Kumulacja w LOTTO - jak wygram to każdemu złożę wypasiony komputer !
Jeśli dziś trafie 6 w lotka to każdemu kto się wpiszę do tego wątku do godziny 13:00 zafunduję wypasiony komputer tak by we wszystko mógł zagrać na najwyższych detalach - we Wieśka 3, GTA V itd.
Wiadomo nie od dziś, że na PC gra się lepiej niż na konsoli ( :D ) W związku z tym jak ktoś podziela moje zdanie to niech nie życzy mateuszkowi głównej wygranej - tylko mi ;) + oczywiście niech się wpisze do tego wątku.
Jak ktoś chce to może w poście już teraz wklejać specyfikację kompa.
Regulamin:
- nie być juniorem
konsola od gestochowy, komp od wlodzixa - brakuje calusa od bulzaja
oczywiscie zglaszam sie XD
Włodziu, trzymam za Ciebie kciuki jak nigdy! Nie zawiedź nas stary!
Ej bo taki komp na I7-5960X, TITANie X i 32 GB RAM to będzie z 30k kosztować więc ja za jego cene wolałbym to jeśli można:
http://www.ubyk.co.uk/catalog/product.php?CI_ID=14366&Item=%27Santa%20Cruz%20V10%20Carbon%20C%20DH%20650b%20White%27
Tak wiem, troszku więcej niż 30 ale jak wygrasz 40 mln to 12k Ci różnicy nie zrobi :D
Xinjin
Zmieniłem stopień jak prosiłeś :D
Ja chcę taki z NASA (AC: Unity pewnie dalej na low) chociaż jakimś innym nie pogardzę, trzymamy za ciebie kciuki!
wpis
Co prawda mam całkiem dobry sprzęt, niestety jednak nie uciągnie najnowszego Wieśka na maksymalnych ustawieniach, więc przydałoby się coś wymienić i coś dokupić. Mam nadzieję że naprawdę wygrasz, bo premiera już za ponad miesiąc a więc sprzęt trza szybko wymienić! ;)
Jeden komp na wynos poproszę :D
No nic jak tak się bawicie to ok.Nie mam wygórowanych wymagań, więc wystarczy mi nowy komputer lub laptop według twojego uznania pod gry które wymieniłeś.Na maksymalnych detalach i 60 klatkach mi nie zależy.Pozdrawiam :)
Konsola ma dokładnie określoną wartość, a komputer to już inna bajka także jeśli wygrasz to masz lipę z wygraną :D
spoiler start
Nie zgłaszam się no chyba, że można wymienić nagrodę na XONE - M$ więc prawie jak PC :D
spoiler stop
To ja również z Titanem poproszę ...
Poproszę GTX 980 x4 w tym kompie.
Regulamin:
- nie być juniorem Regulamin beznadziejny dlatego, że np. ktoś dziś się zarejestruje i nabije z 10 postów i już nie jest juniorem. A z drugiej strony, ktoś może być juniorem 10 lat i co on nie dostanie nagrody? A są tacy, np.: https://www.gry-online.pl/users/#/asbzyl/komentarze/z41e6b6
Więc regulamin powinieneś zmienić, żeby ktoś miał co najmniej 3-miesięczny staż na tym forum a nie czy jest juniorem a czy nie.
Regulamin został już zmieniony o jeden drobny szczegół. Tak bym nie zbankrutował w razie ewentualnej wygranej bo widzę, że "sprzętowe aspiracje" macie dość wysokie. Ale trudno jak wygram to dostaniecie co chcecie :D
Po 13 zacznie się drugi etap zabawy...
A można dostać maca? :D
Też się wpisuje jakbym ja nie wygrał a Tobie się udało :P
Nawet jakby wygrał to musiałby być głupcem by się do tego przyznać.
Przecież w [1] podał swoje numery, co za problem sprawdzić i stwierdzić czy on wygrał czy nie? :)
Wpiszę się... może pierwszy raz w życiu coś otrzymam za darmo :)
To i ja poproszę. Może być ten na przykład http://allegro.pl/stacja-hypercomputer-72core-8xtesla-k80-gpu-render-i5254640443.html
To i ja poproszę. Może być ten na przykład http://allegro.pl/stacja-hypercomputer-72core-8xtesla-k80-gpu-render-i5254640443.html
Matko jedyna ! powiedzieć ze to POTWÓRto stanowczo za mało!
Więc tak:
Jeśli będzie 6 to te osoby dostaną nowiusieńkie komputery:
Will Barrows
DzIMI15
sapc_io
AIDIDPl [ 16gb ram, najnowszy i7, GTX Titan X ]
Fisher
Xinjin
bizon1807
David Shepard
Stand-alone
gnoll [ Xeon, Tripple-SLI ( cokolwiek to jest ) ]
pioras55
Kameo
michae1fps
Khameir
Ski_drow
Bezi2598 [ najnowzy Titan ]
SlyCooper
Thermometrr
Wiarołomca
dVk.
Mixon01
dwrob
KoRReq [ GTX 980x 4 ]
Bitten Apple
g@mers0ft
ThrashMetal [ tu będzie mac ]
Rezort
Kamikaze_man
Dragon_666
-.-
davis
Drackula
Szyszkłak
cycu2003
Kazuya_3
piokos
fajny Książę
Hilos
mmmlk
RaZoR_247
Szymon_1904
Każdy kto po 13 wpiszę/wpisał się do tego wątku dostanie wybraną przez siebie grę na dowolną platformę. Wpisywać można się do 14:10.
Pozdrawiam !
kurna, przegapiłem komputer i grę... no nic, musi mi starczyć konsola. Sprzeda sie, to na i5, płytę główną starczy,
Nie zdążyłem :( Nie życzę Ci szóstki, tylko temu drugiemu!
To będzie dobre , długo tej kasy nie będziesz miał. :D
Włodziu , trzymam cie za słowo. xd
Jak za jedynkę będzie z parę milionów to kompy macie jak w banku !