Komentarze: The Dark Knight Rises: zwiastun roku na miesiac przed premierą
genialny trailer. genialny Tom Hardy mam nadzieje na genialne widowisko na miare mrocznego rycerza
Na mnie ten zwiastun aż tak wielkiego wrażenia nie zrobił. Ot, kolejna zapowiedź Batmana. Co i tak nie zmieni faktu, że film pewnie sprawi, że się zleję w gacie ze szczęścia :) Imax? Na pewno!
Nie ogladam, nie ogladam, nie ogladam... Juz wczesniejsze sporo pokazywaly, a przeciez troche niespodzianek musi zostac.
Tak samo jak z Prometeuszem - staram sie zapomniec co bylo na trailerach ;)
W trailerach poprzedniej części było tyle celowych zmyłek i niedopowiedzeń (np. jedna ze scen sugerowała, że Joker zniszczy bat-sygnał, w rzeczywistości stało się to w zupełnie innych okolicznościach, inna pokazywała jakąś ciecz napływającą w kierunku głowy leżącego Denta - z oczywistych względów uznano to za kwas, który wyżre mu pół twarzy), że unikanie każdej najmniejszej informacji w tym wypadku nie ma większego sensu. Chyba, że ktoś naprawdę nie chce się dowiedzieć niczego przed seansem, ale na trailerach póki co nie pojawiło się nic, czego i tak nie należałoby się spodziewać. Jeśli stanie się tak, jak w przypadku Dark Knight, jest szansa, że dzięki nim widz będzie jeszcze bardziej zaskoczony.
Mephisto: Zgadzam się, szczególnie w odniesieniu do zwiastunów poprzedniej części. Nolan jest na tyle sprytny, że z niejednej ujawnionej informacji zrobi ponowną niespodziankę. Poza tym w jego przypadku mam pewność, że i tak masę niespodzianek zachował dla ostatecznej wersji filmu.