Siema ! Do rzeczy.. Ile by kosztował komputer, taki który udźwigną by gry które wyjdą w 2014, no i takie GTA V (jeżeli w ogóle wyjdzie :D) no i jaki on by miał sprzęt..? ??:D
PlayStation 4 zdecydowanie.
K O M P U T E R . PS. nie jestem typowym graczem, więc nie chce tego gówna. ;/ i nie chodzi mi o samo GtA tylko gry 2014!
kultury chłopie... jak nie konsola no to genialny laptop Sony VAIO Najnowszy model =)
dobra widzę, że to forum ogarnia coraz większa dzieciniada, w takim razie zamykam wątek.. do sebs " TYPOWYM GRACZEM" .. ;d
Zachowujesz się jak ignorant. Podałem ci bardzo dobrą propozycję, na pewno uciągnie wszystkie gry w 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, aż do roku, gdy przestanie być wspierana. No oczywiście oprócz gier, które nie wyjdą na ten KOMPUTER.
A tak zresztą:
1. Skąd możemy wiedzieć, czy GTA V naprawdę wyjdzie na kompa? Rockstar nie dało oficjalnej wiadomości na ten temat.
2. Nie można przewidzieć, jakie wymagania będą miały gry w 2014 roku. Może nastąpić ogromna rewolucja graficzna, przez którą w nowe gry pograsz jedynie na kartach typu GTX 780. To tylko jeden z takich przykładów.
Możesz oczywiście wpakować w PC 7000 złotych i mieć pewność, że wszystko ci pięknie będzie hulało.
Może nastąpić ogromna rewolucja graficzna, przez którą w nowe gry pograsz jedynie na kartach typu GTX 780.
To na PS4 też nie pogra.
1. Skąd możemy wiedzieć, czy GTA V naprawdę wyjdzie na kompa? Rockstar nie dało oficjalnej wiadomości na ten temat.
A skąd mamy wiedzieć, czy GTA V naprawdę wyjdzie na PS4? Rockstar nie dał oficjalnej wiadomości na ten temat.
kultury chłopie... jak nie konsola no to genialny laptop Sony VAIO Najnowszy model =)
Laptop do grania. A nie taniej wyjdzie kupić komputer?
nie jestem typowym graczem Więc po co ci wywalać ponad 2k na kompa, a za parę lat oj tak trzeba robić upgrade? PS4 byłoby najlepszym wyborem.
Tylko nie zauważacie jednego, jak myśli typowy gracz w Polsce - gry na PS4 będą drogie (premierówki 200+ PLN), a na PC są za darmo - na torrentach.
Z tego co ja zrozumiałem, to chłopak nie jest typowym graczem co KUPUJE gry, dlatego nie chce konsoli tylko PCta, na którym czasem szpilnie w coś z neta.
;ddd większość z tych którzy się tu wypowiedzieli to debile.. nie obrażam m.in. bezi2598 bo dobrze mowi ;d.. ale tak ogólnie piszę ten komentarz, bo mnie co nie którzy urazili... jedynymi moimi pobranymi grami z neta były LEGO: Star Wars II, Transformers, TMNT Battle Nexus, Eragon, no może coś przeoczyłem, już to słabo pamiętam bo to były czasy podstawówki.. a przez ostatnie lata kupuje same orginałki! ! A z tym typowym graczem to chodziło o to że zagram se raz na 2 tygodnie i tyle.. a komputer gdy nie gram używam do obsługi różnych programów np. graficznych itd. no ale temat zamknięty pozdrawiam pA! :D:D:D