Ktoś chętny na świąteczny avatar?
Przerabiam. Bawię się obróbką komputerową.
Mój avatar.

Nie no, wiadomo, ręczna robota zawsze była w cenie.
Dobre!
Wstyd się przyznać, (bo skorzystałem), ale mnie AI wypluł takiego:

Wstyd się przyznać, (bo skorzystałem), ale mnie AI wypluł takiego:
Mój EjAj lepszy ;)
Norfik - no ja myślę że przez Photoshopa. Ja mojego bazowego Matiego naskrobałem w Affinity.
Tusk bardzo sugestywny. Jedynie co byłbym zmienił, to wyrzucił te flagi i dał Reichsadler’a na „mundurze” Mikołaja (orła niemieckiego z lat 1935-45, który był wyszywany na niemieckich mundurach).
hugging face.
nie wiem czy potrafi zrobic cos innego, ale jak chyba rok temu potrzebowalem, wszystko lecialo jednym sznytem.
Albo po prostu wpisać w internety "free AI Image generator/editor"
Huggingface jest spoko, ale po iluś tam wygenerowaniach jest limit i trzeba czekać chyba do następnego dnia.
Ja znalazłem visualgpt.io niby za darmo. Ale nwm na razie tylko jeden obrazek zrobiłem, bo więcej nie potrzebowałem.
generalnie, niezaleznie od modelu, ktorego uzywalem (z tych napopularniejszych, a potrzebowalem paru robotow do oferty. wygenerowalem tego dziesiatki, jezeli nawet nie setki, i wszystko wygladalo podobnie. Prompty, hashe nie mialy wielkiego znaczenia. szlag czlowieka trafial i trzeba bylo zrobic z reki.
Ja ogólnie pisze strony internetowe i robię to w swoim guście a wielu ludziom może się to nie podobać. Tak jak GOL zmienił tu styl strony a wielu się to nie podoba a twórcy się to podoba. Czego twórcy się zabroni? Niczego xD
Pozdrawiam
Autor albo ostro wali w bambuko z tym użyciem AI, albo jest najszybciej działającym grafikiem (szczególnie że uwzględnia to też modelling 3D do renderu astrobota) na świecie.

ja tez poproszę
edit: tylko ma byc na bogato, zeby zazdroscili mi wszyscy. to logo prestizowej marki

Z chęcią przyjmę świątecznego shinjego.
Nie chce rozmazanej geby
Opuściłeś się
Myślałem dzisiaj o tym wątku, teraz wchodzę i patrzę, a autorem został GEJMINGMEM

Nie wiem kim jest gejmingman. Wpisałeś się tu to masz. Jazda na nartach.
Gdzie widziałeś prośbę o zrobienie avatara z mojej strony?
Btw coś cienka ta twoja praca, spójrz na mój i zobacz jak to powinno wyglądać