komputer nie widź telefonu
mam taki problem że komputer nie widź mi telefonu ani czytnika kart pamięci co mam zrobić. Proszę o pomoc
Próbowałeś je położyć w zasięgu wzroku komputera? W ogóle w jaki sposób komputer próbuje patrzeć na te urządzenia?
I co to jest "widź"?
Narmo jaki ty kurw tempy jesteś mimo że chcesz być inteigentem... chyba mu chodzi kurw o to że po podłączeniu przez USB komputer nie chce się zsynchronizować, połączyć z telefonem... kurw ciężko się tak domyślić czy po prostu chcesz być boosssuu kozak co potrzebuje dokładnie mieć napisane co i jak a i tak kurw nie pomoże ???!!!
zaq podłącz do różnych portów usb ewentualnie wgraj na nowo sterowniki jakie dostałeś z tel.
<-->Narmo jaki ty kurw tempy jesteś mimo że chcesz być inteigentem... chyba mu chodzi kurw o to że po podłączeniu przez USB komputer nie chce się zsynchronizować, połączyć z telefonem... kurw ciężko się tak domyślić czy po prostu chcesz być boosssuu kozak co potrzebuje dokładnie mieć napisane co i jak a i tak kurw nie pomoże ???!!!
Całkowicie? Nawet się nie ładuje?
Restartowałeś komputer? Masz coś jeszcze podłączone pod USB? Sprawdzałeś w innym komputerze? Masz dostęp do innego kabla?
2 razy go uruchamiałem pownownie za 1 razem się nie udało za 2 podłączyłem telefon i uruchomiłem go ponownie i działa