komputer z 2008r
Witam, z góry oświadczam źe nie chodzi tu o mnie.
Za ile można by sprzedać kompa 2008r.
| stan zewnetrzny oceniam na dobry | zasilacz FEEL III 400ATX ATX 12V 2.2 Compatybile MODE COM | dysk twardy -Seagate 250GB Barracuda 7200.10 (8MB, Serial ATAII, zapis prostopadły | Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @2.20GHz 2206MHz | NVIDIA GeFoorce 8600 GTS (256 MB) | komuter jest pewnie marki Twins bo tak pisze na frontowej ścianie. Jak mam podac jeszcze jakieś info to piszcie. P.S Wiem że nie podalem plyty głównej ale nie znam a, komputer chłodzony wentylatorem.
Naprawdę tak mało? Ja osobiście rozważałem cenę ok 1000zł ale ja się na tym za bardzo nie znam
rozważałem cenę ok 1000zł
Zejdź na ziemię.
za ok 1000 zl to ma sie o wiele lepszego i to nowego na gwarancji kompa. A nie rupiecia z przed 3 lat
W sumie rzecz dla nikogo - do gier się nie nadaje, do biura można kupić nowy.
z czystej ciekawości
e8400
hd 4890 1gb
p5q pro
4gb 800 patriot
chieftec 600W
na ile byście go wycenili?
Cinek 7 --> Tak jak mówi gladius. Moja rada- sprzedaj na części, to powinieneś wyciągnąć więcej niż te 550zł.
No dobra, ale ile by wyniosło zrobienie tego kompa tak aby znów można było pograć w najnowsze tytuły? Opłaca się ?
Nie rozśmieszaj cie mnie, że 500zł.
Zasilacz 20-30zł
Dysk 50zł
Procesor gdzieś 100zł
Grafika 70zł
Tyle a może nawet taniej to średnie ceny na allegro.
I się znam na tym bo ostatnio dużo na to patrzyłem.
Co? Nie rozumiem twojego posta. Jedyne co wiem ze za RAM dostane ze 100zł Bo nawet mógłbym na to znaleźć klienta. Teraz pytałem się ile by wynosiło doprowadzenie tego kompa do dobrego stanu i czy to się w ogóle opłaca
Na twoim miejscu dalbym tego kompa swojemu psu.
a do MW3 (https://www.gry-online.pl/forum/mw3-2/z1acfc3a)
kup sobie tego kompa za 5000 co chciales (https://www.gry-online.pl/forum/komputer-vs-laptop-1/z5ad0169)
aaahh faktycznie, przeciez to nie chodzi o ciebie...
Z MW3 chodziło o mnie tylko kolega ma takiego samego kompa bo razem kupowaliśmy parę lat temu tylko on chce sprzedać a ja nie.
A czy karta graficzna GF GT525m to dobra karta i da sobie rade z najnowzszymi tytulami? sory ze tak pisze ale wszystkie posty pisze z telefonu komorkowego.