Komentarze: Top 10 gier, które korzystały z technologii cel-shading
Bardzo dobra lista. Ja bym jeszcze Borderlands dodał.
Borderlands miał cel-shading, który nawet lekko imitował prawdziwą grafikę :) Więc jego brak jest co najmniej dziwny.
zgadzam się z powyższymi komentarzami, Borderlands powinien znaleźć się na tej liście, takiego PoPa bije na głowę. Oczywiście pierwsze miejsce jak najbardziej zasłużone - Okami to zarówno artystyczne jak i gameplayowe arcydzieło jakich niewiele w historii gier powstało. Jeśli jakiś posiadacz PS2 w nią jeszcze nie grał to radzę szybko nadrobić tę zaległość, zwłaszcza, że w necie jest spolszczenie do tego cuda.
Pierwsze miejsce dla Okami, jak najbardziej zasłużone. Kawał sztuki w każdym aspekcie.
A ja też pamiętam taką starą produkcje "Sheep Dog and Wolf", którą naprawdę miło wspominam.
Ja bym jeszcze dorzucił Dark Clouda 2 na PS2. Obok Okami zdecydowanie jest to moja ulubiona gra z cell shadingiem :)
Drodzy "czytelnicy" (pozdro Lord :)). Już we wstępie wspiminałem, że to będzie 10 gier, które mi najbardziej zapadły w pamięć. Widać Borderlands jakoś nie uchował się w zwojach mojej mózgownicy. Jednakże dzięki wpisom wpadłem na pomysł top10, który pojawi się mniej więcej za 15 tygodni (top 10 gier, o których Kono zapomniał) :P.
A tak serio - Borderlands był fajny, ale poprostu...hmmm no nie wiem jakoś do mnie nie przemówił.
mieliśmy okazję zobaczyć komiksowe onomatopeje na ekranach naszych telewizorów.
co mieliśmy okazję zobaczyć?
Ciekawe ile razy zostanie jeszcze wypomniany brak Borderlands :)
Ja tam cieszę się z XIII. Niewiele FPS-ów mnie tak wciągnęło.