Ktoś chętny ?
Kto normalny wstaje o 3:55 w nocy by obejrzeć koncert hip-hopowej grupy Kaliber 44 na TVP2 ?
I bynajmniej nie chodzi mi tu o twórczość grupy z Magikiem na czele a o to, że jaki sens ma wstawanie w nocy, odpalanie TV i bujanie się przy koncercie K44 ? O tej porze ludzie śpią przeważnie więc koncert w nocy ? Chyba, że ktoś chcę pobudzić domowników ;D albo podłączy słuchawki i możliwe, że wystraszy innych.
Ciekawa jaka oglądalność będzie ?
Ktoś będzie oglądał ?
Podejrzana sprawa !
Max Kolonko
Nie, bo normalni ludzie o tej porze śpią, żeby rano wstać do pracy.
[6] Kuźniar?
[3] Są ludzie, co o tej porze też pracują, a wydają się normalni. ;)
minehobbit12 -> i tu też wynika dziwna sprawa.
Urlop = spotkanie ze znajomymi w tym wypadku w domu
spotkanie ze znajomymi i nieprzespana noc = alkohol
alkohol = zgon/upojenie
3:55 = kto ma jeszcze siłę na obczajenie koncertu K44 ?
Oczywiście może się zdarzyć taka sytuacja, że ktoś właśnie będzie chciał wtedy obejrzeć koncert, ale uwzględniając powyższe pomysłodawca audycji musi mieć świadomość o ewentualnym nie pełnym zrozumieniu prezentowanych treści co może doprowadzić do błędnej interpretacji.
Jaki sens więc ? Na co idą nasze pieniądze z abonamentu ? Nie lepiej w dzień to wyemitować ?
Są ludzie, co o tej porze też pracują, a wydają się normalni. ;)
ale jak pracujesz to nie oglądasz TV w domu tak ?
wlodzix®, nawiązałem do postu [3].
Nieciekawa godzina na oglądanie koncertu, ale co poradzić, ambitniejsze filmy tvp też puszcza najczęściej po północy. Tym których to interesuje pozostaje nagranie sobie, a jak ktoś nie ma takiej możliwości, to będzie musiał się przemęczyć i zarwać nockę.
Nagrywanie filmów, koncertów to dobra sprawa, jak komuś nie chce się nocki zarywać.