Kto jest piękniejszy nago - kobieta czy mężczyzna?
Dzień Mężczyzn - czy go obchodzicie, czy znacie jakąś kobietę, która go obchodzi?
Czy on kogokolwiek obchodzi?

To są zabójcy, małe wredne Venomy.
Rok temu parka sikorek na moim balkonie szalała i w belce narożnej dziurę zrobiła. Pewnie chciały zrobić jakiś schowek czy nawet gniazdo a dzioby mają mocne.
Ci co mają baby to się nawet nie przyznają, że dobrego słowa dziś nie usłyszeli :P
To ja zadam inne pytanie - nagi człowiek w ogole moze byc piekny?
Kto jest piękniejszy nago - kobieta czy mężczyzna?
To zależy od tego, która osoba będzie bardziej zadbana...
No bo czy gruba feministka będzie piękniejsza od wysportowanego faceta?
A zadbany mężczyzna i zadbana kobieta? Powiedzmy, że na równi dbałości?
Mimo, ze kobiety mi się podobaja to generalnie moze ujme to tak.. Nie chciałbym nagich ludzi ogladac na ulicy (nawet kobiet), a ptak to juz wgl smiesznie wyglada xd
Zgadzam się - wygląda żałośnie i głupio. Śmiesznie i niepoważnie. Penis, ha ha!

Dla mnie goly facet wyglada jak kogut bez pior, niby dumny i twardy, a tak naprawde bezbronny z klejnotami skurczonymi ze wstydu i strachu.
Co innego nagosc w sytuacji sam na sam z kobietą, wtedy to naturalne. Nagosc niby sama w sobie jest rzecza normalna, ale przyjelo sie tak a nie inaczej, dlatego sie ubieramy i zakrywamy genitalia. Golizna na ulicy bedzie smieszna. Przestalaby taka byc, gdyby chodzenie nago stalo sie norma, ale na chwile obecna mnie taki widok smieszy.
Bo w intymych sprawach golizna to co innego.. Nie wiem jak to ujac dobrze
Sila rzeczy widziałem w Berlinskich klubach sporo nagich ludzi i akurat to mi sie nie podobalo xD
Wiesz, wcale mi jakoś nie zależy specjalnie, żeby to udowadniać. Szczerze to mi to hmmm... zwisa. Ale na pewno się dziwię, że ludzie się śmieją z własnej natury i przyjęło się, że wszystko co kobiece jest piękne i poważne, a męskie brzydkie i śmieszne.
Znaczy się u nas, na zachodzie
Nie no, gola baba na ulicy bedzie dla mnie rownie smieszna co goly facet. Naga kobieta jest ponetna i milo sie na nia patrzy w sytuacjach wiadomo jakich. W kolejce sklepowej nie chcialbym stac za zadnym golasem. Wolalbym juz za kobieta, z racji swoich seksualnych preferencji, niemniej nagosc poza waskim zakresem okolicznosci jest dziwna, a czesto wlasnie smieszna jak sobie wyobrazam golasa w jakiejs codziennej sytuacji.

Zależy kto jest obserwatorem. Jesli jesteś facetem, to dziwi mnie zadane pytanie. Jesli kobieta, to także. W zależności od płci odpowiedź brzmi różnie. Nie liczę osób z zaburzeniami, wysublimowanych artystów lub ludzi o skłonnościach homo i biseksualnych.
Pomijajac genitalia obu plci, ktore wygladaja przesmiesznie, to rozebrana sylwetka mezczyzny wyglada lepiej.

Obchodzę obchodzę sam se prezenty sprawiłem. Co do gołych to zależy od wagi kobiety.
Jak to? Dwoch na raz?
No niezle.
Ttanzwystyta. Taki deklasuje wszystko...