Łatwe i dobre gry na ps4?
Idą świata i chcę wyciągnąć w związku z tym stara ps4 z szafy i zagrać sobie w jakąś dobra ekskluzywna grę na ps4. Teraz gram w assasyna na PC ale mogę w międzyczasie pograć na tv tym bardziej ze to już przedostatnia produkcja i wszystko będzie ograne na PC. Pady i konsole przyznaje nie służą mi więc wolę coś nieangazujacegi zręcznościowo ... Dość latwego a dobrego żeby się nie denerwować a po porstu grać przyjemnie na tyle na ile się da. Co polecicie.
Może gra o chodzeniu Everybody's Gone to the Rapture? Nawet wbicie platyny jest łatwe.
Until Dawn, reszta exów może sprawić ci problemy z takim podejściem ;p
Ok jak na razie jestem za until dawn. Ale czekam jeszcze na propozycje popołudniu poszukam na olx w pobliżu tak żeby przed świętami mieć u siebie.
The order powoli kończymy until dawn zaliczone.
Więc szukam kolejnych gier dość łatwych na ps4 w co jeszcze można zagrać?
Remake Shadow of the Colossus
Horizon Zero Dawn
Remake Ratchet and Clank
Teraz na easy wszystko jest łatwe.
Polecam Bloodborne
Nie potraktowałeś tego postu jako dowcip tylko z powagą... Pomyśl sobie, że koleś kupił tą grę i co wtedy? Chciałbyś coś kupić i być z tego niezadowolonym? Pieniądze ulicą nie chodzą. :D
Aż tak mi się nie nudzi żeby grać w grę o ciągłym powtarzaniu. Wolę ciągle grać... Tylko nie w tym samym miejscu????
No i znowu się zastanawiam w co zagrać. To wszystko mniej więcej ograne oprócz czegoś co mnie nie interesowało. Min bloodborne.
A co sądzicie o monster hunter world? Nada się?
Hmmmm zalezy. Na poczatku latwo ale pozniej potwory sprawiaja problemy i np problematyczna staje sie walka, trzeba uczyc sie techniki na danego stwora. Fajna i przyjemna gra do czasu jak nie mozesz rozwalic jakiegos gada ??
Muszę obejrzeć grę tak z pół godziny żeby się zastanowić czy mi podejdzie.
Mnie odrzuciła przez zbyt skomplikowany system gameplayowy., więc uważam, że totalnie nie trafiłeś.
Jest jeszcze Zaginione Dziedzictwo. To nowa część, nie dodatek, tyle tylko, że nie ma "piątki" w nazwie, bo jest robiona na tym samym silniku, co czwórka i jest o jakieś 5H krótsza.