie, myślałem, że trochę złą będzie, że tak późno mówię, ale była szczęśliwa nawet. W sumie mogłem iść z koleżanką z klasy, ale stwierdziliśmy oboje, że nam się to nie opłaca teraz, bo wywaliliśmy te stówki no i trochę szkoda hajsu :P Może jakbyśmy poszli razem to bym nam się włączyło jakieś love love, a tak to z tą nam się włączy co najwyżej sex sex itp, ale z nią mi się średnio chce w sumie.
ED.
ROBIE NOWO