Konsola PS 3 ;) mały dylemat
Witam mam problem w wyborze ps 3 :) chce kupić konsole lecz nie wiem na co patrzec ;) dysk 12 GB starczy ? bo niektore slim nowe są po 790 zl lecz dysk mały ;P polecacie jakąś aukcje ? pomozcie moze byc jak i nowa i uzywana :)
Jeśli chodzi o dysk to 12 GB nie starczy. Wybierz wersję super slim 500 GB z zestawem dwóch gier jeśli to możliwe.
Nie bierz slim bo to za ciężka konsola i brzydsza wyglądem oraz jak laser zabrudzisz to musisz rozkręcać konsolę aby go wyczyścić albo kupić specjalną płytę czyszczącą. I nie patrz na komentarze typu: na slim gry lepiej chodzą, slim jest bezawaryjny czy slim jest cichszy. To są bzdedy. Grałem na slim teraz gram na super slim i jakoś wyżej wymienionych problemów nie widzę. Po prostu każdy jest przyzwyczajony do slim i krytykuje super slima.
A ten filmik to dla osób, którzy uważają, że PS3 Super Slim jest zrobiony z kiepskiej jakości materiału: http://www.youtube.com/watch?v=ShaSi8HiCBg
reklama w tv byla ze ps3 slim , move i jakies gry za 799 zl , tylko nie pamietam w jakim sklepie, poszukaj
Ja sprzedaję Super Slima 12GB + 320GB HDD + 4 gry za 600zł jakbyś był zainteresowany. Cały komplet z padem bezprzewodowym kupiony w Ultimie, pograłem kilka dni i stoi i się kurzy :)
Ja obecnie posiadam PS3 Super Slim'a 12 GB i na zapis gier starczy spokojnie :) a na pobieranie to zdecydowanie 500 GB jak będziesz ściągał np. Gry z PlayStaion Store ja chciałem pobrać Uncharted 2 demo aż 8 GB! to prawie mój cały dysk twardy zapełniła ta gra :D tylko (one)... po za tym życzę ci dobrego nawalania na PS3 przygotuj sie na rozrywkę,z jaką nigdy nie miałeś do czynienia ;) filmy na płytach blu - ray o takiej jakości,że masz wrażenie,że w nich uczestniczysz oraz internetowa społeczność,która wyznacza nowe granice interakcji i komunikacji i jeszcze coś nie kupuj poprzednich modeli tylko pierwsza pozycja to Super Slim to najnowszy model konsoli "Sony",dzięki nowoczesnej technologi konsola jest mniejsza od swoich poprzedniczek dokładniej (Fat'a i Slim'a) i posiada kilka nowych funkcji których próżno szukać w poprzednich modeli PlayStation 3.
P O Z D R A W I A M
-> http://allegro.pl/nowa-konsola-ps3-super-slim-12-gb-1x-pad-i3609710642.html <- Świetna okazja!
Mam ps3 super slim 500 gb. Dałem za nie w media markcie chyba 900 zł w zestawie z god of warem, padem itp. Zobacz może jest jakaś taka oferta w MM lub empiku.
Warto pamiętać, że gry na PS3 nierzadko wymagają instalacji, która zajmuje sporo. W Gran Turismo nie zagrasz bez większego dysku.
Kamera służy do odbierania ruchu z "pałeczek" (kontrolera ruchu PS move)
a dwie pałeczki ? są po ro aby grac ze znajomym czy potrzebne do niektorych gier są 2 ?