Witam!
Być może ktoś z Was ma leżącą i zbierającą kurz konsolkę w domu i chciałby się jej pozbyć za jakieś nieduże pieniądze? :)
Interesują mnie zestawy z okablowaniem, pady mile widziane, ale nie wymagam, fajny byłby też dysk.
Planuję sprzedać Xboxa 360 Slim, pełny komplet, dysk 250GB, zasilacz, pad, headset, kilka gier na dysku, sporo dlc, mogę nawet dorzucić jakieś gry w pudełkach. Konsola nigdy nie przerabiana i nie otwierana.
Zainteresowany? :) ofc możliwe allegro.
Hm, a ktoś może mi powie ile wart jest taki zestaw: PS3 Slim 250GB, biały Dual Shock 3, pilot PS, klawiatura do pada, całe okablowanie i gry FIFA 13, Battlefield Bad Company 2, Władca Pierścieni: Wojna na Północy oraz Władca Pierścieni Wyprawa Aragorna?
EnX - ile za samą konsole? gry na dysku nie interesują mnie bo mam swoje konto. Z pudełek interesuje mnie tylko GTAV, Halo 4 i Forza Horizon.
EnX --> zainteresowałeś mnie :) widzę że masz jeszcze forze 3 z Twojego wątku :P to wersja zwykła czy ta z wszystkimi dlc? Forza 4 nie masz?
miałem kupić PS4 na początek ale widzę że nie będzie w co grac bo watch dogs i driveclub odpadły a został killzone i nfs więc pomyślałem że dokupie x'a dla tych 3 gier i będzie jakieś zajęcie czekając na premiery gier na ps4 :D
Mam Forze 3 i 4, są to wydania premierowe, chociaż jakieś dlc do trójki mam na dysku, sprawdzę i napiszę :)
nic na dysku mnie nie interesuje :P ja chce wyczyszczoną konsole :)
ile za forze 4? konsola w jakim jest stanie? z jakiego jesteś miasta?
ogólnie to może się przeniesiemy na gg? jak coś to moje 46865117 chyba :)
Za 1.5 miesiąca będę miał PS3 80GB (z dyskiem 360-400GB) do sprzedania. Egzemplarz z 2008r działający bez najmniejszych problemów.
X360 nie opłaca się kupować.
Ta konsola to trup - ostatni exclusive już wyszedł jakiś czas temu, zresztą microsoft od kilku lat olewa ją ciepłym moczem z dołu do góry.
Co zresztą widać po wynikach sprzedaży - ostatnio PS VITA sprzedała się lepiej niż X360...
dla mnie warto bo chce ograć jeszcze raz forze horizon bo zajebista jest, niegrałem jeszcze w forza 4 i halo 4 dokupie gta v pogram z 2 miechy i na allegro
Dodam, ze nie jestem w stanie wydac wiecej niz 250zl. Jest mi obojetna konsola, poniewaz jedyne na czym mi zalezy to gta i nowa fifa :)
Edit: jesli ktos mialby jakas propozycje to prosilbym o maila na ciasteck at gmail.com
za 250 zł możesz co najmniej kupić se PlayStation 2 możesz mieć mega zestaw taki jak ten -> http://allegro.pl/ps2-slim-najnowszy-model-90004-2-nowe-pady-gry-i3633996243.html NAWET Pare grosze by zostało :)
Ta konsola jest przerobiona więc może też być zbanowana. Ogólnie ja bym nie ryzykował, bo cena wydaję się podejrzanie niska.
Jordan
Nie umiesz czytać?
Jest mi obojetna konsola, poniewaz jedyne na czym mi zalezy to gta i nowa fifa :)
Już mam dosyć tego trolla.
Ostatnio pewien jegomość z forum miał sprzedawał dwa xboxy w okolicach tych cen, niestety nie odezwał się kiedy już mieliśmy dobić targu, stąd taka górna granica u mnie. No ewentualnie 300zł, ale wiecej nie. Gdyby ktoś miał w takiej cenie to super, nie musicie mi mówić, że się nie da kupić i koniec.
http://allegro.pl/konsola-playstation3-superslim-jak-nowa-gta-v-i3644263902.html ,masz konto na Allegro LICYTUJ!