KONKURS - Co da nam w kość najbardziej?
Ogłaszam zabawę polegającą na wróżeniu, która sytuacja da nam najbardziej po du*ie. Wrócimy do tego wątku po dwóch latach i wybierzemy golowego Nostradamusa.
Do wyboru są:
1. Konflikt Rosja - Ukraina
2. Konflikt USA - Chiny
3. Konflikt Bałkański
4. Wielka migracja z Afryki
5. Brak zboża i ryżu
6. Wstrząsy wulkaniczne na Islandii
7. Wstrząsy na terenie Parku Yellowstone
8. Konflikt domowy po następnych wyborach w PL
9. Braki w metalach i półprzewodnikach.
Zapraszam do dodawania swoich pozycji i głosowania.
8 jesli ponownie wygraja komuchy. Wtedy nie bedzie juz co zbierac z tego kraju. Jesli nie wygraja to 1
Wstrząsy wulkaniczne na Islandii
To chyba dość nieistotne
Ostatnio jak doszło do erupcji wulkanu na Islandii (marzec 2021) to ludzie tam latali żeby sobie pooglądać to wydarzenie
Z tego co słyszałem aktualnie sytuacja tam delikatnie odmienna od tego, co było ostatnio. Duża ilość magmy jest względnie płytko pod powierzchnią. Ostatnio to było pierdnięcie.
Z tą erupcją wulkanu na Islandii Barrack Obama nie był na pogrzebie prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego. Loty z USA do Europy były zawieszone.
A to nowa erupcja jest?
Nie rozumiem o co pytasz. Ostatnia erupcja wulkanu o którym teraz się mówi była w poprzednim roku w marcu. Kilka lat po pogrzebie Kaczyńskiego
no generalnie jak wypadnie na punkt 7 to nie za bardzo bedzie mial kto wybierac golowego nostradamusa za te dwa lata
czwórka będąca konsekwencją piątki, która to będzie konsekwencją jedynki
Czy za zakład łączony przewidziano bonus? ;)

Wrócimy do tego wątku po dwóch latach i wybierzemy golowego Nostradamusa.
Haha...
Źle robisz w Nostradamusa. Przepowiednie, ktore sie sprawdzaja wygladaja tak: "skoncza sie dobre czasy! i bedzie kleska zywiolowa za kleska zywiolowa, i ludzie zaczna walczyc z innymi ludzmi i zabijac sie! widze porazy i powodzie. zarazy tez sa! bedzie bieda, o! na pewno bedzie bieda! to powiadam ja, Nostradamus!"
A teraz mozesz dopasowac to do dowolnego wydarzenia. Gwarantuje, ze powyzsza przepowienia NA PEWNO sie sprawdzi. Nie dziekujcie.
Ale to wszystko czeka nas w ciągu dwóch najbliższych lat?
To chyba nie ma znaczenia, co będzie najgorsze...
Naprawdę trzeba powoli nieźle lawirować po tym forum żeby nie dostać/nie pogłębiać depresji.
Inflacja. Przykładowo. Chleb, który jeszcze jakieś 4 miesiące temu był po 1.99zł teraz jest po 4.99zł.
O ja nieźle
Punkt 10. Brak cukru...
Już było wałkowane tyle razy dlaczego cukru czasem brakuj w sklepach, a oni dalej swoje.
Ale tu w konkursie nie było wałkowane...
11. Upadek GOLa
ale wtedy nie wybierzemy nikogo :(
12. Mało chrustu w lesie.
I ciężko będzie ogrzać te kości...
13. Rządy PiSu.
No ale do tego nie trzeba być Nostradamusen żeby to przewidzieć
Jakbyś miał dzieci to byś PIS całował po rękach.
Wszedzie, gdzie zechce. Jak nie mi to moim braciom czy znajomym, same shit. I nikt z nich nie bedzie ich calowal po rekach, tak jak ty calujesz ich po tylku.
Ja po tyłku PiS nie całuję. Rześ wymyślił.