Witam. Od 3 lat korzystam z telefonu Samsung S7. Kończy mi się umowa i zastanawiam się by wziąć na przedłużenie S10 plus. Pytanie tylko czy nie lepiej poczekać na S11 ? Czy te telefony będą się znacznie od siebie różnić ? Chciałbym również z nowego telefonu korzystać te 3 lata. Proszę o rady :)
Tak, będą się tak zajebiście różnić, ze...
Naprawdę zadajesz takie pytania w dobie flagowców wysrywanych co 10 meisięcy? Ja to bym nawet S9 brał, bo taniej.
Za te pieniądze to chyba lepiej wziąć Iphone ale w sumie i tak obecnie oba są słabe, konkrencja ich dogoniła, sama branża też trochę się zagubiła, kiedyś smartfony były eleganckie, obecnie wszystkie są tak samo nudne i nijakie.
Stare xperie miały ten urok :) nakładka systemowa jak i dopełniające wszystko kolorowe diody powiadomień np. Pod ekranem.
Symbian w Noki tez był fajny :)
Mi bardzo brakuje klawiatur qwerty w telefonie ale takich wysuwanych i nie pionowo a poziomo. Jak w nokii C6-00. Tylko w telefonie z Androidem i żeby się nie zacinał... kiedyś telefony się ani nie grzały ani nie zacinały. Ehhh starsze czasy wróć!
Jeżeli plotki się potwierdzą to:
- 120Hz,
- bateria blisko 5000mAh,
- kompletnie nowy sensor 100Mpix+,
- "tilt OIS" czyli nowy typ stabilizacji obrazu,
Ja bym poczekał, i mówię to jako zadowolony posiadacz S10+.
Podobno aparat ma być świetny. Reszta zmian raczej nie będzie aż tak odczuwalna. Za większą bateria idzie energo-żerny ekran.
Jestem bardzo zadowolony z S10, komfort użytkowania jest naprawdę wysoki. Jedyne do czego mogę się przyczepić to dość szybko padająca bateria.
s11, s10+ to po prostu wieksza wersja. Wiec sila rzeczy bedzie lepszy s11... ale z drugiej strony, cenowo s10+ spadnie jak sie pojawi S11... idiotyzmem jest kupowac za pieniadze wlasne najnowszego modelu jak sie nie jest milionerem lub w pracy sei nie dostaje. Mam note10, chwale sobie ale prywatnie bym sobie kupil note8:)
Dwa miesiące temu wymieniłem s7edge na s9. Myślałem początkowo o s10, ale ceny srogie jeszcze. Wyjdzie s11, to kupię s10, bo w s9 brakuje mi tylko czytnika linii papilarnych na froncie.