Konkurs! Lords of Xulima na Steam do wygrania
Grę wygrałem ostatnio w Giercowniku organizowanym na forum Gry-Online. Chcę ją oddać, ponieważ bardziej interesowało mnie pudełko ze Stalowej Serii, niż sama produkcja. :)
Konkurs będzie polegał na tym, że zadam pytanie w wątku na temat gry Lords of Xulima, dzisiaj o godzinie 19:20.
3 najszybsze posty z poprawnymi odpowiedziami przechodzą do finałowego etapu. Finałowy etap odbędzie się też dzisiaj, tyle, że o godzinie 20:00, w którym także będzie zadane pytanie, a najszybszy zdobywa grę. :)
Regulamin:
- Edytowane posty z odpowiedziami na pytanie konkursowe są nie ważne.
- Wymagana data rejestracji konta na forum, to "przed 26 maja 2014 r"
Przepraszam za spóźnienie. Zapomniałem o wątku.
Pytanie pojawi się za 5 minut.
Podaj nazwę studia odpowiedzialnego za produkcję Lords of Xulima.
Numantian Games
Do finału wchodzą:
marcin00
Fett
zmiennik47
Pytanie zadam o 20:00.
powodzenia ,gra podobno bardzo fajna
Pasja, natchnienie - o jakiej klasie postaci mowa?
Macie racje. :)
Ale niestety tylko jeden wygrywa.
marcin00 był szybszy - gratulacje. Podaj mi swojego maila.
Pozostaje pogratulować :) Może to nawet lepiej bo znowu bym zawalił obowiązki ;)
Szczerze to spodziewałem się pytania o bogów - podaj wszystkich bogów lub jednego konkretnego, a tak to mnie zaskoczyłeś ;)
edit.
Zależało mi na gierce - w Giercowniku kluha i kompania zbyt szybcy to przynajmniej tutaj jakoś się udało :D
Dzięki!!!
Anastazja i Fett dzięki!
Szczerze to spodziewałem się pytania o bogów - podaj wszystkich bogów lub jednego konkretnego, a tak to mnie zaskoczyłeś ;)
Miałem zadać pytanie o bogów, ale pomyślałem, że byłoby to zbyt łatwe.
Swoją drogą, to i tak szybko odgadliście. Nie spodziewałem się tego. :P
Swoją drogą, to i tak szybko odgadliście. Nie spodziewałem się tego. :P
Odruchowo bard wpisałem bo tak mi najbardziej pasowało z tego co czytałem wcześniej(tylko nie pamiętałem co robił Arcane Soldier), ale później dla pewności sprawdziłem na oficjalnej stronie i potwierdziłem posta.