Link do aukcji na, której można znaleźć wiecej informacji o koncie :
http://allegro.pl/show_item.php?item=3359737146
Za tą cenę i za takie gry myślę, że napewno znajdzie się chętny.
5 razy mniej warte? Za 60 zł mam sprzedać 214 gier ? Sam prototype 2 dorzucając bioshocki w gratisie jest tyle warty ; p
- Wartość konta wg. SteamCalculator: ok.5400zł (1700 $).
ulala. a nie 10 tys. zł czasem ?
Jeśli zostaniesz zbanowany pozwij Valve, gdyż w UE masz prawo do odsprzedaży.
A na następnie wytocz proces cywilny CyberTron-owi za wyrządzone szkody - jak zabuli parę stówek to następnym razem nawet tu nie wejdzie.
Konto jak najbardziej jest tyle warte, problem w tym że w Polsce wszyscy by chcieli za darmo i najlepiej jeszcze coś więcej dorzucić.
Nie schodź z ceny, w razie czego wstaw to na ebay.co.uk/ebay.com tam widziałem dużo gorsze konta sprzedawane spokojnie za 120-130F.
Za te konto na eBayu (jak wspomniał Ogame) wyciągniesz spokojnie więcej. Nawet teraz są tam konta na sprzedaż z mniejszą ilością gier za które 200 funtów sobie liczą.
Na GOLu nie warto nawet dawać takich ogłoszeń, bo Tu zawsze wszyscy mówią, że jest mniej warte niz cena sprzedawcy. Jakbyś napisał, że chcesz 30zł na starcie, a nie 300, to też by pisali, że to nie jest warte swojej ceny.
Dzięki panowanie, wszystko ok, tylko niestety konta na eBay'u nie mam i zakładanie go będzie już ostatecznością jak do końca lipca nie sprzedam w Polsce ; )
Na rynku polskim za to konto możesz dostać 100-150zł. Nie ma się o co spierać, że niby jest warte więcej, tutaj nikt tyle nie da. Co innego na ebayu.